Prima pagină » Cancan ultimă oră » Pepe a spus abia acum de ce s-a căsătorit în secret cu Yasmine Ody. Cât de fericit este alături de partenera sa

Pepe a spus abia acum de ce s-a căsătorit în secret cu Yasmine Ody. Cât de fericit este alături de partenera sa

13 aug. 2022, 15:40,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Pepe se poate considera un bărbat fericit și împlinit din toate punctele de vedere acum. Artistul a devenit tată de băiat cu numai câteva săptămâni în urmă, iar relația sa cu Yasmine Ody merge foarte bine.

În cadrul unui interviu, artistul a vorbit despre căsătoria cu partenera sa, dar și despre viața în postura de tată de băiat.

Pepe a ales să-și trăiască viața în discreție și să nu ofere prea multe detalii despre ce se întâmplă în familia lui. Recent, s-a căsătorit cu aleasa inimii, însă, de asemenea, a decis să țină secret acest aspect. Artistul a dezvăluit de ce a ales să țină ascuns acest eveniment atât de frumos și important pentru fiecare om.

Pepe, motivul pentru care s-a căsătorit în secret

Pepe s-a căsătorit cu Yasmine Ody, alegând să păstreze acest eveniment important din viața lui în secret. Se pare că artistul nu și-a dorit ca acest eveniment să fie expus publicului, motiv pentru care totul s-a petrecut în cea mai mare „liniște”, fără să fie invitate persoane care să-și facă publicitate pe seama căsătoriei sale.

„Lasă să se facă speculații și atât. Dacă ne-am căsătorit, ne-am căsătorit pentru noi, și fără să invităm presa sau oameni care ar fi făcut chestia asta pentru puțină publicitate.

Noi suntem foarte fericiți, eram la fel de fericiți și înainte și după căsătorie.”, a declarat Pepe.

Pepe, în postura de tată de băiat

Pepe este un bărbat foarte implicat în viața de familie, care sare în ajutor ori de câte ori există vreo nevoie.

Artistul a mai dezvăluit și că fetițele sale sunt și ele implicate în creșterea micuțului lor frățior.

„E frumos în primul rând că e băiat, e mic. Știu senzația de copil bebeluș, dar fiecare etapă are frumusețea ei. Copiii sunt întotdeauna îndrăgostiți de alți copii mai mici și vor și ele să se implice, că e normal, și bine fac.

Eu sunt bărbat din toate punctele de vedere. Sunt bărbat asumat în tot ceea ce fac, și odată ce sunt într-o relație, e clar că sunt cel de care e nevoie, când e nevoie.”, a mai declarat Pepe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *