Prima pagină » Turism » Cazare » Pensiunea Pietrele lui Solomon – Brașov
Pensiunea Pietrele lui Solomon - Brașov

Pensiunea Pietrele lui Solomon – Brașov

21 oct. 2019, 14:21,
BZI.ro, în Turism

Pensiunea Pietrele lui Solomon. Pietrele lui Solomon este o unitate de primire turistică din orașul Brașov. Aceasta este situată la doar 1,5 km de Biserica Neagră şi de centrul vechi al orașului Braşov. Oaspeţii beneficiază de acces la un restaurant şi de parcare privată gratuită. În întreaga proprietate este disponibil WiFi gratuit.

Pensiunea Pietrele lui Solomon. Dotări camere

Toate camerele sunt dotate cu minibar și TV cu ecran plat cu canale prin cablu. Fiecare include o baie privată. Pentru a spori plusul de confort, oaspeților li se asigură articole de toaletă gratuite. Unele camere oferă vedere la munte.

Proprietatea Pietrele lui Solomon găzduiește un bar, precum și un restaurant care servește micul dejun și un meniu à la carte cu preparate tradiționale. Oaspeţii se pot relaxa în zona comună de lounge sau pe terasa în aer liber. Este disponibil un serviciu de transfer de la/la aeroport, la un cost suplimentar.

Hotelul se află la 1,8 km de Piaţa Sfatului din Braşov şi la numai 2 km de dealul Tâmpa. La Poiana Braşov se poate ajunge în aproximativ 20 de minute de mers cu maşina. Aeroportul Sibiu este situat la 147 km, iar Aeroportul Otopeni, la 155 km.

Pensiunea Pietrele lui Solomon este locul în care te vei simţi ca acasă. Ambianţa primitoare, călduroasă a celor 11 camere disponibile, arhitectura modernă a spaţiilor interioare şi amplasarea ferită de agitaţia urbană îţi vor asigura o şedere plăcută în “oraşul de la poalele Tâmpei”.

Atracții turistice în apropiere

Județul Brașov este unul dintre cele mai frumoase pe care le are România. Iată ce ai putea vizita și cunoaște îndeaproape în Brașov

Cetatea Râșnov
Cetatea Rupea
Castelul Bran
Biserica Neagră
Casa Sfatului
Turnul Alb și Turnul Negru
Aleea Tâmpa
Strada Sforii
Prima Școală Românească
Poiana Brasov

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *