Prima pagină » Local » Pensionar din Iași, lovit cu ciocanul în cap! Atacul a pornit de la o discuție privind unele suprafeţe de teren
Pensionar din Iași, lovit cu ciocanul în cap! Atacul a pornit de la o discuție privind unele suprafeţe de teren

Pensionar din Iași, lovit cu ciocanul în cap! Atacul a pornit de la o discuție privind unele suprafeţe de teren

11 mart. 2022, 02:00, 1 ,
Ciprian Nedelcu în Local

Un individ de 45 de ani a fost pedepsit de judecători după ce un pensionar din Iași a fost lovit cu ciocanul în cap. Astfel, Tribunalul Iași l-a condamnat pe Daniel Nicu Ungureanu la 5 ani și 6 luni de temniță pentru tentativă de omor. De asemenea, ieșeanul a fost obligat să îi plătească victimei despăgubiri de peste 30.000 de lei

Un bărbat a fost pedepsit de magistrați după ce un pensionar din Iași a fost lovit cu ciocanul în cap. Astfel, judecătorii din cadrul Tribunalului Iași l-au condamnat recent pe Daniel Nicu Ungureanu la 5 ani și 6 luni de pușcărie pentru tentativă de omor.

”Instanța admite în parte acţiunea şi obligă inculpatul Daniel Nicu Ungureanu să îi plătească părții civile I.B. suma de 288,87 lei, reprezentând daune materiale, și suma de 30.000 de lei, cu titlu de daune morale. Dispune confiscarea ciocanului metalic cu mâner de lemn folosit la săvârşirea faptei de inculpatul Daniel Nicu Ungureanu”, au precizat magistrații ieșeni.

De remarcat este faptul că sentința nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.

Daniel Nicu Ungureanu, acuzat că a lovit cu ciocanul în cap un pensionar

Procesul ieșeanului Daniel Nicu Ungureanu (45 de ani) a început pe data de 8 decembrie 2020. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași l-au trimis în judecată pe individ sub acuzația amintită. În edițiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

”În ziua de 15 octombrie 2020, în jurul orei 16:30, pe fondul unor conflicte anterioare, inculpatul i-a aplicat persoanei vătămate, de 73 de ani, o lovitură cu un obiect contondent (ciocan) la nivel cranio-facial, cauzându-i un traumatism cu fractură incompletă la limita între osul zigomatic şi maxilarul stâng, fractură cu distanţare de fragmente osoase la nivelul peretelui lateral al sinusului maxilar stâng, o fractură dublă la nivelul osului zigomatic stâng cu angulare de fragmente osoase, leziuni ce au necesitat pentru vindecare un număr de 24-25 de zile îngrijiri medicale”, au subliniat oamenii legii.

Atacul a pornit de la o discuție privind unele suprafeţe de teren

Oamenii legii au adăugat că tot conflictul a izbucnit între Daniel Nicu Ungureanu și unchiul său din pricina unor suprafețe de teren. Victima a beneficiat de primul ajutor din partea unui echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Iaşi. Septuagenarul a fost dus apoi, de urgenţă, la spital. Acolo, doctorii i-au acordat îngrijirile necesare. Totodată, medicii au constatat că leziunile suferite de bărbat au fost de natură a-i pune viaţa în pericol.

Oamenii legii au declanşat o anchetă şi au ajuns la Daniel Nicu Ungureanu. Bărbatul a fost săltat şi dus la audieri. Luni, 19 octombrie 2020, în jurul orei 15:00, suspectul de tentativă de omor a fost reţinut pentru 24 de ore. Ulterior, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi au propus arestarea preventivă a acestuia. Însă judecătorii au luat decizia arestului la domiciliu în ce îl priveşte pe Daniel Nicu Ungureanu. Acum, după ce pensionarul din Iași a fost lovit cu ciocanul în cap și agresorul a fost pedepsit, rămâne de văzut dacă sentința va fi sau nu contestată.

Comentarii
  • Nu este nimic adevărat nu la lovit nimeni cu ciocanul a căzut el jos și nu are nici pe naimba nimic moșneagul muncește bea și chiar cauta scandal cu toată lumea nustiu legile astea cu se fac chiar și cu dovezi nu este crezut ungureanu Nicu moșneagul mitueste legea numai sal vada inchis nu 3ste dreptate avem filmulețe cum el muncește și nu are nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`