Prima pagină » Cancan » Pe cine a sunat soțul Danei Roba, când a văzut că bruneta este la un pas să-și dea ultima suflare. Daniel Balaciu ar fi avut o discuție halucinantă la telefon

Pe cine a sunat soțul Danei Roba, când a văzut că bruneta este la un pas să-și dea ultima suflare. Daniel Balaciu ar fi avut o discuție halucinantă la telefon

20 iul. 2023, 12:48,
BZI.ro, în Cancan

Cazul Danei Roba a șocat toată România, iar detalii cutremurătoare continuă să iasă la iveală la Timișoara. Make-up artistul vedetelor a primit opt lovituri de ciocan, în cap, la primele ore ale dimineții, iar agresorul a fost chiar soțul său.

Daniel Balaciu se află în prezent în arest preventiv, acesta fiind privat de libertate încă de la începutul lunii iunie, atunci când s-a produs tragedia. Procurorii de la Timișoara au demarat o anchetă în acest caz, iar fostul soț al Danei Roba ar urma să fie prezentat în fața magistraților pentru stabilirea pedepsei.

Medicii au încercat timp de 9 ore să îi salveze viața vedetei. Eforturile doctorilor nu au fost în zadar, iar Dana Roba a fost externată în urmă cu câteva săptămâni, atunci când a ieșit public și a vorbit despre drama pe care a traversat-o.

Pe cine a sunat soțul Danei Roba, înainte să sune la ambulanță

În data de 5 iunie, Dana Roba a ajuns de urgență la spital, după ce a fost lovită cu ciocanul în cap, chiar de către Daniel Balaciu, soțul său la momentul respectiv. Vedeta a prezentat la acel moment și răni la nivelul mâinilor.

Daniel Balaciu a fost cel care a agresat-o, dar și cel care a sunat la 112. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, inițial, iar mai apoi a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, măsură ce s-a prelungit la fiecare alte 30 de zile.

În cele patru ore care au trecut de la momentul agresiunii și până când a sunat la 112, Daniel Balaciu ar mai fi avut o discuție cu o altă persoană, cu privire la starea în care se afla Dana Roba, după măcel, spun sursele WOWbiz.ro.

Soțul vedetei ar fi sunat pe cineva și i-ar fi spus cum se simte bruneta, primind astfel și sfatul de la apela numărul unic de urgență.

„La expertiza telefonică s-a auzit că el a vorbit cu cineva la telefon și i-a spus că: Aștept să moară de patru ore, dar nu se mai stinge. Ce să fac?!”, explică sursele WOWbiz.ro.

La celălalt capăt al firului, persoana respectivă l-ar fi sfătuit pe Daniel Balaciu să cheme o ambulanță și ar fi fost de părere că există și „avantaje” în faptul că nu a murit vedeta.

„Persoana respectivă i-a spus să sune la poliție că e mai bine că n-a murit și dacă n-a murit nu o să faci pușcărie nici măcar o zi. El dacă știa că face pușcărie nu suna la poliție”, au mai dezvăluit sursele WOWbiz.ro.

Dana Roba s-a rugat de Daniel Balaciu să cheme o ambulanță

Odată ce a fost externată, Dana Roba a dat un interviu în Fanatik, acolo unde a expus filmul tragediei din apartamentul din Timișoara. În dimineața zilei de 5 iunie, vedeta dormea când s-a trezit cu fostul soț în dormitor și cu loviturile de ciocan în cap.

După ce a agresat-o, Dana Roba a mărturisit atunci că a stat și s-a rugat de el să îi cheme o salvare. Vedeta spunea că gestul a fost unul premeditat, iar timp de câteva ore Daniel a și părăsit apartamentul.

„Mă întreba încontinuu: N-ai murit?!`. I-am spus că îmi este rău și nu mai pot și îl imploram să sune. El a sunat la ambulanță după ce m-am rugat de el. În ultimă fază i-am spus: `Sună la ambulanță! Este mai ușor să faci 15 ani de închisoare decât 25!`.

A ieșit, a vorbit la telefon cu cineva care i-a spus să cheme ambulanța ca să scape mai ușor. Un minut de cădere a avut și a chemat ambulanță. Minutul acela m-a făcut să fiu astăzi în viață”, a spus Dana Roba, pentru sursa citată anterior.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *