Prima pagină » International » Pentagonul, despre obiectele neidentificate doborâte deasupra Statelor Unite. Casa Albă: „Nu există niciun indiciu de activitate extraterestră”
Pentagonul, despre obiectele neidentificate doborâte deasupra Statelor Unite. Casa Albă: „Nu există niciun indiciu de activitate extraterestră”

Pentagonul, despre obiectele neidentificate doborâte deasupra Statelor Unite. Casa Albă: „Nu există niciun indiciu de activitate extraterestră”

13 feb. 2023, 23:21,
în International

Purtătorul de cuvânt al Pentagonului a oferit noi informații cu privire la obiectele neidentificate doborâte deasupra Statelor Unite. John Kirby a anunțat că aceste baloane chinezești au trecut prin zeci de țări de pe mai multe continente.

„Am putut stabili că chinezii au un program cu baloane de altitudine înaltă legat de armata chineză. A operat și în timpul administrației precedente dar nu a fost reperat. Știm că aceste baloane chinezești au trecut prin zeci de țări de pe mai multe continente”, a declarat luni John Kirby, purtătorul de cuvânt al Pentagonului, în conferință de presă.

John Kirby: „Nu este o problemă doar pentru SUA, ci și pentru întreaga lume”

John Kirby a transmis că Joe Biden a cerut să fie analizată situația obiectelor și spune că nu este o problemă doar pentru SUA, ci și pentru întreaga lume.

Aceste obiecte neidentificate au fost reperate de ani de zile, merg merg încet la altitudini înalte și sunt greu de detectat de către radar.

„Președintele Biden a cerut să fie analizată situația obiectelor neidentificate. A primit informații că nu este o problemă doar pentru SUA, ci și pentru întreaga lume. Aceste obiecte neidentificate au fost reperate de ani de zile. Statele Unite și Canada au analizat mai de aproape spațiul aerian. Obiecte care merg încet la altitudini înalte, greu de detectat de către radar”, a mai precizat purtătorul de cuvânt al Pentagonului.

John Kirby: „Ne consultăm cu aliații în legătură cu aceste amenințări”

Acesta a mai declarat că Statele unite se concentrează să afle natura acestor obiecte și să adune resturile lor.

„Deși nu avem suspiciuni să credem că făceau investigații aeriene, dar nu puteam exclude asta. De aceea a fost dat ordin să fie doborâte. Sunt eforturi active în prezent să găsim ce a rămas din aceste obiecte. Aceste obiecte din Alaska și Canada sunt în zone foarte izolate. În primul rând continuăm monitorizarea. De asemenea ne consultăm cu aliații în legătură cu aceste amenințări”, a mai spus Kirby în conferința de presă de luni.

Casa Albă dă asigurări că „nu există niciun indiciu de activitate extraterestră”

Nu există niciun „indiciu de activitate extraterestră”, a declarat luni purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, Karine Jean-Pierre.

„Ştiu că au existat întrebări şi îngrijorări în legătură cu acest lucru, dar nu există niciun indiciu privind extratereştrii sau vreo activitate extraterestră în cazul acestor ţinte doborâte recent”, a declarat Karin Jean-Pierre.

Ea a subliniat că a vrut să abordeze această chestiune, întrucât Casa Albă vrea să risipească orice temeri în acest sens.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`