Prima pagină » Cultural » Pepe și-a mutat fetele la o altă școală privată. Ce taxa plătește acesta lunar

Pepe și-a mutat fetele la o altă școală privată. Ce taxa plătește acesta lunar

10 sept. 2024, 14:09,
Cezar Bulgaru în Cultural

Pepe și-a mutat fetele, pe care le are din mariajul cu Raluca Pastramă, la o altă școală privată.

Artistul a hotărât să își înscrie fiicele, Rosa și Maria, la o altă școală privată din București. Deschiderea noului an școlar, pe 9 septembrie, a fost un eveniment deosebit, artistul fiind alături de ele în prima zi de școală, la fel și Yasmine, dar și mama lor.

Pepe și-a mutat fetele la o altă școală privată

Pepe a anunțat pe Facebook că fetele au fost acceptate cu succes la noua instituție de învățământ și a explicat motivele pentru care au ales să își schimbe școala.

„Sunt mândru pentru dorința voastră de evoluție și curajul de care ați dat dovadă când ați ales mutarea la Olga Gudynn International School. Examenele de admitere au fost luate cu succes și argumentele voastre legate de timpul pierdut în trafic până acum plus luptele și răbdarea de a primi o semnătură timp de un an și jumătate sunt dovada faptului că sunteți deja mari și știți ce vreți de la viață. Ați reușit, felicitări și mult succes la învățătură!!! Vă iubește tati!!!”, a scris Pepe pe rețelele sociale.

Conform Libertatea.ro, taxa lunară pentru ciclul gimnazial este de 1.130 de euro, ceea ce înseamnă că, pe durata unui an, costul total se ridică la 13.560 de euro pentru fiecare elev.

Cum l-a afectat cele două divorțuri pe Pepe

Artistul a discutat despre lecțiile de viață învățate în urma celor două divorțuri, de Oana Zăvoranu și de Raluca Pastramă. Cu toate acestea, nu are regrete și afirmă că ar proceda la fel, pentru că nu s-a schimbat, ci doar a devenit mai precaut.

Deși a traversat momente dificile, a reușit să își mențină echilibrul psihic și să continue înainte.

„Au existat perioade grele în viața mea, o parte dintre ele le știu doar eu și cred că cel mai mult contează Dumnezeu și familia, oamenii care au rămas și care au plâns alături de mine. Psihicul meu a trebuit să rămână întotdeauna cât se poate de bine montat și de pozitiv, astfel încât să-mi văd de carieră și de viitorul meu și iată că am reușit de fiecare dată.

Nu neapărat am învățat să nu repet greșelile, ci am învățat să fiu mai atent și să nu mai las să treacă timpul, pentru că, dacă închizi ochii și mergi mai departe, realitatea te va lovi din ce în ce mai tare, la un moment dat. Atunci când vezi că cineva nu merită și își dorește altceva, e important să pui stop (…)„, a spus Pepe.

Pepe a fost alături de fetele lui, pe care le-a mutat la o altă școală privată, la deschiderea noului an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`