Prima pagină » Turism » Cazare » Pensiunea Napraforgo din Praid – Harghita
Pensiunea Napraforgo din Praid - Harghita

Pensiunea Napraforgo din Praid – Harghita

30 oct. 2019, 14:25,
BZI.ro, în Turism

Pensiunea Napraforgo din Praid. Pensiunea Napraforgo este o unitate de cazare din satul Praid, comuna Praid, judeţul Harghita. Locaţia se găseşte în apropierea salinei Praid şi a ştrandului cu apă termală. În acest loc minunat găsiţi un mediu natural curat şi sănătos, ospitalitate vestită ardeleana, linişte şi divertisment!

Pensiunea Napraforgo din Praid. Descriere

Pensiunea Napraforgo se prezintă sub forma unei case rustice cu geamurile şi uşi galbene într-o curte mare.

Locaţia dispune de parcare în curte, filagorie, grătar şi loc de joacă bine dotat pentru copii.

În clădire găsiţi 2 camere cu un pat dublu şi una simplă, fiecare cu baie propriu cu televizor prin cablu şi internet wireless, bucătărie dotată.

În noaptea dintre ani se poate solicita toată clădirea, total 4 camere cu 12 locuri, bucătăria şi sala de mese. Puteţi servi masa la restaurantele din localitate sau la autoservirea din apropiere sau chiar în salină.

Preţurile practicate se schimbă în funcţie de perioada anului şi durata şederii. Rezervarea prealabilă se face prin telefon, iar rezervarea finală se face prin trimiterea unui avans.

Napraforgo Garsoniere

De curând s-a dat în funcţiune Napraforgo Garsoniere. Este o clădire nouă, în care se găsesc 4 camere de tip garsonieră. Fiecare cameră are un pat matrimonial şi una simplă, pentru 3 persoane. Camerele au circa 21 mp, dispun de bucătărie şi baie proprie. Bucătăria este dotată cu frigider, cuptor de microunde, şi o mică soba de gătit cu aragaz, pentru cafea, ceai, supa mică. În cameră se poate mânca, este dotat cu masă şi scaun, este tv prin cablu şi internet wireless. În faţa camerei este terasa mare cu mobilier de grădină, masă şi două fotolii, pentru a se putea relaxa liniştit în aer liber. Clădirea are parcarea separată de pensiune.

Servicii

Loc de joacă pt copii
Internet
Grătar în curte
Terasa sau foişor

Atracţii turistice în apropiere

Rezervaţie naturală
Muzee şi galerie de artă
Situri istorice şi artistice
Biserici şi mănăstiri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *