Prima pagină » Local » Constantin Dolachi Pelin a demisionat din funcţia de subprefect. Iată motivul
Constantin Dolachi Pelin a demisionat din funcţia de subprefect. Iată motivul

Constantin Dolachi Pelin a demisionat din funcţia de subprefect. Iată motivul

03 oct. 2024, 11:28,
în Local

Pelin Constantin Dolachi a demisionat din funcţia de subprefect astăzi, 3 octombrie 2024. Motivul invocat este depunerea candidaturii la alegerile parlamentare din 1 decembrie, pe listele Partidului Național Liberal.

Demisia a fost aprobată și de Guvernul României.

„Am demisionat din funcția de subprefect al județului Iași, ca urmare a deciziei mele de a candida la alegerile parlamentare din 1 decembrie, pe listele Partidului Național Liberal.
Am învățat foarte multe în această perioadă în care am lucrat în cadrul Instituției Prefectului, iar astăzi mă simt pregătit să reprezint ieșenii în Parlamentul României.
În întreaga mea activitate politică și administrativă, am respectat întotdeauna legea și am lucrat cu bună credință în slujba comunității, motiv pentru care consider că este un gest corect și fair-play să renunț la funcția de subprefect.
Urmează o perioadă foarte aglomerată în care mă voi dedica întru totul campaniei electorale și promovării viziunii liberale de dezvoltare a județului Iași.
Sunt încrezător că, prin votul ieșenilor, voi putea să reprezint comunitatea noastră la București și să fiu un susținător al proiectelor majore pentru Iași. Încrederea pe care PNL IAŞI a primit-o la alegerile locale este cel mai bun indicator că administrația liberală este performantă, iar județul trebuie să aibă parteneri de încredere în Parlamentul României, așa cum vor fi deputații și senatorii liberali.
Mulțumesc colegilor din Instituția Prefectului Județul Iași pentru colaborare și profesionalism!”, a transmis Pelin Constantin Dolachi, fost subprefect al Iașului.

Amintim faptul că la începutul lunii noiembrie a anului 2023, Marian Grigoraș (subprefect) și-a depus demisia. La acea vreme, acesta nu a precizat motivele care au stat la baza deciziei. Atunci a fost înlocuit de Constantin Dolachi Pelin.

De asemenea, la începutul anului, în primăvară, Bogdan Cojocaru a demisionat din funcția de prefect pentru a candida la președinția Consiliului Județean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`