Prima pagină » Cultural » Pe Delia o bate gândul să plece de la Antena 1!? Și-a găsit și o înlocuitoare

Pe Delia o bate gândul să plece de la Antena 1!? Și-a găsit și o înlocuitoare

19 oct. 2023, 11:10,
BZI.ro, în Cultural

Se pare că și Delia ia în considerare să plece de la Antena 1 și chiar a găsit o înlocuitoare. Emisiunea iUmor a ajuns la sezonul 15, iar singurii veterani rămași sunt Delia și Cheloo. Cei doi fac parte din juriul show-ului încă de la început, dar există posibilitatea ca rapperul să rămână singur.

De-a lungul celor 15 sezoane, componența juriului de la iUmor s-a modificat în repetate rânduri. Inițial, juriul era format din Cheloo, Delia și Mihai Bendeac. Cu toate acestea, după plecarea lui Mihai Bendeac, mai mulți membri au trecut prin juriu. Costel Bojoc l-a înlocuit pe Bendeac, apoi au urmat Cătălin Bordea și Nelu Cortea, iar acum Cosmin Natanticu s-a alăturat echipei de jurați. Cu toate acestea, se pare că și locul Deliei ar putea fi ocupat în curând de altcineva.

Pe Delia o bate gândul să plece de la Antena 1!?

Sezonul 15 al emisiunii iUmor a început cu patru scaune ocupate de jurați: Cheloo, Delia, Cosmin Natanticu și Cătălin Bordea.

Deși această formulă pare să fie eficientă și să placă publicului, există posibilitatea ca lucrurile să se schimbe. În ultima ediție a emisiunii, într-o discuție avută în culise, Delia le-a dezvăluit colegilor că intenționează să părăsească juriul.

Mai mult decât atât, artistul a făcut totul conform regulilor și chiar a găsit o înlocuitoare. Ea a propus ca locul său să fie ocupat de buna ei prietenă, Antonia.

„Eu sunt de acord să vină Antonia. Vreau să vină în locul meu”, a spus Delia Matache.

Opinia Deliei a fost apreciată de Cosmin Natanticu și Cătălin Bordea, care doresc ca Antonia să se alăture echipei lor. În plus, cei doi au sugerat că l-ar putea înlocui chiar și pe Cheloo, dar încă nu au găsit pe cineva care să îi ia locul.

„Trebuie o fată și un băiat, în locul Deliei și al lui Cheloo. Antonia ar merge în locul Deliei”, a spus Cosmin Natanticu.

Ce glume au loc în culisele iUmor

Chiar dacă discuția din culise pe care Delia a avut-o cu colegii săi a fost mai mult în glumă decât serioasă, cu ceva timp în urmă, artista a mărturisit totuși că filmările pentru iUmor devin din ce în ce mai dificile. Deși îi place ceea ce face și este entuziasmată să întâlnească noi concurenți, Delia s-a săturat să audă critici aspre.

„E din ce în ce mai greu la iUmor, iar una dintre cele mai nasoale momente e că nu mai suport roast-urile. Nu le mai suport și gata. A pus capac un băiat d-ăsta venit acolo care a făcut niște glume oribile pe seama doamnei Monica Bîrlădeanu. Și totul a culminat cu întrebarea „Vă place p**a, doamna Monica?”. Eu nu am râs. Mi s-a părut sexist, misogin, cum vrei tu.

Cei de la iUmor au tăiat momentul și pe YouTube a început lumea să mă acuze că aștept pauza, că nu mai am umor etc. Am intrat frumos pe canalul de Youtube și am întrebat de ce s-a tăiat la montaj momentul, care a fost pe de-a întregul ceva oribil”, declara Delia.

Mai în glumă, mai în serios, Delia a luat în considerare să plece de la Antena 1.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *