Prima pagină » Cancan ultimă oră » Pepe, mai sincer ca niciodată. Artistul a vorbit despre cum reușește să găsească echilibrul între obligațiile profesionale și cele personale

Pepe, mai sincer ca niciodată. Artistul a vorbit despre cum reușește să găsească echilibrul între obligațiile profesionale și cele personale

25 iun. 2024, 17:21,
în Cancan ultimă oră

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Pepe este unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți artiști din țara noastră. Încă de la primele sale apariții a cucerit inima publicului, iar acum se poate lăuda cu o carieră de succes și un parcurs profesional demn de invidiat.

Cât despre viața personală, lucrurile îi merg la fel de bine. Cântărețul are trei copii minunați și trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Yasmine Ody, cea care i-a devenit și soție.

Artistul a vorbit fără perdea despre cum reușește să facă față provocărilor din familie și carieră.

Pepe, mereu alături de fiicele sale

Pepe se poate declara un bărbat împlinit din toate punctele de vedere. Asta pentru că se bucură de o carieră de succes în industria muzicală, dar și de familia minunată pe care și-a construit-o. Chiar dacă este mai tot timpul obligat, nu își neglijează niciodată copiii sau partenera de viață.

Îndrăgitul artist recunoaște că are o relație extrem de apropiată cu fiicele sale. Se pare că în cazul lor, comunicarea este întotdeauna cheia. Copiii săi îi cereu mereu sfatul, indiferent de situație, iar Pepe spune că îi place să asculte toate variantele, iar mai apoi să ia împreună o decizie.

„Răspunsul este clar da. Orice situație este rezolvată prin comunicare cu tati. Fără a îmi cere un sfat, nu se iau decizii, pentru că e important să ascultăm toate variantele și să știm exact ce decizii luăm împreun.”, a mărturisit Pepe pentru Viva.ro .

Pepe, echilibrul perfect între carieră și familie

În ciuda faptului că este o persoană extrem de ocupată, Pepe își face întotdeauna timp pentru familia sa. Se pare că de-a lungul anilor a reușit să găsească echilibrul perfect între obligațiile profesionale și cele personale. Nu îi iese întotdeauna ca la carte, însă aleg să vorbească deschis despre toate aceste lucruri.

Mai mult decât atât, artistul spune că sunt perioade în care uită de muzică și stă doar acasă, împreună cu cei dragi. Cântărețul spune că există și reversul medaliei, întrucât uneori este plecat chiar și pentru mai multe zile, având concerte.

„Întotdeauna, orice ai alege să faci și pe oricine ai alege să prioritizezi, cineva, cumva va fi în așteptare, fie că vorbim despre carieră, despre sport, despre pasiuni, ori despre copii și soție. Dacă alegi să pleci în vacanță cu soția, te simți responsabil și ești supărat pe tine, pentru că nu sunt și copiii, iar dacă te ocupi mai mult de copii, îți neglijezi soția. La noi, există un echilibru, lucrurile se discută, comunicăm foarte mult și ne putem baza unul pe celălalt.

Eu sunt plecat destul de mult, când este muzica la mijloc, se întâmplă să lipsesc și două zile de acasă, și atunci neglijez întreaga familie, dar sunt situații când las orice deoparte, uit chiar și să intru în studio și mă ocup de tot ceea ce înseamnă familie. Poate nu mă mai pregătesc la fel de intens cum o făceam în alte vremuri, dar credeți-mă pe cuvânt că reușesc să găsesc un echilibru în toate, să-mi fac timp și pentru carieră, și pentru familie, și pentru soție, și pentru fiecare copil în parte, și pentru tot ceea ce înseamnă NOI.” , a mai spus artistul pentru sursa menționată anterior.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *