Prima pagină » Titlurile zilei » Pe cât de sexy, pe atât de periculoasă! După ce a provocat un accident și a plecat de la fața locului, tânăra avocată a vrut să scape de orice acuzație. Ce a spus în fața anchetatorilor ieșeni! GALERIE FOTO (Exclusiv)

Pe cât de sexy, pe atât de periculoasă! După ce a provocat un accident și a plecat de la fața locului, tânăra avocată a vrut să scape de orice acuzație. Ce a spus în fața anchetatorilor ieșeni! GALERIE FOTO (Exclusiv)

05 mai 2021, 02:00,
Ciprian Nedelcu în Titlurile zilei

O cunoscută avocată a încercat să scape de acuzații, după ce a fost trimisă din nou în judecată de procurorii ieșeni. Alina Mihaela Scafaru este acuzată de vătămare corporală din culpă, dar și de lovire sau alte violențe. Membră a Baroului Vaslui, femeia a devenit cunoscută după o relație pe care a avut-o cu un interlop supranumit „Cap de porc”, ce era încarcerat în Penitenciarul Iași

Una dintre cele mai sexy avocate a încercat să scape de procesul penal! Alina Mihaela Scafaru a fost acuzată că a comis un accident rutier și a plecat de la locul faptei! Femeia a fost trimisă în judecată la Iași după o bătaie în apropierea unei Secții de Poliție! Femeia a sperat că magistrații vor decide întoarcerea dosarului pe mesele procurorilor. Totuși, judecătorii din cadrul Curții de Apel Iași au respins cererea acesteia.

„Instanța respinge, ca nefondate, excepțiile invocate de inculpata Alina Mihaela Scafaru. Constată că instanța este competentă să judece cauza, constată legalitatea sesizării instanței cu rechizitoriul întocmit în dosarul de urmărire penală al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iași, prin care s-a dispus trimiterea în judecată a inculpatei Alina Mihaela Scafaru. Constată legalitatea administrării mijloacelor de probă în cursul urmăririi penale și legalitatea efectuării actelor de urmărire penală. Dispune începerea judecății”, au precizat ieri judecătorii ieșeni.

De remarcat este faptul că decizia nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.

Avocata Alina Mihaela Scafaru, acuzată în urma unui accident rutier

Sexy-avocata Alina Mihaela Scafaru a fost trimisă în judecată de către procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iași, sub acuzațiile de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și lovire sau alte violențe. Avocata vasluiancă Alina Mihaela Scafaru a intrat în vizorul anchetatorilor ieșeni în urmă cu aproximativ 3 ani. Oamenii legii au stabilit că, în august 2017, rudele avocatei au fost implicate într-un conflict cu o altă familie. Scandalul s-a petrecut în localitatea Negrești, județul Vaslui.

Procurorii ieșeni au constatat că, în contextul în care persoanele implicate în dispută au fost chemate la audieri, avocata a mers în apropierea Postului de Poliție din Negrești, fiind implicată într-un conflict fizic cu o femeie din familia rivală. Bătaia respectivă ar fi avut loc pe 23 august 2017. La audieri, sexy-avocata a negat că ar fi agresat vreo persoană, afirmând că nu ar fi încercat altceva decât să pună capăt conflictului dintre cele două familii. Mai mult, avocata a susținut că, de fapt, persoanele din cealaltă familie ar fi fost agresive.

Un accident rutier cu victimă

Anchetatorii au mai constatat că, pe 12 ianuarie 2018, Alina Mihaela Scafaru se deplasa la volanul unui autoturism pe ruta Negrești – Buhăești – Iași, sexy-avocata acroșând cu o oglindă un bărbat care era sub influența băuturilor alcoolice și care se deplasa chiar pe mijlocul drumului. Procurorii ieșeni au adăugat că avocata vasluiancă și-a continuat deplasarea pentru aproape 10-15 km, după care aceasta a revenit la locul producerii impactului. După aproximativ 30 de minute, la fața locului se aflau echipaje medicale și de Poliție. Femeia a încercat să le explice polițiștilor că ea ar fi comis accidentul rutier cu victimă, dar, chiar și așa, anchetatorii au considerat că femeia a părăsit locul impactului fără încuviințarea autorităților.

La audieri, avocata a susținut inițial că nu a văzut victima, ci ar fi auzit doar un zgomot, crezând că a lovit un câine. Ea a mai spus că s-a întors la locul accidentului după ce a constatat că îi lipsește o oglindă. Dacă, inițial, Alina Mihaela Scafaru a fost de acord să își susțină punctul de vedere, ulterior, sexy-avocata s-ar fi prevalat de dreptul la tăcere.

O relație cu un interlop

Amintim că, în urmă cu aproximativ 5 ani, sexy-avocata Alina Mihaela Scafaru a fost trimisă în judecată de procurorii anticorupție, pentru complicitate la dare de mită și complicitate la introducerea, în mod ilicit, de telefoane mobile și alte mijloace de comunicare la distanță într-un penitenciar, în scopul folosirii lor de către deținuți. Alături de aceasta a fost trimis în judecată și deținutul Florin Rotariu, zis „Cap de porc”, pentru dare de mită în formă continuată și instigare la introducerea, în mod ilicit, de telefoane mobile și alte mijloace de comunicare la distanță într-un penitenciar.

„Pe data de 23 aprilie 2015, inculpatul Florin Rotariu a promis suma de 1.000 de euro unui agent din cadrul Penitenciarului Iași, pentru ca acesta din urmă să introducă ilicit în incinta unității de detenție bunuri (8 mobile, un încărcător de telefon și o cantitate neprecizată de băuturi alcoolice) interzise la introducerea în penitenciar, disimulate în produse alimentare. Pe 26 aprilie 2015, inculpata Alina Mihaela Scafaru, avocată, în baza înțelegerii prealabile cu inculpatul Florin Rotariu (concubinul acesteia) i-a remis inculpatului Aurel Craiu suma de 1.000 de euro și bunurile menționate mai sus, în scopul înmânării acestora agentului de penitenciar, în numele inculpatului Florin Rotariu, lucru care s-a și întâmplat în cursul aceleiași zile. Pe 27 aprilie 2015, bunurile respective au ajuns în posesia inculpatului Florin Rotariu”, au spus procurorii.

În 2016, avocata a fost condamnată definitiv, la 2 ani și 4 luni de închisoare, cu suspendarea executării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *