Breaking News
Acum poţi prepara curry vegetal la tine acasă. Ideal pentru zilele de post sau pentru dietă vegană.
Ingrediente:
- 1 rădăcină ghimbir, rasă
- 1 morcov, feliat
- 1 cartof mare
- 1 ceapă mare, mărunţită
- 2 căţei usturoi
- 1 conopidă mică
- 1 borcan mazăre
- 2 linguriţe coriandru uscat
- 1 lingură pudră curry
- 1 lingură pudră boia ardei
- 1 linguriţă ulei cocos
Mod de preparare:
Speli şi cureţi legumele. Într-o tigaie la foc mic încingi uleiul de cocos şi adaugi treptat ceapa, usturoiul, boiaua, pudra de curry, ghimbirul ras şi restul legumelor proaspete şi din conservă. Laşi la foc potrivit până ce legumele sunt fierte. Opreşti focul şi presari coriandrul. Serveşti cald.