Penala de la serviciul administrativ-tehnic, păstrată în funcție de conducerea Institutului de Psihiatrie „Socola” Iași! Dr. Cristina Dobre: „Nu are cazier!”

29 apr. 2022, 02:00
Codruța Șoroagă, în Titlurile zilei

Gina Grecianu este în prezent șef serviciu administrativ-tehnic al Institutului de Psihiatrie „Socola” Iași. În anul 2018, Gina Grecianu a fost condamnată la 6 luni de închisoare cu suspendare, motiv pentru care este incompatibilă cu funcția pe care o ocupă. Conducerea institutului este însă de părere că din moment ce penala de la serviciul administrativ-tehnic nu are cazier judiciar, nu există niciun motiv pentru a fi demisă din funcție.

Pe lângă cele 6 luni de închisoare cu suspendare, Gina Grecianu a fost obligată să se prezinte la Serviciul de Probațiune Iași, la datele stabilite; să primească vizitele consilierului de probațiune desemnat cu supravegherea sa; să anunțe, în prealabil, schimbarea domiciliului și orice deplasare care depășește 5 zile; să comunice schimbarea locului de muncă; precum și să comunice informații și documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existență.

Penala de la serviciul administrativ-tehnic „Socola”, acuzată de numeroase golănii

Gina Grecianu, fostul jurist și actual șef serviciu administrativ-tehnic al Spitalului de Psihiatrie „Socola” Iași, a fost urmărită penal după ce în anul 2014 a încasat în mod ilegal suma de 2.000 de lei de la aparținătorul unui pacient.

“La data de 19.06.2014, numita V.V. s-a prezentat la Spitalul „Socola” Iași pentru a achita sumele datorate cu titlul de coplată pacienți, necunoscând că aceste sume nu mai erau datorate. În incinta spitalului, numita V.V. s-a întâlnit cu inculpata Gina Grecianu, consilier juridic al unității medicale, și, menționând-o în eroare pe aparținătoarea pacientei, i-a încasat în mod nejustificat suma de 2.000 de lei pentru servicii medicale acordate pacientului B.A.”, se arată în motivarea Curții de Apel Iași.

În urma faptei săvârșite, s-a dispus urmărirea penală, iar în anul 2018, Gina Grecianu și-a recunoscut fapta de fals în înscrisuri sub semnătură privată, admițând că a încasat banii de la aparținătorul unui pacient, care dorea ca bolnavul să beneficieze de condiții hoteliere în timpul internării în spital. Contractul a fost încheiat în mai 2012 și, deși, din februarie 2014, Institutul „Socola” nu mai încasa bani pentru astfel de servicii, Gina Grecianu nu a anunțat ruda pacientului și și-a însușit banii.

În anul 2018, Gina Grecianu a fost condamnată la 6 luni de închisoare cu suspendare, fiind obligată să presteze muncă neremunerată, pe o perioadă de 30 de zile, în cadrul Spitalului Clinic de Recuperare Iași.

Aceasta nu este singura golănie săvârșită de Gina Grecianu. În anul 2015, jurista a intrat în atenția procurorilor DNA, motivul fiind o angajare fictivă a unei persoane plecate în străinătate, care a încasat salariu timp de 4 luni de la spital, deși nu se prezentase nicio zi la muncă. În rechizitorul DNA se arată că la data de 26 august 2014, Grecianu Gina, în calitate de consilier juridic al Spitalului de Psihiatrie „Socola” Iași, și-a îndeplinit în mod defectuos atribuțiile de serviciu, prin întocmirea cu întârziere a unui referat cu propunere de declanșare a procedurii disciplinare împotriva angajatului admis în urma concursului, în condițiile în care cunoștea faptul că această persoană nu a fost prezentă nicio zi la locul de muncă.

Prin această acțiune, s-a produs, pe de o parte, o vătămare a intereselor legitime ale Spitalului Clinic de Psihiatrie „Socola” Iași, prin nesancționarea cu celeritate a abaterilor disciplinare comise de angajații instituției și, pe de altă parte, a fost obținut un folos nepatrimonial necuvenit pentru angajatul respectiv, constând în considerarea perioadei mai – august 2014 ca vechime în muncă.

Grecianu a reușit și de această dată să iasă basma curată și a scăpat de acuzațiile de abuz în serviciu.

Cristina Dobre sare în apărarea Ginei Grecianu

Potrivit legii, nu pot ocupa o funcție de conducere persoanele aflate în curs de urmărire penală, de judecată sau cele care au fost condamnate pentru fapte privitoare la abuz în serviciu, fals, uz de fals, înșelăciune, dare sau luare de mită și alte infracțiuni prin care au produs daune patrimoniului persoanelor fizice sau juridice.

Având în vedere ordinul nr. 17 din 6 ianuarie 2022 privind modificarea anexei nr. 2 la Ordinul ministerului finanțelor publice nr. 923/2014 pentru aprobarea Normelor metodologice generale referitoare la exercitarea controlului financiar preventiv și a Codului specific de norme profesionale pentru persoanele care desfășoară activitatea de control financiar preventiv propriu, Gina Grecianu este incompatibilă cu orice funcție de conducere în cadrul instituției medicale ieșene.

Conducerea Institutului de Psihiatrie “Socola” Iași susține, în apărarea Ginei Grecianu, că aceasta nu ar avea cazier judiciar

„Gina Grecianu nu este înscrisă în Cazierul Judiciar, conform ultimelor două certificate de cazier judiciar eliberate. De asemenea, nu există nicio hotărâre judecătorească prin care aceasta să fi fost condamnată la vreuna din măsurile prevăzute în art. 66 din Noul Cod Penal. Prin urmare, nicio sancțiune nu poate fi aplicată fără o hotărâre judecătorească“, a declarat managerul Institutului de Psihiatrie Socola, dr. Cristina Dobre, în legătură cu situația penalei de la serviciul administrativ-tehnic.

Comentarii
  • Mafia din Socola a vândut pământul din jurul spitalului cu acte false in cârdășie cu primarul corupt

  • Da de cei care se fac vinovati de concedierea celor 93 de persoane si de prejudiciu adus Institutului de ce nu spuneti nimik? Stati si dezgropati morti din 2012

  • Asta merita de mult să înfunde pușcăria

  • Articolul asta e ca si cum spune ca a fost prins la volan baut acum 10 ani, a stat omul trei pe dreapta… dar isi aduce aminte cineva acum si nu ar mai avea voie sa conduca niciodata…

  • Dorinta ascunsa a d lui Prepelita este ca nevasta sa sa fie manager de spital iar el la butoane pe toata administratia spitalului.Problema este ca Darth Vader se va intoarce peste 3-6 ani si atunci sa vezi hora cu strigaturi.

  • Fara suparare, dar prestati cam slab domnule Lush. Concurenta in 2 ani v a facut vedeta pe actele semnate si avizate de dumneavoastra ( ilegale bineinteles ). Doamna lui Lush i ar trebui un barbat adevarat acasa sa o struneasca, ca de fscut mancare si spalat are

  • La ce comentarii faceți sunteți sunteți rău voitori, dacă cei 93 nu erau concediați, sp întra în faliment , d na dr prepelita a fost director și s a achitat cu brio de sarcini nu cred ca .ai vrea sa mai fie director cu asemenea șpăgari PENALI din rândul unor oameni de nimic

    Trebuie anunțat ministrul sănătății ca să se rezolve pb acestei hoațe ordinare dacă dir gen nu vrea sa ia masuri pt ca este prietena cu ea

  • Nu intra, ramanea Saramet si Ignat fara bani de aruncat pe fereastra.Au dat 100 000 la o firma sa curete saltelele bolnavilor, au venit cu un aspirator cu abur prin spital si au dat peste saltele.Motivul a fost sa l infunde pe Oprisanu….

  • Ia hai fiecare la scara lui. Ce tot mancati cacao cu lingurita. Omul a citit si el pe internet cum e treaba cu publicitatea si vrea si el sa arate ce stie. Fie ca e buna sau rea, publicitate sa fie. Mai ales ca articolul e facut in graba intre doua hartii la comisia de disciplina si doua la parchet. Pe scurt, este cineva cu parul alb, la vreo 50 de ani care in urma unor analize complexe pune eticheta penal sau nepenal ( fara a mai conta legea) in functie de dorinte.

    Pana una alta ma priponeste si pe mine cineva ?

  • Piticot varianta blonda

    Fii sincera cand te uiti in oglinda. Aveai si tu doi trei pe teava pentru concursul pregatit de tine si gasca. Sa nu uitam cine facea gargara la protv, pe facebook etc. au fost dati afara si acum oamenii s au intors DEFINiTiv. Cand te arzi la smochina te obisnuiesti, dar cu prostia mai greu. Ce faliment vorbesti ? E greu fara pastile si mai greu e fara ele se pare. Experienta de a protesta in fata ministerul te impinge de la spate sa mai vezi capitala tarii. Vezi ca prietena ta nu poate merge cu cfr calatori doar cu cfr marfa la 200 kg cat are. Stresul ingrasa

  • Intrebare pentru d na Manager

    Pe Dl Iacob Dan care freaca menta de 2 ani nefacand nimic, cand il eliberati din functie?

  • Andronic alina cea mai frumoasa din socola

    PENALA GRECIANU,SPAGARA SOCOLEI,LA PUSCARIE!!!

  • GRECIANU,SPAGARA LACOMA A SOCOLEI,LA PUSCARIE CU TINE!!!!

  • Cristina,noi stiam ca-ti place doar sa desfaci piciorusele..dar iaca ca?ti plac si smecheriile .
    Daca din toata Socola te pupi cu gina si numai cu gina,e clara treaba si cu tine.
    Vezi ca „gaborel” sta la panda ,acum e mai flamand ca oricand si arata atat de jigarit,incat s-ar putea sa-ti puna piedica.Nu ca s-ar mai putea reintoarce ca manager(la mintea lui intrata in putrefactie,chiar crede),ci ca sa-ti faca „atmosfera „.Ia zi,de un oftalmolog care confunda orbitele cu gaura de la popou,nu ai nevoie?
    Alaturi de gina,ai avea cei mai tari gangsteri socolisti

  • Berbecul betiv

    Vedeti ca au scapat pacientii la comentarii. Una peste alta avem parte de material pentru lustruit balustrada la cum arata doamnele de mai sus. Pentru echipa adversa trebuie investitii masive, bile de silicon, piept de doamna nu fetita aflata la pubertate cu doua copeici pe post de piept, detasare 2 luni la dd pt a lucra posteriorul…vedeti ca luna asta salariul vine pe 13 mai, poate, poate doriti un articol care sa rupa smochinele prin administrativ.

  • Rapido cel adevarat

    Vise, iluzii cu astea se hraneste Rapido… ba atat de destept esti incat imi copiezi si comentariile. Acum fii sincer te-a marcat rau medicul ala oftalmolog, doar sotia ta stie cat a muncit ea la oftalmolog ca sa te angajezi tu in 2015 in Socola…ai grija la dna manager ca are niste craci de zici ca sunt decupati din reviste, cand deschide piciorusele sa nu iti dea o copita la cat de educat esti. Oricum din comentariul tau tragem concluziile :
    Dna manager se pupa cu gina (sex feminin) deci nu prea iti da atentie, nu te baga in seama si esti cam gelos. Sa o acuzi ca e femeie asemeni colegei tale de casa inseamna ca nu ai vazut si altceva decat ce ai acasa.
    Intelege odata pentru totdeauna ca esti ca un aer conditionat, iar telecomanda e la colega de casa.

  • Ofticareala mare cu cei 93 de reangajati.Si poate va intrebati de ce.Va zic eu,de ce:gasca de pungasi au facut cele 93 angajari desi Min Sanatatii nu a dat aprobare pt.angajari.Faza e ca deja fostul grasan si actual boland ,cu stomacul casapit(mai bine-si taia gatul decat burdihanul) apucase sa ia bani grei de la bietii candidati.Ei bine,dupa ce acestia au fost concediati,fostul burdihatos,adica nea Gabita care infunda buda cu kk si chema instalatorii din Socola sa-idesfunde „opera de arta” a inceput sa returneze banii nefericitilor care au recurs la amenintari.
    Sa-l fi vazut pe nea manajerul cum facea drumuri dus-intors cu plicurile pagubitilor si cu oftica in priviri.
    Problema este ca dupa ce a returnat „prada grasa”,bietii oameni au fost reangajati.In concluzie,cacaciosul imbuibat a ramas fara banii din spagi,iar cei concediati au fost cei mai castigati.Asa ca ar trebui ca acestia sa-i ramana vesnic recunoscatori lui Prepe si lui Saramet!

  • Tanti ofticata, orice nas isi are nasul. Imi place punctul de vedere, dar imi e greu sa cred ca Prepelita si Saramet s au gandit la bietii oameni. Adica ei acum vor plati despagubiri pe persoana fizica doar ca sa ii ajute pe acei oameni ? Cred ca duci lipsa esti cam NEFEricita. Cand aveai zambetul ala la protv sau in fata la minister nu cred ca te gandeai la bietii oamenii. 2 ani de zile ai supt la propriu si figurat platourile de BlueAqua din foisor si nu era nici o problema.

    Salutam doamna Popeanu. Aveti o logica inconfundabila. Pana una alta sfatuitii pe cei doi sa ia banii de la oameni inapoi daca trebuie dati mai departe. De medicul oftalmolog sa nu te mai iei, datorita lui am putut vedea in 2 ani caractere si mentalitati de muzeu

  • Prepeliță directoarea-combinatoarea

    Bai oameni buni, orice ar fi, avem în acest institut cele mai deștepte femei!
    Prepeliță cel urat trebuie sa dea cu subsemnatul pentru cele făcute și încrucișate din pixul sau magic
    Grecianu….. luați exemplu!!

  • Ca veni vorba de dna Popeanu,ea a facut demersurile in vederea recuperarii prejudiciului de la cei responsabili pt.concediere?😁
    Daca nu,o sfatuiesc s-o faca.

  • Ce cauta excroaca Dobre acolo? Pestele de la cap se impute!

  • Misto la Socola.Popeanu sta in foisor si manaca pe la Blue Acqa iar oprisanu o pandeste de dupa casa Creanga (recent renovata de el din banii adunati dupa apeluri disperate)si saliveaza .
    Greu cu azilurile astea,nu-ti mai aduc deloc profit!

  • Și māta de la pwlå

  • In urma articolului citit cincluzionam ca o penala apara alta penala..sau invers!

  • Ceata lui Pitigoi trece mandra prin zavoi

    Concluzia reala, o blonda cu picioare lungi ( combinatia fatala : si blonda si picioare lungi) fara nici o condamnare apara o alta blonda ( frumusica si miniona ) care din spusele autorului articolului nu are nici o condamnare penala. Cine ma contrazice sa ii faca plangere pentru fals si uz de fals celui care a eliberat certificatul judiciar….. dar acum ca am restabilit situatia reala vis a vis de articol… asteptam articole cu-n fost avocat care a furat un BWM prin 2000, tot un fost avocat care a violat niste fete la o petrecere prin 2002…din astea mai senzationale, gen cum a fost pus pe butuci fostul Ramada tot de un fost avocat … cred ca va ajung ideile, daca e nevoie mai completam

  • Pt.Rapido cel adevarat

    Cam greu,baiete sa vorbesti despre o asemenea comparatie cu telecomanda.
    Da tu,ia zi ,cand iti mai aduce penala Gina tort cu treponema pallidum,iti mai ceri voie de la” iubire”pt.inca o felie?🤣

  • Love is in the air

    Eu cred ca oprisanu si cornel prepelita ar trebui sa se iubeasca sincer si neconditionat.
    Nu-i frumos sa va muscati pe la spate reciproc ,dupa ce ati pozat pe motoreta cu atas cu care facea dna grecianu naveta spre CUG la dl.jurist lucian cap patrat.

  • Rambo karatistul

    Bre,da nunta ceea mare cu oprisanu si SEFA lui cand mai are loc,ca o tot asteptam de ceva ani?Amu ca o descoperit apa si soponul,poate o descoperi si casa de cununii civile.Cand l-o intrebat un sef de la DSP daca se insoara,saracu Gabitu a facut ochii cat melcu si o inceput:”Nu ma-nsor!!!!NU MA-NSOR!!
    Vred ca in sfarsit s-o dat bietul de el sama ca decat cu un paduche-n cap,mai bine chel.

  • Voi chiar atat de importanti va credeti incat sa aveti onoarea sa scrie aici fostul manager ? Amandoi ( prepelita cat si popeanu) ne vedem cel putin odata in fiecare saptamana, dar voi credeti ca eu sunt prost cand va ascult prostiile care le debitati si va dau dreptate ca nu am chef si timp sa ma contrazic cu voi. Daca pt dna blonda nu putem zice ca i a dat o paine oprisanu, pe prepelita l a luat din fata blocului anl unde se cinstea cu bere la pet.ar trebui sa ii pupati picioarele pentru ca atunci cand a venit saramet in conturile institului erau un excendent de 2.97 milioane ron adica peste 29 de miliarde de lei vechi. Ca sa poti manca in foisor de la blue aqua dna popeanu cineva a muncit, ca sotia dumitale dnul Lush sa aiba camere de garda renovate cu peste 650 euro metru/patrat, ca sa poti da contracte preferentiale si sa iti bati joc de reteaua de apa recr cineva a muncit. Acum institul are peste 8 milioane ron datorii datorita modului de manageriat in ultimii doi ani. Asa ca eu in loc sa ma fwta grija cand se insoara, cu cine, unde ? Eu mi as face griji daca imi voi putea lua salariul luna urmatoare din cauza incompetentei fostei conduceri. Eu mi as face griji de unde da milionarul de prepelita banii inapoi spitalului. Noapte buna si ganditi va la ce am scris mai sus. puteti sa o intrebati pe directoarea economica daca nu ma credeti sau varianta mai grea e sa cautati pe site ul institutului in datele contabile…. Dar eu zic timpul le rezolva pe toate si procurorii vor face lumina in dezmatul pe bani publici facut de gio socolo ( cu avizul juridic al sefului de clan ) …

  • Oprisane,tare iti mai place sa vezi paiul din ochii altora!
    TU,CARE AI FURAT BANI CU CARUL PRIN MISMASURI,AI AGRESAT SI INJURAT SALARIATI(inclusiv pe dna farmacista Taraboanta),IMPREUNA CU GRUPUL TAU DE INFRACTORI ATI TARAT IN COMISII DE DISCIPLINA JUMATE SI SALARIATI,ATI INSTAURAT TEROAREA IN SPITAL,V-ATI UMPLUT BURTILE CU FRIPTANE SI BRANZETURI SCUMPE LA CANTINA SOCOLEI(evident bucataresele nu aveau in fisa postului asa ceva) IN TIMP CE PACIENTII MANCAU LATURI LA PROPRIU,ATI PRADUIT SECTIILE EXTERIOARE…SI CATE ALTELE!!!
    TU VB.DE RALU PREP…LA ACTUALA TA „NEVASTA” DE UNDE AI LUAT-O,DE LA MANASTIREA DE MAICUTE?CUM AI LUAT-O???STIE O TARA INTREAGA,SI TOCMAI TU NU STII?
    ASCULTA-I SI LIMBAJUL ,PRIVESTE CUM SI-A TRATAT FAMILIA…NU CA TU AI FI MAI BREAZ!
    MACAR PE RALU NU A AUZIT-O NIMENI RAZAND ,BATJOCORIND SI „BAGANDU-SI „TOATE CELE IN GATUL SOTULUI EI(sau sa-i trimita asemenea mesaje prin secretare).
    Apropos,dna doctor obstetrica-gineco ( SEF SECTIE CU CONCURS PE BUNE )Carmen (cred ca ai auzit de ea),e fericita alaturi de noul ei partener(asa ca din gelozie ii mai poti trimite niste controale la cabinetul ei privat),iar ex-ul „nevestei”tale actuale e si mai fericit si implinit atat ca sot cat si ca tatic.
    Eu zic sa nu mai faceti circ cu comentarii anonime,ca tot spitalul iti recunoaste frustrarile si nefericirea mizera in care traiti .Asa ca,macar putina decenta nu ti-ar strica.Asta,macar in al 12-lea ceas!
    Su nu uita ca Doamne Doamne nu doarme!

  • Nonono și ofticata

    Auzi,nonono dar ce știri senzaționale! Eu zic că vorbești despre viețile private a unor oameni care nu au legătura cu articolul și dacă știam că interesează de ăla , de ala ,îți spuneam eu de mult ce și cum sta treabă . Adică,vezi ce frumos Bunul Dumnezeu sub planul divin a aranjat lucruri astfel încât toți să fim fericiți până la adânci bătrâneți ? Dar tu,proasta satului ai sa mori de grija altului tot până la adânci bătrâneți daca le apuci și câinele de drum lung .Aaaaaa,stai că tu ești mai presus de Dumnezeu ,am uitat. Și dacă bucătăresele găteau brânză scumpă sa vii până la Botoșani sa- ți dau și ție niste brânză scumpă să mănânce și gura ta „brânza bucătăresei” . Hai,sa fii sănătoasă și roagă te la Dumnezeu,dar pentru tine ! Doamne ajuta ! Cu stima, Carmen Oprisanu și să vii să-ți leg trompele ,că poate până la urmă îți pica-n mana un amant și ai să vrei copchil cu el.Te pup și nu mai fi ofticata pe fericirea altora, fi și tu! 🙏 și încetează să te minți că ești pentru că Dumnezeu vede ,se vede din avion căt ești de „fericită „din mesajul postat mai sus unde scuipi venin în speranța deșartă că cineva va suferi sau dracu știe ce-i in capul tau bubuit de tratament .Te pup😘 scumpa mea și să auzim de bine, păcat că ești demnă de toată mila ! Petronela Panarama

  • Pizwa matii Dobre la puscarie

  • Invidiosule!Si tu ai aparut la tv(la un post local tv)si radeai ca un sclemberist de pacientii diagnosticati cu cancer.Apoi a preluat si pro tv inregistrarea si ai ajuns si tu vedeta.Bucur-te!Au ras de tine si pacientii din socola!,dle ex manager „oftalmOLOG” Wander Dark sau cum dracu te-ai autointitulat cu mintea ta infantila .

  • Dna RDS Winkler dar nu vrei mai bine să povestești țării cum ți-ai racolat arabul drogat de pe secția unde era internat la gratii pentru că ai simțit miros de bani și aur??? Cum ești singura „somitate ” din spital pentru care a venit soția medicului cu care „colaborai „intens pe vremea când erai pe drumuri și ” locuiai” din bunăvoința lui Puiu ( Dumnezeu să l odihnească ) Intr o rezerva de spital ???? Cum povesteai tu in tot spitalul cum ți-ai cunoscut al doilea soț pe care l-ai înșelat de la luat dracul și pe tine și el spunând ” când am văzut că fac ce vreau din prost m-am băgat în patul lui și nu am mai ieșit”. Cum îți umileai cu cele mai josnice cuvinte socrii ,de față cu tot colectivul . Sau mai bine povestește ,eventual ,mai fă o emisiune cu paulica herloina cum ai cunoscut-o pe nevasta amantului tau și a râs un spital întreg de tine că ăla tot ție ți-a dat papucii înapoi la garcea ….și câte și mai câte se pot spune despre caracterul tau infect de golanca ieftina. Cât despre Dna doctor RIP ce sa mai vorbim va asemănați la diagnostic și la „soții” beton armat pe care-i aveți ,vi se citește fericirea de departe. Dar na, întradevăr doamne doamne nu doarme! Un sfat, gândește-te la păcatele tale ,nu puține, și nu o mai fă pe Sfânta Filofteia ,Maica Domnului și alte sfinte că ești de toată jalea ! Și în încheiere sa știi că cea mai tare emisiune a fost a ta ,cu certitudine ,de ce??? Pentru că ,felicitări ,ai câștigat ! Cupa cu 💩. Nici nu aveai ce să câștigi ,decât în rahat ,când ești o mitomană scelerată. Hai ,te pup ,scumpa ! Mi-e dor de tine de când ai intrat într-un con de umbră . Al naibii și managerița asta cum te-a mătrășit de la ușă ei! Dar tu ești un om bun de pus la rana și Dumnezeu o sa ajute sa te împaci cu prieten ta ,asistenta șefă supraponderala și colega de platou in emisiunea superbă care a fost amendată de CNA la care toată lumea a râs de voi și v-ați umplut de celebritate. Te 😘 scumpa ! Ești o dulce! Miss you

  • Aloo dar de ciobanu Claudia de la paleattii care face toate magăriile pe bani grei cu Dr. Dobrin aaaa

  • A doua sperlă a socolei

  • Ai belitooo Cornelus îți iese scorpionii pe cur iia care iau mâncat în China știi tu mai bine boschetarule

  • De unde scoți 2 milioane de euro te vedem noi adică la la pușcărie

  • Nu are prejudiciu de 3 milioane de euro plus Ramada nu uitați ca el a făcut probleme peste tot de asta nu îl primește nimeni și este boschetar prin spital

  • La Schitu duca tartanule dobitocule

  • Ai mâncat de pe spinarea lui oprisanu ca altfel te-ai boschetar la A NL

  • Verificați ciobanu Claudia cum a reușit și a băgat cumnata la secția barnova ca asistenta și habar nu are pe șira eu la fel și cumnatul ei alooooo d na dormiti

  • La MULTI ANI Bețivule si șa fii futut in cur țăran obosit

  • De vina este prepelita cornel si neamurile lui de la tomesti

  • Cum la băgat pe cumatru luipaisvant Costel si pe masa fara diploma de bacalaoreat si pe multi alții cața fost șef RUNOS

  • Lua cate 20,000 de euro cat a fost sef runos taranul

  • Cum la angajat pe paisvant Costel fara diploma de bacalaoreat si pe cornel latu ca ei spălau triajul pe jos si frunzele cat a fost sef runos că-ți bani a luat se stieeeeeeeeeee

  • La pușcărie prepelita cornel un mare betiv

  • Mai ales familial paisvant cumatru fara diploma de bacalaoreat băgat cu susta de el

  • Nu stie sa tina pixul in mana el spala triajul cu mopul cum de a ajuns mare asistent si el si mama lui de la 2 f cumătrii lui prepelita Corneliu șef RUNOS

  • Boschetarule cum ai fost toată viata ta tartan adica parvenit de Iași dobitocuule

  • Omori oamenii dobitocule

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *