Pepe, imagini emoționante cu fiul său! Cât de mult îi seamănă micuțul

27 iul. 2022, 23:31
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Cântărețul Pepe a devenit tată pentru a treia oară la începutul lunii iunie. Partenera lui de viață, Yasmine Ody, i-a oferit un băiețel de nota 10.

Pepe radiază de când a devenit tată pentru a treia oară. Artistul se bucură de fiecare clipă în compania fiului său și nu ezită să le împărtășească și celor de acasă momentele frumoase, petrecute alături de micuț.

Pepe, un tătic cu normă întreagă

Viața lui Pepe s-a schimbat radical de când fiul lui s-a născut. Deși cariera îl ține mereu ocupat, artistul își face permanență timp pentru cei mici.Recent, cântărețul a publicat un filmuleț alături de băiețelul său, în vârstă de aproape două luni, iar fanii nu au putut trece cu vederea asemănarea izbitoare dintre cei doi.

„Băiatul meu!”, a scris artistul în dreptul clipului cu micuțul Pepe Jr.

Pepe și Yasmine Ody s-au căsătorit

În cadrul unui interviu, fratele lui Pepe a confirmat faptul că artistul și Yasmine Ody s-au căsătorit în secret. Acesta a spus că sunt căsătoriți de mai mult timp, înainte de Paște. Nunat a fost una restrânsă cu maximum 40 de persoane. Fratele lui Pepe a mai spus că evenimentul a avut loc într-un restaurant din Capitală și au participat doar persoanele apropiate celor doi.

„Sunt căsătoriți de mult. Inainte de de Paște s-au casatorit. Să fie fericiți, să le dea Dumnezeu tot binele din lume. A fost un eveniment restrâns, maximum 40 de persoane. Pepe a știu să își facă lecțiile fără tantam. Petrecerea a avut loc într-un restaurant din Capitală, foarte intim, îi mulțumesc patronului pentru felul în care ne-a primit și pentru că a fost discret, la fel ca noi.

De ziua lui, îi urez să rămână așa cum e, să îi trăiască toate cele 3 fete de aur, diamantele lui, și să-i trăiască și să fie mândru de băiatul lui, este cel mai frumos cadou.Pepe are un suflet de aur. Dacă toată lumea ar avea un suflet ca al lui, nu ar mai exista războaie. Pepe nu cred că a dezamăgit pe cineva.

Merită tot binele din lume, sunt fericiți, au o familie frumoasă! Îi iubesc și când dorm! Noi, frații, nu putem trăi unul fără celălalt!’, a declarat Giani Pascu, fratele lui Pepe, pentru impact.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *