Prima pagină » National » Pe cine a sunat Vlad Pascu în timp ce se afla la Poliție. A spus că autoritățile nu au ce să îi facă

Pe cine a sunat Vlad Pascu în timp ce se afla la Poliție. A spus că autoritățile nu au ce să îi facă

24 aug. 2023, 10:53, 1 ,
în National

S-a aflat pe cine a sunat Vlad Pascu în timp ce se afla la Poliție. Potrivit informațiilor de până la momentul actual, tânărul ar fi spus că autoritățile nu au ce să îi facă.

Au apărut informații despre evenimentul tragic care a avut loc în noaptea în care șoferul drogat a provocat moartea a doi tineri în stațiunea 2 Mai. Conform acestora, în timp ce se află la sediul Poliției, tânărul în vârstă de 19 ani a efectuat un apel telefonic și i-ar fi comunicat interlocutorului său că Poliția nu are nicio putere asupra sa.

Pe cine a sunat Vlad Pascu în timp ce se afla la Poliție

Se pare că întreaga tragedie a început la ora 00:40, când un cetățean a sunat la numărul de urgență 112 și a reclamat că o mașină se deplasează haotic pe stradă. Acesta a fost momentul în care polițistul de la Ordine Publică, detașat de la București, a întrebat dacă trebuie să meargă să o caute.

Ca răspuns, dispecerul de la Poliție i-a comunicat că nu poate să-i ofere permisiunea, era necesar să rămână în bloc, adică să ocupe anumite puncte fixe în fața unor cluburi. În jurul orei 02.40, Vlad Pascu a fost oprit în mod accidental de către poliție.

În acest fel, șoferul le-a spus poliţiştilor că actele sunt la tatăl lui, care s-ar fi aflat în Constanţa. După ce agentul ar fi sunat la Dispecerat şi a cerut să îl verifice în baza de date pe şofer, dar şi maşina, lui i s-ar fi spus că totul este în regulă.

Tânărul i-a spus că autoritățile nu au ce să îi facă

În urma evenimentelor petrecute până la ora 2:40, agentul a solicitat un echipaj de la Poliția Rutieră pentru a testa șoferul. Din păcate, i s-a comunicat că nu este disponibil niciun echipaj. În cele din urmă, i s-a indicat să îl ducă la sediul Poliției Vama Veche, unde se află aparatul etilotest.

Totodată, polițiștii locali nu aveau voie să îl scoată din secţie pentru că altfel s-ar fi stricat, așa că agentul ar fi spus că nu are competenţă pentru a face testări, el fiind de la Ordine Publică. Mai apoi, la scurt timp, un alt agent, care se afla în zonă, a ajuns la Poliţia Vama Veche şi l-a testat pe şofer în curte.

Acela se pare că ar fi fost și momentul în care echipajul a cerut în Dispecerat să vină cei de la BCCO (Brigada de Combatere a Criminalităţîi Organizate) pentru drogurile găsite în maşină. În acest fel, aici, potrivit surselor citate de Antena 3 CNN, li s-a spus să sigileze drogurile într-un plic şi să le lase la mapă la Poliţia Mangalia şi să îşi continue treaba în punctele fixe din blocadă.

Mai mult, în timp ce se afla la Poliţia Vama Veche, Vlad Matei Pascu a dat un singur telefon unui prieten căruia i-ar fi spus să îl aştepte şi că Poliţia nu are ce să îi facă.

Comentarii
  • NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE ??

    asa de bine s-au infiltrat politistii in clanurile mafiote cand la un moment dat nu aveau pe cine aresta ,toti erau sub acoperire frate ??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *