Prima pagină » Local » Pe surse: Lista scurtă a deputaților și senatorilor PSD de Iași
Pe surse: Lista scurtă a deputaților și senatorilor PSD de Iași

Pe surse: Lista scurtă a deputaților și senatorilor PSD de Iași

04 sept. 2024, 21:02, 5 ,
în Local

Pe surse, BZI a aflat de la sediul PSD din București care sunt reprezentanții de pe lista scurtă pentru alegerile de la Senat și Camera Deputaților din partea Partidului Social Democrat Iași.

Camera Deputaților:

Cojocaru Petre Bogdan

Silviu Macovei

Iulian Chirilă

Genoveva Farcaș

Bogdan Alexa

Costel Iosub

Senat

Maricel Popa

Mihaela Ivancia

În rezervă ar rămâne restul reprezentanților PSD Iași, însă mulți dintre ai au probleme penale, precum Cristian Stanciu.

Cristian Stanciu a fost declarat incompatibil de ANI! A profitat de influența şi funcţiile sale pentru a atrage foloase pentru FEG

Agenția Națională de Integritate a dat verdictul. Cristian Stanciu s-a aflat în incompatibilitate timp de 3 ani, perioadă în care a ocupat atât funcția de consilier județean, cât și pe cea de manager al Fundației Ecologice Green. Din această postură, nu ar fi trebuit să încheie contracte cu Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Sf. Maria” Iași, care se află în subordinea Consiliului Județean Iași, nici să fie membru în Consiliul de Administrație al unității medicale, dar, folosindu-se de influența sa, Cristian Stanciu nu doar că și-a băgat cursanții în spital, ba mai mult, a făcut asta pe gratis, aducând un prejudiciu statului.

Cristian Stanciu s-a aflat în incompatibilitate aproape 3 ani, în perioada 15.06.2018-27.01.2021, timp în care a fost membru al Consiliului de Administrație al Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii „Sf. Maria” Iași, unitate medicală aflată în subordinea Consiliului Județean Iași, dar a ocupat și postul de consilier județean. Acum, PDS-istul nu va mai putea avea nicio funcție publică și politică.

Cristian Stanciu a fost declarat incompatibil de ANI, iar majoritatea dosarelor penale sunt deschise pentru falsificarea unor diplome (este deținătorul FEG care produce diplome pe bandă rulantă), dar și pentru spațiile comerciale, clădirile primite de la primărie de peste 20 de ani, pentru care nu plătește chirie.

Cristian Stanciu, profit anual de milioane de euro din diplome false la FEG

Cotidianul BZI a publicat nenumărate articole cu privire la profiturile uriașe pe care Cristian Stanciu le înregistrează prin umbrela FEG. O mașinărie de diplome false produce, pentru consilierul județean PSD Cristian Stanciu, un profit de 6 milioane de euro pe an. Asta, prin Fundația Ecologică Green (FEG). Deși fundația ar trebui să fie non-profit, Stanciu încasează sume serioase care au fost reinvestite în terenuri și clădiri, chiar sub ochii autorităților.

Citește și:

I s-a înfundat, în sfârșit, lui Cristian Stanciu! După ce a căpușat, timp de 20 de ani, Primăria Iași, controversatul afacerist este obligat să plătească chirie pentru locațiile FEG

Răzbunarea lui Cristian Stanciu, consilierul județean PSD, continuă! După ce a fost umilită și neplătită, profesoara de sport cu cel mai mic salariu din Iași a fost concediată abuziv de la FEG!

Cristian Stanciu se crede stăpânul Iaşului! Îşi parchează maşina unde doreşte, fără a fi sancţionat

Cristi Stanciu, patronul FEG, va primi aproape gratuit de la Primăria Iași un teren cu o suprafață de peste 600 metri pătrați! Iată dedesubturile unei concesionări cu iz penal! USR-PSD și Mihai Chirica, complici ai unei ilegalități

Imagini de groază, surprinse de turiști în Hotelul Astoria din Iași, deținut de controversatul Cristian Stanciu. Totul pare desprins din cele mai terifiante filme: „M-am trezit cu ciupituri”

Cristian Stanciu a pus stăpânire pe o stradă din centrul Municipiului Iași! Angajații consilierului județean PSD sfidează legea și parchează ilegal

Florin Boca, consilier local PSD, rechin imobiliar

Un alt personaj controversat aflat pe lista PSD Iași este Florin Boca, prezentat de organizația politică ca fiind un mare om de afaceri și coordonator PSD Iași Diaspora. În fapt, acesta nu este altceva decât un combinator imobiliar, un „rechin” pe care îl are PSD.

Florin Boca este cel mai mare rechin imobiliar din Iași. Dacă un proiect care aparține vreunui dezvoltator este pe placul lui, acesta face tot ce îi stă în putință să îl blocheze, să pună bețe în roate pentru a-l achiziționa ulterior. Acesta urmărește toate terenurile pe care municipalitatea le deține și cu ajutorul consiliului local acestea ajung în posesia sa sau a apropiaților. În fapt Florin Boca își urmărește doar interesul personal sub nici o formă nu își dorește să ajute Iașul.

Vasile Toma, un alt politician care nu are ce să caute pe listă, chiar dacă este susținut de către Paul Stănescu, Secretar General al partidului, un om care nu mai contează în PSD și nu mai are niciun fel de putere în PSD.

Vasile Cîtea, deputatul care nu a realizat niciun proiect pentru Iași. Însă acesta a încasat bani cu toate că nu a adus nicio valoare municipiului și județului. Acesta nu a făcut nimic nici pentru ieșeni, nici pentru sport și nici pentru Federația de Box din care el face parte.

Maricel Popa nu a făcut nimic pentru Iași

Nici Maricel Popa nu merită să fie pe listă, deoarece nici el nu a făcut nimic pentru Iași. Acesta nu s-a remarcat cu niciun proiect de lege, nu a ajutat comunitatea ieșeană cu absolut nimic. Maricel Popa nu a adus în Iași nicio finanțare pentru niciun proiect. Falimentarul Iașului și-a urmărit doar propriul interes, încasând bani și urmează să primească și pensie specială pentru muțenia pe are a afișat-o la București.

Aceștia nu au făcut nimic bun pentru Iași, nici au făcut nimic nici pentru autostradă, nici pentru proiectele care erau în favoarea ieșenilor.

Marcel Ciolacu încurajează hoția, furtul, la fel cum s-a întâmplat și cu Anghel Stanciu, tatăl lui Cristian Stanciu, care acum vrea să fie deputat, unde Anghel Stanciu a stat 5 mandate, timp de 25 de ani în Parlamentul României, timp în care au fost doar hoții și furturi, iar totul a fost făcut doar în interes personal, iar acum și fiul acestia vrea să îi calce pe urme și să comită aceleași ilegalități prin prisma funcției de deputat.

Acesta este Marcel Ciolacu, cel care încurajează baroni locali. Ciuma Roșie nu a murit, doar s-a reinventat,

Comentarii
  • Cat o mai fi ajuns spaga la partid pentu un post in parlament, mai stie cineva ? ….

  • Abia pe 4 Genoveva. Și ăla cu 7 la bac sau deloc vrea președinte.

  • Singurul om corect și capabil din toată lista asta de loaze este fostul prefect Marian Serbescu, cel mai bun prefect pe care l-a avut Iasul vreodata. Un om cu o mare experienta administrativa, integru și profesionist.

  • Iosub nu este ăla a cărui nevasta a fost subprefect o catastrofa
    Un om încrezut și plin de sine
    Stai mai nene cuminte acolo la tine la tara

  • Pe langa Cojocaru din lista prezentată singura care merita este Ivancea Mihaela restul toți cei de acolo sunt niste catastrofe niste nimeni
    Cu astfel de oameni vreți să câștigați cu oameni pe care nui stie nimeni
    Ce au făcut ei pt Iași până acuma,cine a auzit de ei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *