Prima pagină » Local » Pe Stadionul „Emil Alexandrescu” Iași au început pregătirile pentru cel mai mare festivalul caritabil, „Inimo”, organizat de părintele Dan Damaschin – GALERIE FOTO

Pe Stadionul „Emil Alexandrescu” Iași au început pregătirile pentru cel mai mare festivalul caritabil, „Inimo”, organizat de părintele Dan Damaschin – GALERIE FOTO

15 aug. 2023, 02:00,
Ștefana Șovea, în Local

Au început pregătirile pentru cel mai așteptat eveniment din luna august. Zeci de oameni montează scena, pe Stadionul „Emil Alexandrescu”, pentru cel mai mare festival caritabil: „Inimo”

Unul dintre cele mai așteptate evenimente din luna august se apropie cu pași repezi. Câteva zile ne mai despart până când distracția și voia bună se vor împleti cu facerea de bine.

Se lucrează din greu pentru festivalul caritabil „Inimo”

Zeci de oameni au început să monteze scena pentru festivalul caritabil „Inimo”, ce are loc weekendul acesta, mai exact în perioada 18-20 august. În momentul actual, o echipă de muncitori și voluntarii părintelui Dan Damaschin muncesc din greu pentru a ridica scena cu o înălțime de 16 metri.

„Am primit acceptul pe stadion, unde scena deja este înălțată văzând cu ochii. Facem tot ce trebuie pentru copiii noștri dragi, facem tot ce trebuie pentru a proteja acest bun al Iașului și vrem să îmbrăcăm cei 10.233 de copii. Am adus toți voluntarii mei și muncim cu toții pentru a câștiga timp. Din păcate, evenimentele sportive de pe stadion ne-au împiedicat în această perioadă să o ridicăm mai devreme, pentru că este multă muncă pentru așa ceva. Cu tot cu extensii, o să avem o scenă uriașă, făcută cu suflet, pentru ca cei mai buni artiști ai țării să se simtă bine pe scenă, ca să vină cât mai mulți oameni”, spune părintele Dan Damaschin.

Câteva zile ne mai despart până la cel mai așteptat eveniment al lunii august

Timpul este scurt, iar scena trebuie să fie gata până joi seară (17 august). Evenimentele sportive ce au avut loc pe Stadionul „Emil Alexandrescu” i-au împiedicat pe cei care se ocupă de organizarea festivalului să înceapă mai devreme.

„Până joi seara trebuie să ridicăm o scenă cu înălțimea de 16 metri. Gazonul va fi protejat cu ceva special, portafloor, care este destul de scump, adus special la Iași pentru astfel de evenimente. În tot stadionul vor fi amenajate corturi pentru diferite activități și atmosfera va fi una foarte plăcută”, mai spune părintele Dan Damaschin.

Scopul principal al acestui festival este de a veni în sprijinul celor 10.233 de copilași sărmani aflați în grija Asociației Glasul Vieții, inițiată de părintele Dan Damaschin. Biletele reprezintă o formă de donație, iar persoanele doritoare trebuie să acceseze, pe site-ul evenimentului, tipul de donaţie pentru a susţine educaţia acestor copilași.

„Banii adunaţi din vânzarea biletelor şi din donaţii vor fi folosiți pentru a le cumpăra celor 10.233 de copilași sărmani: ghiozdane, haine, produse de igienă, produse de curățenie, totul pentru a începe un nou an școlar așa cum se cuvine”, adaugă părintele Dan Damaschin în legătură cu cel mai mare festival caritabil: „Inimo”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *