Prima pagină » Cancan ultimă oră » Pentru Tania Budi vârsta este doar o cifră: Arată senzațional la 53 de ani

Pentru Tania Budi vârsta este doar o cifră: Arată senzațional la 53 de ani

03 dec. 2021, 15:53,
în Cancan ultimă oră

Considerată una dintre cele mai frumoase femei din show-bizz-ul românesc, Tania Budi, continuă să atragă privirile în ciuda vârstei. La orice apariție publică, Tania Budi este în prim plan deși în luna februarie a anului viitor va împlini 54 de ani.

Și dacă la nivelul feței anul acesta Tania a decis că ar trebui să intervină puțină, ea își păstrează o talie de viespe fără să fi apelat până acum la vreo intervenție chirurgicală. De acest lucru s-au convins fanii ei când au văzut pozele cu ea în costum de baie.

Tania Budi in lift

Pentru Tania Budi, vârsta este doar o cifră: Cum a pozat blondina

Cât privește intervenţiile chirurgicale, Tania a decis de-abia anul acesta să apeleze la un medic specialist în astfel de operații. Până acum, Tania apelase doar la tratementele non-invazive.

Frumoasa blondină și-a făcut blefaroplastie, adică o ridicare, prin intermedii chirurgicale, a pielii de la nivelul pleoapelor. Tania a apelat la această intervenție chirurgicală deoarece pielea de deasupra ochilor și de la nivelul pleoapelor crescuse în exces și forma pliuri care coborau până peste gene. Vedeta considera că astfel se punea greutate pe pleoape și crea un efect estetic neplăcut. Admirată mereu pentru ochii ei foarte frumoși, Tania avea impresia că are acum ochii mai mici și că ar fi arătat mereu de parcă de abia s-ar fi trezit din somn.

Pentru a scăpa de această problemă estetică, Tania a apelat la un medic estetician care a sfătuit-o să apeleze la blefaroplastia, operația pentru care este foarte apreciat. În plus, această intervenție chirurgicală nu a fost dureroasă și nici nu a necesitat o perioadă mai lungă de recuperare.

Tania Budi

Cum se menține Tania Budi

Frumoasa blondină arată la fel ca în urmă cu 30 de ani, iar secretul tinereții pare a fi iubitul ei cu mult mai tânăr.

Tania a povestit că este împreună cu acesta de peste doi ani și că datorită lui s-a apucat de sport. Cu actualul iubit, fosta miss a făcut cunoștință de Revelion și pe urmă au rămas împreună.

Cel cu care se iubește Tania Budi se numește Marin Burcea și este un tânăr plin de muşchi. Marin are gradul de caporal în Legiunea Străină şi specializarea de şef de echipă şi trăgător de elită. În ciuda meseriei care-l prezintă ca pe un dur, iată că bărbatului i-a înmuiat inima frumoasa Tania, care de mai bine de o lună face naveta pentru el, în Franţa.

Tania Budi in costum de baie

Tania Budi, nud în Playboy?

Puțină lume știe că în 2009 Tania Budi a pozat pentru Playboy, însă pozele nu au fost publicate niciodată. Frumoasa blondină a avut o şedinţă foto pentru Playboy, ar aceasta nu s-a finalizat pentru că la sfârşitul primei zile a fost anunţată, de la Constanţa, că a murit tatăl ei.

Atunci, Tania nu a pozat topless, ci doar în lenjerie. Ulterior, a renunţat la pictorial din respect pentru tatăl meu.

Tania Budi in costum de baie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *