Prima pagină » Turism » Cazare » Pensiunea Ana-Maria Bran
Pensiunea Ana-Maria Bran

Pensiunea Ana-Maria Bran

11 iul. 2012, 21:56,
BZI.ro, în Turism
a:3:{s:7:"site_id";i:9;s:6:"old_id";i:7962;s:8:"site_url";s:13:"turism.bzi.ro";}

Situata la intrare in Bran dinspre Brasov, Pensiunea ANA-MARIA Bran va ofera cazare la numai 1 km de Castelul Bran, intr-o zona foarte linistita cu un peisaj deosebit al panoramei Muntilor Bucegi si Piatra Craiului.

Atractii turistice: Castelul Bran, cunoscut turistilor ca si Castelul Dracula Bran, peisajul uluitor spre Muntii Bucegi, Magura, Piatra Craiului, Postavaru … avind crestele impodobite cu zapada pina in iulie … intr-o desfasurare majestuoasa! dupa doar citeva zile fara zapada in august, in septembrie apare prima zapada proaspata pentru noul sezon de ski, semn ca vacanta de vara, tabara de vara, plaja linga piscina exterioara, si sezonul de vara se apropie de sfirsit … incepe sezonul de team building la munte, vacante mai ieftine de toamna, si in curind ne pregatim de sarbatorile de iarna cu: oferte sejur de Craciun la Bran, oferte de Revelion la Munte, colinde, meniurile de sarbatori, cozonaci, pomana porcului, traditii , colinde traditionale Populare, …Oferta culinara a zonei cu bulz si pastrama de Bran, brinza Burduf de Bran!

Localitatea Bran, aflata la 25 Km distanta de Brasov si 190 Km de Bucuresti, reprezinta atât un loc istoric cât si unul de legenda, fiind poarta dintre Transilvania si Muntenia. Desi numele Branului este strâns legat de cel al castelului, regiunea este plina si de atractii turistice: Cheile Moeciului, Muntii Bucegi si Piatra Craiului, Pestera Dâmbovicioara, Cetatea Râsnovului si de asemenea Brasovul cu cetatile sasesti fortificate din Prejmer si Harman.Agrement sportiv în zona Bran: plimbari cu ATV, biciclete, echitatie, plimbari cu caruta/sania cu cai. Trasee montane de vara: drumetii de 7 – 8 ore spre cabanele Malaiesti, Omul, Padina, cu ghid montan specializat.

Excursii de o zi spre cetarea Rasnov, Sighisoara, Sibiu, sau spre cetatile medievale din Transilvania cu biserici fortificate (Viscri, Saschiz, Biertan, Prejmer).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *