Prima pagină » Actualitate » Pentru funcția lui Klaus Iohannis, România ar putea intra în război. De asta s-a donat sistemul Patriot Ucrainei? H.D. Hartmann: „E un act de trădare, aștept Procuratura Militară cu cătuşe pentru toţi!”

Pentru funcția lui Klaus Iohannis, România ar putea intra în război. De asta s-a donat sistemul Patriot Ucrainei? H.D. Hartmann: „E un act de trădare, aștept Procuratura Militară cu cătuşe pentru toţi!”

27 iun. 2024, 10:48,
BZI.ro, în Actualitate
Pentru funcția lui Klaus Iohannis, România ar putea intra în război. De asta s-a donat sistemul Patriot Ucrainei? H.D. Hartmann: „E un act de trădare, aștept Procuratura Militară cu cătuşe pentru toţi!”

Consiliul Suprem de Apărare al Țării (CSAT) a anunțat joi, 20 iunie 2024, că România va dona Ucrainei un sistem Patriot. Kievul va folosi echipamentul sofisticat pentru a se proteja de atacurile aeriene rusești. În urma comunicatului, care a fost preluat de presa internațională, cetățenii trebuie să-și pună niște semne de întrebare.

Putem observa clar cum este explicat că țara își creează probleme pentru a-i face pe plac lui Klaus Iohannis.

„Având în vedere deteriorarea semnificativă a situației de securitate în Ucraina, ca urmare a atacurilor constante și masive ale Rusiei asupra civililor și a infrastructurii civile, mai ales asupra celei energetice, precum și consecințele regionale ale acestei situații, inclusiv asupra securității României, în strânsă coordonare cu Aliații, membrii Consiliului au decis donarea către Ucraina a unui sistem PATRIOT.

Această donare se face cu condiția continuării negocierilor țării noastre cu Aliații, în special cu partenerul strategic american, în vederea obținerii unui sistem similar sau echivalent, care să răspundă nevoii de asigurare a protecției spațiului aerian național, de modernizare a Armatei României și de asigurare a interoperabilității cu sistemul NATO, fiind, totodată, necesară identificarea unei soluții temporare de acoperire a vulnerabilității operaționale astfel create”, se arată în comunicatul CSAT.

Comunicatul complet al CSAT poate fi consultat AICI!

România donează un sistem Patriot Ucrainei. H.D.Hartmann: „E un act de trădare”

Donarea unui astfel de sistem Patriot activ creează o vulnerabilitate în ceea ce privește securitatea țării noastre. În acest context, jurnalistul H.D. Hartmann și-a exprimat punctul de vedere în cadrul emisiunii lui Marius Tucă Show. Discuția poate fi urmărită între minutele 30.00 – 40.00.

Analistul politic a precizat că Iohannis ne va băga în război pentru a-și consolida funcția la NATO. Așadar, președintele României a dat din averea românilor 1 miliard de dolari Ucrainei pentru a fi secretar general adjunct al NATO.

„Noi donăm şi recunoaştem că avem o vulnerabilitate. Donăm un patriot activ. Ne bagă în război cu Rusia şi ne vom trezi că ne zboară bombe. În Evul Mediu suntem. Este Imperiul Sovietic în anii 45. Asta a făcut Iohannis. E act de trădare naţională. Alo, tovarăşii de la DNA e trădare, băgaţi-i pe toţi membrii în proces. Eu nu am înţeles, să-mi spună şi mie cei de la CSAT că era propaganda cu un raport negativ cu privire la Armata Română. A dispărut negaţia şi acum au venit să spună asta? Generalii Armatei Române au trădat România, membrii CSAT la fel. Să-mi spui că ai creat vulnerabilități prin donarea unui sistem patriot pentru a-i face plăcerea lui Iohannis e trădare. Aştept Procuratura Militară cu cătuşe pentru toţi cei ce au votat. Aştept procesul marii trădări naţionale. Ăsta este dezastrul generalilor făcuţi la apelul de seară de americani în România. Asta e calitatea strategică a unui individ ce vrea să fie preşedintele României. Am luat un miliard de dolari din averea României şi l-am dat Ucrainei.

Pe lângă miliardul ăla mai dăm câteva miliarde. Nu am văzut ca Ucraina să iubească naţiunea română. Pe mine nu mă interesează ce dă SUA, nu-s banii mei. Dacă Biden fură, să fie sănătos. Dar nu-i statul meu. Pe mine mă interesează care sunt valorile democratice din Ucraina. Lăsăm minciunile analfabeţilor, mie să-mi explice unde văd ei aceşti demagogi ai Bruxelles-ului valori democratice la Zelenski. Mai există o problemă de profil, ce căutăm noi în război? Polonia a închis graniţele Ucrainei. Grecii, spaniolii, polonezii nu au dat Patriot. Ce şi-a cumpărat Iohannis cu acest miliard furat de la România? Vă zic eu, funcţia de secretar general adjunct NATO. Unde e voinţa poporului român? Noi nu avem Parlament, Guvern. Dai un miliard din averea poporului român?”, a transmis analistul H.D. Hartmann la Marius Tucă Show.

Vă precizăm faptul că fiecare baterie Patriot costă în jur de 1 miliard de dolari, iar fiecare rachetă costă aproape 4 milioane de dolari. Românii nu au fost întrebați dacă sunt de acord cu această donație mascată și dacă vor să intre în război cu Rusia. Întreg Guvernul României ar trebui să-și dea demisia pentru că a creat o instabilitate politică și insecuritate a poporului.

Comentarii
  • Sa ne amintim ca inainte de a intra in functie, Iohannis a facut o vizita in SUA. De ce?

  • Sa ne amintim ca inainte de a intra in functie, Iohannis a facut o vizita in SUA. Cel mai probabil ca sa-si exprime recunostinta ca a fost pus intr-o fuctie pe care nu o merita.

  • Noi am dat bani grei pe sistemul patriot din buzunarele românilor că să îl donam Ucrainei. Rușine, cred că este o chestiune de securitate națională și responsabili trebuie trași la răspundere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *