Prima pagină » Cancan » Pepe își acuză fosta soție că vrea de la el pensie alimentară. Adevărul despre scandalul pe custodia fetelor

Pepe își acuză fosta soție că vrea de la el pensie alimentară. Adevărul despre scandalul pe custodia fetelor

21 oct. 2024, 13:28,
Radu Vasiluță în Cancan

Pepe o acuză pe Raluca Pastramă, fosta soție, că vrea de la el pensie alimentară pentru cele două fiice pe care le au împreună. Acesta ar fi de fapt interesul fostei partenere de viață, care a solicitat acum custodia comună pentru Maria și Rosa. Mai mult, Pepe a declarat că Raluca Pastramă nu ar putea face față responsabilităților de părinte.

Continuă scandalul între Pepe și Raluca Pastramă, după ce artistul a fost chemat la tribunal. Cei doi se luptă pentru custodia copiilor, deoarece fosta soție a prezentatorului TV își dorește fetele înapoi.

Pepe își acuză fosta soție că vrea de la el pensie alimentară

După ce au divorțat, în urmă cu trei ani, fetele au rămas în grija prezentatorului de la „Te cunosc de undeva”. El a fost cel care s-a ocupat de creșterea și educația lor. Acum, Pepe a făcut o serie de acuzații grave la adresa fostei sale soții, după ce a fost chemat la tribunal într-un nou conflict legat de custodia copiilor.

Potrivit artistului, cei doi aveau un acord stabilit prin care ea nu trebuia să plătească pensie alimentară, însă situația pare să se fi schimbat acum. Prezentatorul de la „Te cunosc de undeva” a declarat că fosta lui parteneră de viață nu ar putea face față responsabilităților legate de îngrijirea fetelor, Maria și Rosa. Cântărețul susține că fosta lui soție nu are timpul necesar pentru a se ocupa de toate aspectele din viața fetelor.

„Noi aveam un acord, conform căruia ea nu plăteşte pensie alimentară. Mai mult ca sigur, dacă se schimbă domiciliul, mă obligă să plătesc pensie alimentară. Asta e intenţia, una financiară.

Dacă îi dau copiii pe cap trei săptămâni şi nu răspund la telefon, dacă nu le duc eu la antrenamente şi la şcoală, s-ar putea să aducă fetele, sufocată. Nu are cum să aibă ea timp de aşa ceva. Are alte probleme. Are liber să vină la noi, să plătească şcolile, următoarea factură e de 13.000 de euro”, a declarat Pepe.

Pepe a aflat că până la divorț nu s-a ocupat de loc de fete

Mai mult decât atât, când erau la tribunal, Raluca Pastramă a declarat că ea a fost cea care s-a ocupat de creșterea fetelor înainte de divorț, în timp ce după separare, responsabilitatea a trecut în totalitate la el. Artistul a fost surprins de aceste mărturisiri.

Cântărețul nu este de acord cu propunerea fostei partenere de viață de a schimba domiciliul copiilor și de a obține custodie comună.

„A depus ordonanţă președințială, asta înseamnă că trebuie să demonstreze şi care e urgenţa. Cred că nimeni nu se poate pronunţa aşa doar că se trezeşte mamă peste noapte. Când eram în sală, am aflat că doar ea a crescut fetele până la divorţ, şi doar eu după divorţ. Asta a fost declaraţia ei.

De acum înainte, vrea să îi creştem împreună. Nu am cum să fiu de acord cu propunerea ei de a schimba domiciliul copiilor şi nici să fie o săptămână la mine, o săptămână la ea. Fetele au şi ele un program şi sunt foarte fericite. Ele îşi doresc să stea acasă”, a mai spus el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`