Prima pagină » Cancan » Paznicul plajei unde DJ Lalla și-a găsit sfârșitul a făcut declarații halucinante. ”De ce să vorbim prostii? E plină plaja de ei.”

Paznicul plajei unde DJ Lalla și-a găsit sfârșitul a făcut declarații halucinante. ”De ce să vorbim prostii? E plină plaja de ei.”

04 oct. 2023, 13:38,
în Cancan

Recent, cazul lui DJ Lalla, care a fost găsită decedată pe o plajă din Mamaia, a șocat o țară întreagă. Trupul neînsuflețit al tinerei în vârstă de 34 de ani a fost găsit de un localnic, care a alarmat autoritățile.

Ulterior, au fost făcute cercetări pentru a se stabili exact cauza decesului, iar cauza principală care s-a vehiculat ar fi fost înecul, deoarece s-au descoperit apă și nisip în plămânii săi.

Tatăl tinerei a spus că Laura Roșca era o înotătoare iscusită și că se confrunta de mult timp cu depresia. Pe plaja unde a fost găsită DJ Lalla au fost identificate și obiectele sale personale, la un kilometru de locul unde se afla trupul său neînsuflețit.

Acum, paznicul plajei unde tânăra și-a găsit sfârșitul vine cu o ipoteză șocantă.

Paznicul plajei unde DJ Lalla și-a găsit sfârșitul a făcut declarații halucinante

Conform unor surse din interiorul anchetei, DJ Lalla trecea printr-o perioadă dificilă din punct de vedere emoțional. Artista s-ar fi certat cu partenerul ei de viață și a plecat la mare pentru a petrece câteva zile singură. S-a cazat la un bărbat pe care îl cunoscuse pe internet, iar în dimineața zilei în care a decedat, îl anunțase pe acesta că merge pe plajă pentru a vedea răsăritul.

Paznicul plajei unde DJ Lalla și-a găsit sfârșitul susține că este imposibil ca tânăra să se fi înecat la mal. Acesta crede că, cel mai probabil, a fost strangulată de un om al străzii care a consumat substanțe interzise.

„De ce să vorbim prostii? Cum să te îneci la mal, ditamai femeia? A fost strangulată de vreun un consumator de stupefiante. E plină plajă de ei, nu știți ce e aici noaptea .”, a declarat, potrivit adevărul.ro, paznicul plajei unde au fost găsite obiectele Laurei Roșca.

Ce a spus tatăl Laurei Roșca

Ulterior, tatăl Laurei Roșca a făcut noi declarații referitoare la decesul fiicei sale. Acesta a reamintit că tânăra se afla într-o situație dificilă din punct de vedere emoțional, fiind în depresie, dar neagă acuzațiile conform cărora artista ar fi consumat substanțe interzise.

„Jumătate din țara asta e în depresie, chiar președintele radioului a recunoscut că a avut așa probleme, dar a înțeles-o foarte bine pe fată și a acceptat să lucreze în continuare.  Eu din câte știu își făcea tratamentul și se simțea foarte bine, cam atât știu. Ce s-a întâmplat acolo, bunul Dumnezeu dacă ne poate spune… Dumnevoastră dacă mergeți la o petrecere nu beți un pahar de șampanie sau de gin?

Și atunci de ce i s-a spus la fata asta că a folosit așa ceva? Din autopsie am înțeles că e perfect curată, fără alcool, fără substanțe interzise. E posibil (nr. să fi ajuns într-un anturaj rău famat), dar eu nu pot să susțin așa ceva… Nu știu (nr. ce s-a întâmplat cu Laura), prea multe confidențe nu aveam, ea avea mai multe confidențe cu mama și cu sora. Habar nu am.”,   a spus tatăl  Laurei Roșca, în emisiunea prezentată de Cristi Brancu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *