Prima pagină » Cancan » Pepe și Ibrahim Ibru, la restaurant cu copiii, după nunta artistului. Cum au fost surprinși cei doi

Pepe și Ibrahim Ibru, la restaurant cu copiii, după nunta artistului. Cum au fost surprinși cei doi

10 iun. 2024, 13:37,
BZI.ro, în Cancan

Pepe și Ibrahim Ibru, încă soțul fostei soții, au ieșit împreună la restaurant, însoțiți de copii, la doar o zi după nunta artistului. Deși ambii au fost căsătoriți cu Raluca Pastramă, între ei s-a creat o relație bună ulterior. Drept dovadă și momentul surprins acum, în care petrec timp împreună, ca într-o mare familie.

Weekend-ul care a trecut a fost prilej de distracție în familia lui Pepe, care s-a căsătorit cu Yasmine Ody și, în aceeași zi, și-a sărbătorit și băiatul, pe adorabilul Pepe Junior. Fostul soț al Ralucăi Pastramă nu a participat la eveniment, însă a doua zi cei doi au ieșit împreună la masă, însoțiți de copii, și au petrecut momente agreabile la restaurant.

Pepe și Ibrahim Ibru, la restaurant cu copiii, după nunta artistului

Cu toate că înainte cu o zi a avut un eveniment important, nunta cu Yasmine, și teoretic ar fi trebuit să fie obosit după atâta agitație, Pepe și-a luat copiii și a ieșit la restaurant în compania lui Ibrahim Ibru, bărbatul care s-a căsătorit cu Raluca Pastramă la scurt timp după divorțul lor. Deși s-a speculat că Ibrahim ar fi fost motivul despărțirii dintre ei, Pepe a dovedit contrariul, cei doi fiind în relații bune.

De altfel, Ibrahim a postat pe contul său de socializare un InstaStory în care apare alături de Pepe și de micuții lor și păreau să se simtă foarte bine. Cel de-al doilea soț al Ralucăi Pastramă și tatăl celei de-a treia fiice ale sale, adorabila Maryam, în vârstă de 2 ani, nu a participat la nunta lui Pepe cu Yasmine Ody, însă a făcut un gest impresionant înainte de cununia artistului cu Yasmine Ody.

Pe 7 iunie, Pepe și Yasmine au devenit o familie și în fața lui Dumnezeu, momentul fiind marcat cu o petrecere de proporții, despre care se va vorbi multă vreme de acum înainte. Două sute de invitați s-au distrat până în zori la nunta atipică a artistului, care s-a ocupat de fiecare detaliu pentru ca nunta cu Yasmine, unde au celebrat și ziua de naștere a lui Pepe Jr. să iasă perfect.

Gestul făcut de Ibrahim pentru Pepe și Yasmine

Așa cum era de așteptat, Ibrahim Ibru, cel de-al doilea fost soț al Ralucăi Pastramă, nu a participat la eveniment, însă a postat pe contul său de socializare un mesaj emoționat pentru Pepe și Yasmine, însoțit de o imagine cu familia artistului. Gestul, unul rar date fiind circumstanțele, i-a luat prin surprindere și i-a impresionat pe fanii lui Ibrahim, care au apreciat fair play-ul acestuia.

„Dragilor, felicitări cu prilejul căsătoriei! Să vă aducă noroc, prosperitate și multă înțelegere. Totodată, la mulți ani, să vă trăiască băiatul și să vă bucure viață, să fiți sănătoși și fericiți împreună”, a scris Ibrahim Ibru pe Instagram.

Chiar dacă nu mai formează un cuplu cu Raluca Pastramă, Ibrahim este foarte implicat în viața micuței Maryam. Cât despre Pepe, fiicele sale locuiesc la el și sunt îndrăgostite de frățiorul lor mai mic, Pepe junior, care tocmai a împlinit 2 ani.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *