Prima pagină » Cancan » Pepe și-a sărbătorit soția în Dubai, de ziua ei. Solistul i-a pus tot luxul la picioare lui Yasmine Ody

Pepe și-a sărbătorit soția în Dubai, de ziua ei. Solistul i-a pus tot luxul la picioare lui Yasmine Ody

17 mai 2024, 12:29,
BZI.ro, în Cancan

Artistul Pepe și-a sărbătorit soția în Dubai, de ziua ei, frumoasa Yasmine Ody împlinind frumoasa vârstă de 30 de ani. Cu această ocazie, artistul nu s-a uitat deloc la bani, răsfățând-o pe partenera sa ca pe o prințesă. Totodată, Pepe a recunoscut că mai are un motiv de sărbătoare, deoarece împlinesc și trei anid e relație.

Pepe și Yasmine Pascu formează o familie frumoasă, iar imaginile pe care le postează pe rețelele de socializare vorbesc de la sine. Pare că trăiesc într-o continuă lună de miere, chiar dacă nu duc lipsă de responsabilități. Știu însă să împletească munca și distracția, iar asta se vede cel mai bine din cele mai recente clipuri postate de artist pe rețelele de socializare, potrivit LPF.

Pepe și-a sărbătorit soția în Dubai, de ziua ei

A fost o zi specială în familia lui Pepe! Soția prezentatorului de la Te cunosc de undeva și-a sărbătorit ziua de naștere și a fost răsfățată ca o prințesă de soțul ei. Pepe nu s-a uitat la bani și și-a dus soția sărbătorită în Dubai!

Piscină, restaurant, dans, șampanie, fructe exotice, toate au fost în meniul lor de seara trecută, când Yasmine a împlinit 30 de ani.

Pepe a arătat fanilor un crâmpei din viața lor și a ”scăpat„ și câteva instantanee cu soția lui în costum de baie. Și da, Yasmine a arătat ca o nimfă de ziua ei! E clar că sarcina nu i-a afectat deloc corpul, soția lui Pepe păstrându-și talia superbă și silueta de fetișcană.

„La mulți ani plini de iubirea noastră!! Sunt cel mai norocos om din lume că te am și știu că te fac fericită în fiecare zi… asta meriți pentru că ești sinceră. Bună, deșteaptă, frumoasă la suflet și superbă după cum reflectă ochii tăi plini de bucurie. Te iubesc!❤️”, a scris artistul pe InstaStory pentru frumoasa lui parteneră.

Iar declarațiile lui de iubire pot fi auzite și în clipurile postate de el pe Instagram. Pasional, artistul nu se sfiește să-și declare dragostea față de Yasmine ori de câte ori simte asta.

Dar nu doar ziua lui Yasmine a fost sărbătorită de cei doi în capitala luxului.

„Am uitat să vă spun că, până la urmă, noi împlinim trei ani! Stai puțin că nu e doar ziua ta, e ziua noastră!”, spune la un moment dat Pepe într-unul dintre filmulețele postate.

Trei ani în care au devenit părinți și în care au arătat că o familie combinată poate funcționa în armonie.

Soția lui Pepe va fi mireasă în curând

Iar pentru Pepe și Yasmine urmează unul dintre cele mai frumoase momente din viața lor, nunta. Cei doi sunt deja căsătoriți, alegând să facă asta în secret. Cu nunta, însă, e altă poveste. Va fi ca în basme, o nuntă mare, cu 300 de invitați, o petrecere care se anunță originală, diferită de tot ce s-a văzut în România până acum, după cum a declarat artistul.

„Nu e cu stat la masă și cu meniuri! E concept diferit, nici nu mă mai ocup eu. Eu trebuie doar să mă însor. Până acum am știut tot ce mișcă, eu m-am ocupat de tot.

Mă duc acolo zici că sunt invitat, am totul pus la punct. În primul rând, nu e cu stat la masă și cu meniuri. E cu muzică și petrecere nonstop, cu artiști. Nu sunt pauze de mese. E la un alt nivel, e total altceva!

Sunt curajos, ce-i drept. E sinucidere din punct de vedere financiar, pentru că e foarte scump ceea ce fac! Sunt vreo 300 de invitați. E cea mai importantă petrecere din viața mea”, a mărturisit Pepe la „Xtra Night Show”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *