Prima pagină » Cancan ultimă oră » Pe ce cheltuiau Iuliana Marciuc și Adrian Enache cei mai mulți bani, în trecut. Unde se duceau sumele enorme

Pe ce cheltuiau Iuliana Marciuc și Adrian Enache cei mai mulți bani, în trecut. Unde se duceau sumele enorme

30 apr. 2022, 18:00,
în Cancan ultimă oră

Iuliana Marciuc și Adrian Enache se iubesc la fel ca în prima zi, fapt declarat chiar de cei doi amorezi în nenumăratele interviuri acordate de-a lungul timpului.

Deși extrem de discreți când vine vorba despre viața lor personală, partenera de viață a artistului nu s-a dat înlături din a recunoaște pe ce se duceau cei mai mulți bani ai cuplului, în trecut.

Așadar, fără a sta pe gânduri, Iuliana Marciuc a dezvăluit că atât ea, cât și partenerul ei de viață, ajungeau să plătească sume enorme pe… facturile la telefon. În același timp, prezentatoarea TV a explicat și motivul pentru care ea și Adrian Enache ajungeau să plătească atât de mulți bani companiei de telefonie.

Care era motivul pentru care cei doi parteneri ajungeau să plătească facturi mari

Nu de mult, Iuliana Marciuc a vorbit într-un interviu despre perioadele în care ea și partenerul său de viață, Adrian Enache, erau nevoiți să stea separat și nu se puteau vedea, iar din acest motiv, cei doi amorezi compensau prin discuțiile telefonice.

Ei bine, însă, la vremea respectivă, conversațiile la telefon se plăteau destul de mult, așa că Adrian Enache și Iuliana Marciuc ajungeau să plătească chiar și 300-400 de euro lunar.

„Îmi amintesc despre acele perioade în care vorbeam foarte des la telefon și facturile costau foarte mult. Îmi amintesc că plăteam și câte 300-400 de euro pe lună. Ce bine că nu mai sunt astfel de facturi. Pentru noi a fost dragoste la prima vedere, cumva combinată cu dragostea la televizor, adică ne cunoșteam unul pe celălalt din aparițiile TV, dar atunci când ne-am văzut a fost, așa, ca o scânteie.”, a declarat Iuliana Marciuc.

De ce nu se căsătoresc cei doi parteneri

Iuliana Marciuc și Adrian Enache formează un cuplu de ani buni și, cu toate acestea, cei doi parteneri nu și-au oficializat relația în fața ofițerului de Stare Civilă, motiv pentru care toți fanii s-au întrebat de-a lungul timpului care este motivul pentru care cei doi nu s-au căsătorit până acum.

Așadar, în urmă cu ceva timp, Iuliana Marciuc a mărturisit, fără ocolișuri, că atât ea, cât și Adrian Enache, nu s-au gândit la căsătorie, iar dacă ar fi fost să existe acest eveniment în viața lor, acesta ar fi trebuit să aibă loc pe la începutul relației.

„Nu ne-am gândit să ne căsătorim, însă eu cred că dacă nu a fost atunci, la început, nu ştiu dacă schimbând regulile jocului cumva nu greşim. Şi atunci, dacă greşim, dacă ne e bine aşa, de ce să ne căsătorim? Căsătoria cred că e principalul motiv de divorţ. Nu vreau să am acest motiv”,  a declarat Iuliana Marciuc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *