Prima pagină » Cancan » Pepe și Raluca Pastramă s-au întâlnit la câteva luni de la divorț. Unde au fost surprinși cei doi

Pepe și Raluca Pastramă s-au întâlnit la câteva luni de la divorț. Unde au fost surprinși cei doi

09 aug. 2021, 10:51,
în Cancan

Cunoscutul artist Pepe și Raluca Pastramă încearcă să păstreze o relație civilizată chiar dacă cei doi au divorțat la începutul acestui an. Astfel, chiar dacă ei au decis să-și refacă viețile, le au împreună pe cele două fiice și fac tot posibilul să le facă fericite. De curând, foștii soți Pepe și Raluca s-au reîntâlnit într-un loc public, la un eveniment care a avut-o în prim-plan pe fiica lor Rosa.

Foștii soți Pepe și Raluca au surprins de curând pe toată lumea! Chiar dacă cei doi au divorțat cu câteva luni în urmă, iată că soarta i-a adus din nou împreună. Aceștia au avut parte de o întâlnire surpriză în public. iată care a fost de fapt motivul întâlnirii acestora.

Pepe și Raluca Pastramă, împreună la serbarea fiicei

Motivul pentru care Pepe și fosta lui soție, Raluca, s-au întâlnit este unul foarte serios. Chiar dacă cei doi au ales să meargă pe drumuri separate, ei încearcă să păstreze o relație cât se poate de bună de dragul fetițelor pe care le au împreună, Rosa și Maria. Educația și creșterea micuțelor este pe primul lor pentru Pepe și Raluca Pastramă, așa că aceștia se implică în viața fiicelor lor cât se poate de mult, cu toate că nu mai sunt soț și soție.

Astfel, de curând, micuța Rosa a absolvit grădinița, așa că părinții ei au fost prezenți pentru a sărbători momentul emoționant trăit de fiica lor. Se pare că foștii soți au trecut peste problemele de la începutul divorțului și au rămas în relații amiabile pentru Rosa și Maria, fiind prezenți amândoi ori de câte ori micuțele trec printr-un moment special din viața lor, așa cum a fost cazul și acum.

Pepe are o nouă relație

Acum, Pepe trăiește o nouă poveste de dragoste după ce a divorțat de Raluca. Artistul și-a refăcut viața alături de Yasmine Ody, iar relația lor pare extrem de puternică. Ba chiar, acesta nu se teme să se afișeze cu tânăra ce l-a cucerit ori de câte ori are ocazia, demonstrându-le tuturor că este foarte fericit.

În iulie, relația lui Pepe cu frumoasa brunetă a avansat, iar acesta i-a făcut cunoștință cu fiicele sale. Cei patru au fost împreună la Paris, dar și la Cannes, unde au petrecut momente de neuitat. Acum, Giani Pascu, fratele artistului, a dat cărțile pe față și a spus ce se întâmplă în viața starului, de fapt.

„Dacă el nu vrea să facă tam-tam din toată situația asta, atunci îi voi respecta decizia. Tuturor ne-a fost greu, toamna trecută, când s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Am pus capul în pământ și nu am comentat nimic. La fel voi face şi acum, voi pune capul în pământ şi nu voi spune decât atât. Între acea perioadă şi prezent există o diferenţă. Fratele meu, Pepe, astăzi e fericit. I se citeşte pe chip fericirea. E tot ce am de spus!”, a declarat Giani Pascu pentru Playtech.ro.

În altă ordine de idei, chiar dacă acum iubește din nou, Pepe nu-și va neglija îndatoririle de tată și va fi alături de Raluca Pastramă și fiicele lor ori de câte ori va fi nevoie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *