Prima pagină » Cancan » Pepe și Raluca Pastramă păstrează o relație civilizată de dragul fiicelor. Ambii și-au refăcut viețile

Pepe și Raluca Pastramă păstrează o relație civilizată de dragul fiicelor. Ambii și-au refăcut viețile

26 oct. 2021, 15:51,
BZI.ro, în Cancan

Pepe și Raluca Pastramă împart custodia celor două fiice, după ce s-au despărțit la începutul acestui an în mod oficial. Mai mult, la două luni de la pronunțarea divorțului, cei doi au petrecut împreună ziua fiicei lor, Rosa. Despre separarea de soția lui, artistul Pepe a mărturisit că ea a fost cea care a pus punct. „Nu mi-aș fi dorit să divorțez”, a declarat artistul.

Acum, doar copiii mai sunt cei care îi țin legați pe cei doi foști soți. După divorț, Pepe și Raluca și-au refăcut viețile. Mai mult decât atât, este posibil ca Raluca Pastramă să pășească din nou spre altar, după ce a primit un inel cu diamante de la noul său iubit, Ibrahim.

Pepe și Raluca Pastramă, divorț cu cântec

Despărțirea dintre cei doi soți s-a transformat într-un adevărat scandal. Pepe și-a acuzat fosta soție de infidelitate, iar Raluca Pastramă l-a acuzat că este violent. Deși în presă s-a vehiculat că socrul lui Pepe a fost implicat în acest divorț, se pare că zvonurile sunt false. În plus, fosta soție a celebrului artist a precizat că singurii vinovați sunt ei doi.

Pepe a încercat să fie puternic după despărțirea de mama copiilor săi. Cu toate acestea, artistului i-au dat lacrimile în cadrul emisiunii BAR Online, transmisă exclusiv pe canalul de YouTube. Deși Pepe a scris versurile atunci când avea 19 ani, ele se potrivesc situației prin care trece, iar interpretarea le-a făcut spectatorilor pielea de găină. Momentul emoționant s-a produs când Pepe cânta melodia „Clipe ce s-au frânt”.

„Nu vreau să vorbesc… despre ce am făcut / Sufăr și trăiesc… clipe ce s-au frânt / Am mizat pe tot… cum ai făcut și tu / Nu am nimic de spus… acum totul s-a dus…”, sunt doar câteva dintre versurile melodiei, din care reiese că Pepe îi simte lipsa fostei sale soții.

Cine este iubitul Ralucăi Pastramă

După divorțul de Pepe, Raluca Pastramă și-a găsit un nou partener. Numele acestuia este Ibrahim, are 27 de ani și provine dintr-o familie înstărită, cu multe afaceri în România. Cu toate că bruneta păstrează discreția asupra relației, Ibrahim nu ezită să îi facă declarații de dragoste femeii iubite în mediul online. Recent, a postat la InstaStory o poză în care era alături de Raluca și îi declara că e singura persoană care l-a făcut să fie cel mai împlinit și fericit om din lumea asta. După ce Raluca Pastramă a primit un inel cu diamante de la noul iubit, toată lumea se întreabă dacă este logodită și urmează să se mărite a doua oară.

La rândul său, și Pepe iubește din nou. Cu ceva timp în urmă, artistul a postat pe contul său de socializare poze cu el și noua iubită – Yasmine Ody. Pepe și Yasmine se cunosc de patru ani. Aceasta este make-up artist-ul care l-a machiat pentru filmările unui videoclip din 2017. Pentru ziarul Click!, Ionuț Pascu, cunoscut în showbiz drept Pepe, a confirmat relația cu Yasmine, însă nu a dorit să intre în detalii deoarece erau la început și era posibil ca peste câteva luni să nu mai fie împreună.

Așadar, se pare că Pepe și Raluca Pastramă și-au refăcut viețile după această perioadă grea din viața lor. Acum, cei doi sunt fericiți alături de alte persoane și se întâlnesc de zilele fiicelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *