Prima pagină » Cancan ultimă oră » Pepe i-a organizat o petrecere aniversară fastuoasă lui Yasmine Ody. Viitoarea mămică a avut parte de cele mai frumoase surprize

Pepe i-a organizat o petrecere aniversară fastuoasă lui Yasmine Ody. Viitoarea mămică a avut parte de cele mai frumoase surprize

17 mai 2022, 20:01,
în Cancan ultimă oră

Pepe și-a sărbătorit partenera cu mare fast. Cântărețul i-a organizat o petrecere aniversară surpriză iubitei lui, Yasmine Ody, care îi va oferi un băiețel în câteva luni. Viitoarea mămică a împlinit vârsta de 28 de ani.

Yasmine Ody a împlinit 28 de ani, iar Pepe i-a organizat o petrecere aniversară surpriză pe care nu o va uita niciodată. Cântărețul s-a ocupat de toate detaliile, astfel încât să nu-i lipsească nimic celei care îi va dărui un băiețel vara aceasta.

Pepe, petrecere aniversară surpriză pentru Yasmine Ody

Partenera cântărețului este însărcinată în 6 luni, iar emoțiile au copleșit-o când i-a văzut pe toți cei dragi adunați la petrecerea pusă la cale de Pepe. Yasmine a purtat o ținută de culoare verde și s-a bucurat de momente speciale alături de prieteni și familie. În imaginile publicate pe rețelele de socializare se observă că burtica de gravidă a tinerei este din ce în ce mai proeminentă, iar Pepe este din ce în ce mai fericit. Artistul a afișat un zâmbet larg în toate imaginile care au apărut în mediul online.

La rândul său, cântărețul a postat o imagine de la petrecere în care apare alături de partenera lui. În cadrul postării, i-a urat „La mulți ani!” viitoarei mămici , iar pe fundalul story-ului a pus drept declarație de dragoste melodia lui ”Iubesc”.

Cuplul va avea un copil în aceeași perioadă în care fosta soție a lui Pepe va aduce pe lume o fetiță. Raluca Pastramă și noul ei partener vor avea primul lor copil împreună.

Pepe mai are doi copii cu Raluca Pastramă, cea de-a doua soție

Pepe, pe numele din buletin Ionuț Nicolae Pascu, s-a căsătorit civil cu Raluca Pastramă în 2012. Ei au devenit părinți pentru prima dată pe 15 august 2012, când s-a născut Maria. Pe 21 iulie 2014, cei doi soți s-au cununat religios. Mezina familiei, Rosa Alexandra, a venit pe lume în ziua de Florii, pe 5 aprilie 2015. Pepe și Raluca Pastramă au divorțat pe 8 februarie 2021. Până să fie cu Raluca, artistul a fost căsătorit, din 2006 până în 2011, cu Oana Zăvoranu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`