Prima pagină » Actualitate » Pepe și-a luat un super bolid! A dat peste 170.000 de euro: „E bombă!” – VIDEO

Pepe și-a luat un super bolid! A dat peste 170.000 de euro: „E bombă!” – VIDEO

28 feb. 2024, 08:47,
în Actualitate

Cântărețul Pepe și-a luat un super bolid. Este vorba despre un BMW XM, iar prețul nu este deloc mic. Cel mai ieftin costă 170.000 de euro. Noua achiziție a artistului fost customizată după bunul plac, care a ales să colanteze mașina într-o nuanță de negru specială.

Pepe și-a luat un super bolid!

Pepe este un împătimit al mașinilor de lux, iar artistul nu se uită la bani când vine vorba de bolizi. De-a lunugul timpului, artistul a condus un Mercedes CLS, un Porsche Cayenne, un BMW X6, iar apoi un BMW seria 8 Cran Coupe. Acum, cântărețul, care a rămas fidel producătorului bavarez, a optat pentru un bolid special – BMW XM.

Dem nde remarcat este faptul că în 2023, BMW XM a fost cel mai căutat autoturism din segmentul mașinilor de top, categorie denumită generic „exotice”. Nu mai puțin de 55 de exemplare au ajuns anul trecut pe șoselele din România, iar acum Pepe a mai adăugat unul.

BMW XM este bestseller-ul diviziei BMW M în România, prețul de plecare fiind de 172.610 eur0. Este un SUV cu sistem hibrid de propulise care dezvoltă 653 CP.

Artistul a făcut câteva retușuri la bolidul proaspăt cumpărat și l-a colantat într-un negru deosebit, Obsidian Black, care să reflecte valoarea mașinii.

„Am tot căutat să văd cum arată, deci mi se pare mult mai mișto în realitate decât ce am văzut. Bombă! Mamă, mânca-ți-aș gura ta! Deci e mai frumoasă”, a fost reacția artistului când și-a văzut mașina colantată.

Fiul lui Pepe este înnebunit după mașinile tatălui său

Dragostea pentru mașini scumpe a fost transmisă de Pepe și fiului său. Micuțul, care are aproape doi ani, pare să fie atras de mașinile cu mulți cai putere. Recent, acesta și-a petrecut ziua cu familia lui și s-a bucurat enorm atunci când și-a văzut fiul la volan.

Fiul artistului face înot și are destul de multă forță, dar încă nu poate claxona așa cum și-ar dori, pentur că nu are putere să apese atât de tare pe butoanele din mașina tatălui său. S-a urcat însă la volan și e foarte mândru că se află acolo.

Pepe și-a învățat fiul de mic cu muzica bună și cu mănușile de box. Acesta avut grijă să îi transmită urmașului său tot ce îi place lui. Micul Junior e obsedat de melodiile lui Pepe, pe care le-ar asculta non-stop, după cum artistul a și arătat, în repetate rânduri. Băiatul, are deja cariera asigurată. Tatăl i-a cumpărat deja microfon de culoarea aurului, dar și primul Mercedes.

Pepe și Yasmine s-au căsătorit în primăvara lui 2022, iar tânăra lui soție i-a adus pe lume un urmaș care îi va duce numele mai departe. Băiatul lui Pepe a primit numele Junior și, de când a venit pe lume, e sursă de bucurie pentru toată familia.

Recent, Pepe și-a luat un super bolid, un BMW XM, iar prețul nu este deloc mic. Cel mai ieftin costă 170.000 de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
07 august 2024
07 august 2024