Prima pagină » Cancan » Pepe, revoltat la culme pe Raluca, fosta soție! Artistul nu vrea să mai fie asociat cu mama fiicelor lui

Pepe, revoltat la culme pe Raluca, fosta soție! Artistul nu vrea să mai fie asociat cu mama fiicelor lui

20 mart. 2024, 13:44,
în Cancan

Pepe este revoltat la culme pe subiectele care o privesc pe Raluca, fosta soție, cu care are două fiice, și vrea să fie scos din această ecuație. Artistul a precizat și motivul, și anume că nu vrea să-și pună familia într-o lumină proastă. Nu în ultimul rând, Pepe a mai precizat că Raluca încă nu a divorțat de Ibrahim, cu care are o fetiță.

În prezent, Pepe are o căsnicie fericită alături de Yasmine Ody, cea care l-a făcut tată de băiat. Pentru artist, acesta este al treilea mariaj, după cele cu oana Zăvoranu și Raluca Pastramă. În ceea ce o privește pe mama fetițelor lui, vedeta a explicat pe contul de socializare motivele pentru care nu-și dorește să fie asociat cu fosta lui parteneră de viață.

Pepe, revoltat la culme pe Raluca, fosta soție

Pepe și fosta lui soție Raluca au trăit o frumoasă poveste de dragoste, din care au rezultat două fiice. Din păcate, în urmă cu ceva timp, cei doi au decis să pună punct mariajului, ajungând inevitabil la divorț. La scurt timp, ambii și-au refăcut viețile iar alături de noii parteneri au devenit părinți din nou.

Numai că, Raluca Pastramă pare să nu aibă deloc noroc în dragoste și s-ar fi separat de Ibrahim, soțul ei. Referitor la acest aspect, recent, Pepe a dorit să transmită un mesaj pe internet, explicând că nu mai vrea sub nicio formă să fie asociat cu fosta lui parteneră de viață, precizând și motivul care l-a făcut să-și dorească asta.

„Salutare tuturor și o mare rugăminte!(…) Nu mă mai asociați cu subiectul, nu mai scrieți pe prima pagină. Știu că sunt mai multe accesări dacă scrieți Pepe. Chiar nu îmi doresc să se comenteze pe la școlile copiilor despre articolul respectiv și nu îmi doresc să îmi pun familia într-o lumină proastă în momentul de față.

Nu mai vreau să fiu asociat cu subiectul. Sper că ați înțeles.(…) Actuala soție a lui Ibrahim, că încă n-au divorțat, nici n-au depus actele, au nume și prenume, vorbiți despre ei, vă rog eu mult de tot, lăsați-mă în pace”, a precizat Pepe pe InstaStory.

Ce cadou i-a făcut Pepe actualei partenere de viață

Pepe și-a refăcut viața alături de Yasmine Ody, femeia care l-a făcut tată pentru a treia oară pe cunoscutul cântăreț.

Cei doi se înțeleg extrem de bine, iar artistul o răsfață mereu pe mama băiatului său, așa că i-a făcut un cadou în care a investit aproximativ 50.000 de euro, respectiv un magazin de haine, de care se ocupă doar tânăra, mai ales că în acte doar ea este proprietara afacerii.

„Foarte bine. E un butic de calitate, sunt foarte multe comenzi online, oamenii sunt foarte mulțumiți. E o afacere pentru Yasi, pentru soția mea, dar sunt și eu în plan acolo, o susțin. Exclusiv din Italia (n.r. – de unde importă hainele). Nu am foarte mulți angajați, vreo trei”, a mai spus Pepe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *