Prima pagină » Cancan » Pepe a trecut peste divorț! Ce a făcut artistul cu verigheta

Pepe a trecut peste divorț! Ce a făcut artistul cu verigheta

11 mart. 2021, 11:26,
în Cancan

Raluca Pastramă este de-acum doar o amintire pentru artistul Pepe care dă tot mai multe dovezi că a trecut peste divorț și are o nouă viață. Ba chiar, Pepe a renunțat și la verighetă după separarea și despărțirea de fosta soție. Artistul a povestit chiar și ce a făcut cu „dovada” iubirii dintre el și Raluca Pastramnă.

Pepe și Raluca Pastramă au divorțat pe cale amiabilă, la notar, în data de 8 februarie. Cei doi au fost căsătoriți timp de 8 ani de zile și au împreună două fetițe: Maria și Rosa Alexandra. Chiar dacă fanii sperau că între cei doi ar mai putea exista o șansă de împăcare, nimic nu le-a stat în calea despărțirii definitive. Mai mult, în jurul acestui divorț au existat destul de multe acuzații, în special cele de infidelitate la adresa Ralucăi Pastramă.

Pepe și Raluca Pastramă le dau acum de înțeles fanilor că nu există cale de întoarcere cu privire la despărțirea dintre ei. La puțin timp după anunțul despărțirii, Pepe încă era surprins în timp ce purta verigheta pe deget. Fanii au interpretat acest gest ca o dovadă că încă are sentimente pentru fosta lui soție.

Pepe a trecut peste divorț

În cel mai recent concert online de pe contul său de YouTube, Pepe a avut-o ca invitată pe cântăreața Elianne. În secțiunea de comentarii, internauții au întrebat-o pe artistă dacă are iubit. Când a venit vorba de inele, Pepe a recunoscut ce s-a întâmplat cu verigheta sa, pe care a renunțat să o mai poarte.

Elianne: „Am iubit. Nu am inelul pe degetul potrivit, dar se întâmplă.”

Pepe: „L-am uitat și eu în dormitor. L-am uitat, de fapt, în sertar și am pierdut și cheia sertarului.”

Așadar, prin această declarație, Pepe mărturisește că tot ce are legătură cu Raluca Pastramă este de domeniul trecutului și nimic nu îl va face să-și schimbe sentimentele…

Ce spune Pepe despre viața de burlac

Pepe a făcut declarații și despre modul în care își petrece timpul de când a devenit din nou un bărbat singur. Celebrul artist a menționat că „burlac” nu este termenul care i se potrivește cel mai bine. În această perioadă, artistul vrea să se focuseze în special pe carieră.

„Nu ştiu dacă burlac este termenul potrivit pentru mine. Din punctul meu de vedere, sunt un bărbat asumat, sunt un tătic cât se poate de grijuliu şi de normal, sunt un artist care are grijă de tot ceea ce face şi ce pregăteşte pentru viitor, pentru că am nevoie de continuitate şi respect. Am confirmat în 21 de ani de carieră şi vreau să o fac şi de aici încolo. Cred că mă consider un bărbat normal şi norocos că până acum am avut multe întâmplări frumoase în viaţa mea şi nu îmi place să mă gândesc la eşecuri. Mai repede sunt un tătic sexy decât un burlac”, a declarat Pepe, dând de înțeles că a trecut peste divorț.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
31 august 2024
31 august 2024