Prima pagină » Cancan » Pepe, detalii rare despre soția lui, Yasmine Ody: „Ne-am asumat asta”

Pepe, detalii rare despre soția lui, Yasmine Ody: „Ne-am asumat asta”

31 mai 2024, 11:30,
BZI.ro, în Cancan

Pepe a dat detalii rare despre soția lui, Yasmine Ody, cu care trăiește o frumoasă poveste de iubire de trei ani. Inițial, cei doi s-au cunoscut în urmă cu două decenii, pe când bruneta era doar o copilă. După ce în 2022 s-au căsătorit civil, Pepe și Yasmine Ody urmează să facă nunta, chiar în ziua în care fiul lor va împlini doi ani.

Pepe, în vârstă de 44 de ani, a făcut câteva dezvăluiri despre căsnicia cu Yasmine Ody, care a împlinit de curând 30 nde ani. Prezentatorul de la „Te Cunosc de Undeva” și make-up artista sunt căsătoriți din primăvara anului 2022 și împreună au un băiețel de aproape 2 ani.

Pepe, detalii rare despre soția lui, Yasmine Ody

Pepe și Yasmine Ody formează un cuplu discret din anul 2021, după ce artistul a divorțat de a doua soție, Raluca Pastramă. Pepe și Raluca au fost căsătoriți între anii 2011 și 2021 și au două fete, Maria și Rosa Alexandra, care locuiesc cu artistul și cu soția lui. Între anii 2006 și 2011, Pepe a mai fost căsătorit cu Oana Zăvoranu.

Fetele lui Pepe au domiciliul la el. De când părinții lor s-au despărțit, Maria și Rosa Alexandra își vizitează mama în weekenduri. Maria și Rosa au doi frați mai mici, o soră din partea mamei lor, Maryam, și un frate din partea tatălui lor, Pepe Jr.

„Întotdeauna au stat la mine, dar merg și la maică-sa, ele au domiciliul la mine. Eu nu sunt și mamă, și tată. Doar tată! E normal să meargă în vizită și la mama lor și e normal să meargă în vacanță și cu ea. Cea mai mare parte din timp stau la mine, mai ales în timpul școlii. În timpul săptămânii sunt la mine, în weekend merg la mama lor”, spunea Pepe într-o emisiune TV.

Ce fel de părinți sunt Pepe și Yasmine Ody

Pepe și Yasmine Ody sunt discreți cu viața lor de cuplu. Într-un interviu recent, prezentatorul de la Antena 1 și make-up artista au spus cum își împart responsabilitățile de părinți și cum colaborează în creșterea celor mici.

„Suntem cât se poate de bine organizați pentru că ne înțelegem foarte bine, pentru că suntem un cuplu sudat, pentru că suntem căsătoriți, pentru că ne-am asumat asta”, a declarat Pepe.

Pepe și soția lui nu se înscriu într-o anume tipologie. Nu este unul cel sever și celălalt cel îngăduitor, modul în care se raportează la cei mici fiind influențat de fiecare context în parte.

„Așa e (n.r. – ea este cea mai severă). Dar depinde. Sunt momente când el este mai dur și eu mai permisivă și invers, depinde de situație”, a declarat soția lui Pepe.

Cum și-a cunoscut Pepe soția

Pepe și Yasmine Ody s-au cunoscut în urmă cu două decenii, pe când Yasmine era doar un copil. Au făcut o fotografie împreună, postată de Yasmine pe Instagram, și s-au reîntâlnit în anul 2017 pe platourile de filmare, unde ea lucra ca make-up artist.

Pe atunci însă, Pepe era căsătorit cu Raluca Pastramă, așadar relația lor a fost doar una de colegialitate. După divorțul de Raluca Pastramă, Pepe și Yasmine Ody au transformat relația de prietenie dintre ei într-una de cuplu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *