Prima pagină » Radio » Actualitate » Pepe, alături de cei trei copii și soție în ultimul videoclip. „Eu trăiesc pentru familia mea”

Pepe, alături de cei trei copii și soție în ultimul videoclip. „Eu trăiesc pentru familia mea”

23 dec. 2022, 06:07,
BZI.ro, în Radio

Îndrăgitul artist Pepe a filmat alături de cei trei copii și actuala soție un videoclip petru ultima sa piesă lansată – „Familia mea”. În prezent, interpretul se află la al treilea mariaj, după ce anterior a fost căsătorit cu Oana Zăvoranu și Raluca Pastramă. Din cea de-a doua căsătorie, Pepe are două fiice, iar băiatul s-a născut în această vară, din relația cu Yasmine Ody.

Pepe trăiește cele mai frumoase clipe din viața lui de când s-a recăsătorit și a devenit tată pentru a treia oară. Deși este destul de rezervat în ceea ce privește familia, artistul pare că nu își mai ascunde fiul de ochii curioșilor.

Pepe, alături de cei trei copii și soție în ultimul videoclip

Recent, Pepe a filmat alături de cei trei copii ai săi un videoclip pentru piesa cea nouă. În clip apare și soția artistului, Yasmine Ody. După divorțul de Raluca Pastramă, Pepe și-a refăcut viața alături de cea care l-a făcut tată de băiat. Chiar dacă nu mai este împreună cu mama fetițelor, cântărețul are o relație foarte apropiată cu Rosa și Maria.

Recent, Pepe a lansat melodia care se numește „Familia mea”, iar în videoclip apar și cei trei copii ai săi. La un moment dat, fiica cea mare a artistului, Maria, a început să lăcrimeze din cauza emoțiilor, iar soția tatălui ei i-a șters lacrimile.

„Este o piesă cu și despre familia mea. Cred că ar trebui să atingă la suflet orice om care își iubește sincer familia și care vrea să transmită un mesaj de dragoste în această perioadă frumoasă. De multe ori, poate ți-e greu să îi spui mamei, tatei, copiilor, soției un «te iubesc» sincer și pur, iar melodia asta e o dedicație. Am făcut-o din suflet”, a spus Pepe.

Invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, Pepe a vorbit despre familia lui. Totodată, a vorbit și de noul său look, de când s-a tuns.

„Eu trăiesc pentru familia mea și sunt extrem de fericit și împlinit. Sunt fericit! Mi s-a schimbat viața. M-am tuns de când am băiat. Din iunie m-am tuns și m-am obișnuit. Îmi doream să mă tund. În clip apare toate familia mea. Maria e la cor în momentul acesta. Rosa este acasă și se uită acum la noi. Ea studiază la pian. Așa mulțumire sufletească nici că se putea. De sărbători suntem în familie”, s-a destăinuit artistul.

Pepe are două fete și un băiat

Invitat recent în emisiunea lui Dan Capatos, Pepe a povestit cu zâmbetul pe buze despre viața lui personală. Recunoaște că nu îi e ușor de când a devenit tată de băiat, nu prea mai are timp liber, dar e cu adevărat împlinit.

„E bine tată de copii, în primul rând. E bine să fii tată, să fii responsabil, asumat, dar acum de când e și golanul ăsta mic, deci mor, s-a terminat, e altceva. E total diferit (n.r. – să fii tată de băiat sau de fată)… Timp trebuie să îți faci, chiar dacă n-am, la modul cel mai serios. Am avut o perioadă extrem de încărcată după ce s-au ridicat barierele. Au venit toate așa, eu am continuat și cu online-ul pe care l-am avut în toată perioada pandemiei. (…) Și mâine am concert online”, a declarat Pepe la „Xtra Night Show”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *