Prima pagină » Economic Local » Pentru campania de depunere a cererilor 2020, APIA va trimite peste 20.000 de invitații către agricultorii din județ
Pentru campania de depunere a cererilor 2020, APIA va trimite peste 20.000 de invitații către agricultorii din județ

Pentru campania de depunere a cererilor 2020, APIA va trimite peste 20.000 de invitații către agricultorii din județ

06 feb. 2020, 04:00,
Raluca Costin în Economic Local

Specialiștii din cadrul Agenției de Plăți și Intervenții în Agricultură (APIA) vor finaliza până la sfârșitul acestei luni programările pentru fermierii din județ care vor veni să depună cererile la sediul instituției. Fermierii vor primi în plic informații despre data, locul și ora unde să vină pentru a depune cererile unice de plată. Pentru campania de depunere a cererilor 2020 vor fi trimise în jur de 21.000 de invitații către agricultorii din județ care vor să obțină subvențiile de la APIA. Numărul acestora a crescut față de anul precedent, când au fost 20.500 de beneficiari ai acestor ajutoare financiare. Aceștia exploatează 270.000 de hectare de teren agricol.

Potrivit specialiștilor din cadrul APIA Iași, anul acesta și suprafața pentru care se vor solicita subvențiile ar putea fi mai mare, întrucât fermierii au comasat terenurile agricole pentru a le exploata mai ușor. Ca și în anii precedenți, campania de depunere a cererilor va demara la jumătatea lunii martie și se va finaliza la jumătatea lunii mai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *