Prima pagină » Cancan ultimă oră » Pe cine a iubit Ilinca Munteanu înainte de George Simion. Diana Șoșoacă a dat-o de gol: „Păcat că și-a lăsat iubitul cu care era”

Pe cine a iubit Ilinca Munteanu înainte de George Simion. Diana Șoșoacă a dat-o de gol: „Păcat că și-a lăsat iubitul cu care era”

30 aug. 2022, 20:19, 8 ,
în Cancan ultimă oră

Despre Ilinca Munteanu nu se cunosc deocamdată prea multe detalii despre viața privată, căci tânăra a fost și este în continuare cât se poate de discretă atunci când vine vorba despre ea. Chiar și așa, Diana Șoșoacă a ținut să scoată la iveală mai multe detalii neștiute până acum despre soția lui George Simion.

George Simion a organizat o nuntă câmpenească ca în basme, la care au fost prezenți foarte mulți români, dar și nume grele din lumea showbiz-ului românesc. După nuntă, mulți români au mărturisit că nu sunt de acord cu evenimentul pe care l-a organizat George Simion.

Pe cine a iubit Ilinca Munteanu înainte de George Simion

Faptul că Diana Șoșoacă expune detalii din viața lui George Simion și a Ilincăi Munteanu nu mai este o surprinză. Însă de această dată senatoarea a vorbit despre soția liderului AUR.

De asemenea, Diana Șoșoacă susține că o cunoaște pe Ilinca și este o fire visătoare, iar politica „este o mare nenorocire”, făcând referire la faptul că George Simion este politician.

Pe de altă parte, Diana Șoșoacă a mărturisit că ea și Ilinca Munteanu au o prietenă comună. De altfel, senatoarea a spus că Ilinca Munteanu ar fi făcut mai bine dacă ar fi rămas în relația în care se afla deja de doi ani.

Ilinca Munteanu a fost într-o relație timp de doi ani

Așadar, potrivit spuselor senatoarei, Ilinca Munteanu este o fire romantică și este prietenă comună cu altă persoană apropiată senatoarei. Diana Șoșoacă spune că este păcat că și-a lăsat iubitul cu care era împreună de doi ani de zile.

În continuare, senatoarea nu are o părere extraordinară despre căsătoria celor doi, mai ales că Georghe Simion este politician.

„Eu am văzut-o cum e, e romantică. Întâmplător este bună prietenă cu o prietenă de-a mea. Păcat că și-a lăsat iubitul cu care era de vreo doi ani de zile pentru a face acest pas pe care eu nu îl văd bine. Ea este o fată romantică, este o fată visătoare și, din păcate, din punctul meu de vedere, cum văd eu politica, deci din punctul ăsta de vedere, nu mă refer la Simion, treaba lui, treaba lor ce e în bucătăria lor, dar politica este o mare nenorocire”, a spus Diana Şoşoacă, conform stiripesurse.ro.

Diana Șoșoacă: „Să ajungi să cerșești ca să-ți face propria nuntă mi se pare dezgustător”

Diana Șoșoacă nu a vrut să participe la nunta lui George Simion și l-a numit „cerșetor” pe liderul AUR.

„Să ajungi să cerșești ca să-ți face propria nuntă mi se pare dezgustător și lamentabil. Cred că în România sunt atâția zeci de mii, sute de mii de oameni care nu au salariul lui de parlamentar.

Hai să zici, 90% donează, ok. Sar el spunea cu gurița lui, că un parlamentar are 10.000 de euro pe mână, ceea ce înseamnă că el își bagă în buzunar, toți banii pe care statul român și conform legii tu trebuie să îi dai pe cabinetul parlamentar și pe consilieri și pe munca pe care o faci pentru Parlament și pentru poporul român.

Deci el, prin live-urile alea pe care le face, a recunoscut că el de fapt deturnează fondul care e acordat unui demnitar, pentru a trăi, a spus Diana Șoșoacă.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *