Prima pagină » Cancan ultimă oră » Penthouse-ul deţinut de Catherine Zeta Jones şi Michael Douglas, scos la vânzare. Cine va da 21,5 milioane de dolari – GALERIE FOTO

Penthouse-ul deţinut de Catherine Zeta Jones şi Michael Douglas, scos la vânzare. Cine va da 21,5 milioane de dolari – GALERIE FOTO

24 aug. 2021, 10:45,
Elena Nicoleta BUJOR în Cancan ultimă oră

Bine cunoscutul cuplu Catherine Zeta Jones – Michael Douglas scoate la vânzare un penthouse luxos. Aceștia deţin câteva proprietăţi extrem de scumpe în mai multe părţi ale lumii.

Printre cele mai importante se pot enumera un domeniu în Mallorca (Spania), o casă în Swansea (Ţara Galilor), oraşul natal al actriţei Catherine Zeta-Jones, un conac în Irvington (New York) şi un apartament în Manhattan, New York, pe care l-au scos recent la vânzare.

Apartamentul din New York a actorilor Catherine Zeta Jones şi Michael Douglas costa 21,5 milioane dolari

Suma de nici mai mult, nici mai puţin de 21,5 milioane de dolari este preţul de vânzare al apartamentului pe care cei doi actori celebri îl deţin în opulenta clădire Kenilworth, din New York. În această clădire construită în 1908, actorii au locuit multă vreme şi şi-au crescut cei doi copii.

Clădirea este una de lux, iar apartamentul spectaculos deţine un spaţiu generos pentru o familie numeroasă: are patru dormitoare şi cinci băi, o bibliotecă enormă şi o bucătărie dotată cu aparatură profesională, dulapuri albe şi blaturi de marmură. Însă, niciunul dintre acestea nu reprezintă atuul penthouse-ului scos la vânzare.

Pentru ce este recunoscut penthouse-ul

Kenilworth este o clădire de apartamente de lux, cu 12 etaje, aflată chiar în Manhattan, lângă Central Park. Clădirea a fost denumită după Castelul Kenilworth, din secolul al XII-lea, iar construcţia a fost finalizată în anul 1908.

Fenomenalul penthouse deţinut de cele două staruri are finisaje opulente, de lux, tavane înalte şi lambriuri, dar, conform agenţiei imobiliare care se ocupă de tranzacţie atuul îl reprezintă priveliştea care te lasa fără grai către Central Park, din trei unghiuri diferite: din camera de zi, din camera de luat masa şi dintr-un dormitor.

Conform New York Times, locuitorii din New York sunt dispuşi să plătească cu aproximativ 10-25% mai mult pentru un apartament cu privelişte panoramică, astfel că preţul de 21,5 milioane de dolari este justificabil.

Michael Douglas a învins cancerul

Atunci când avea 65 de ani, Michael Douglas a fost diagnosticat cu cancer oral, la nivelul limbii și în gât. După un tratament corespunzător, marele actor a reușit să învingă boala necruțătoare, însă întreaga experiență l-a schimbat. Cu ceva timp în urmă, actorul a relatat că, după ce a învins boala, a devenit tot mai determinat să petreacă mai mult timp cu soția sa, Catherine Zeta Jones, și cei doi copii Dylan și Carys.

Boala i-a oferit o perspectivă total diferită asupra întregului tablou. A început să aprecieze mai mult lucrurile cu adevărat valoroase: familia.

„Apoi, după ce noi doi am reuşit să facem acest lucru, împăcarea ne-a adus mai aproape ca niciodată – suntem ca acum 17 ani. Faptul că am învins cancerul în stadiul IV mi-a oferit o nouă perspectivă asupra vieţii. Mi-a permis să petrec mai mult timp cu soţia şi copiii, pentru a le oferi sprijin. Atunci când depăşeşti vârsta de 70 de ani, nu mai primeşti aceleaşi roluri ca în trecut. Şi asta m-a făcut să apreciez faptul că am fost binecuvântat să am în viaţa mea o familie precum a mea”, a mai povestit Michael Douglas, ajuns la o vârstă onorabilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *