Prima pagină » National » Pe patul de spital pentru ca boul ei s-a iubit cu vaca vecinului
Pe patul de spital pentru ca boul ei s-a iubit cu vaca vecinului

Pe patul de spital pentru ca boul ei s-a iubit cu vaca vecinului

27 mai 2012, 12:52,
Echipa BZI.ro, în National
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:291072;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}
O femeie din judetul Gorj s-a luat la cearta cu doi barbati dupa ce vitele lor, care pasteau pe aceeasi pasune, s-au imperecheat. Femeia are rani grave la cap si se zbate intre viata si moarte.
Incidentul s-a produs, sambata seara, in localitatea Talpasesti. Cearta a izbucnit cand oamenii se intorceau cu vitele de la pascut, informeaza Romania TV.
„Veneau cu vitele din camp, s-au impreunat vacile. Aveau tauri si aia, si aia, s-au dus taurii unora la altii si s-au luat la cearta. Femeia a fost lovita cu ceva dur, cu topor ceva, ca are o rana adanca in craniu”, spune un consatean. 
Rudele femeii spun ca au mai avut conflicte cu cei doi ciobani, mai ales dupa ce acestia mai beau cate un pahar. De partea cealalta, agresorii sustin ca baiatul femeii ar fi sarit primul la bataie.
„M-am dus sa iau taurul din vaci si a dat in mine cu bata. Eu m-am ferit si el cu mainile, am apucat pe maica-sa”, a declarat barbatul acuzat.
Batrana este acum in stare grava, la spital.
„S-a prezentat o pacienta de 77 de ani cu traumatism grav, victima a unei agresiuni. A fost trimisa la Craiova pentru continuarea tratamentului si a investigatiilor”, a declarat Mady Huzu, medic sef UPU Targu Jiu.
Potrivit anchetatorilor, vinovatii risca ani grei de inchisoare indiferent de ce se va intampla cu femeia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
13 iulie 2024
13 iulie 2024