Prima pagină » Local » Pavilionul III Femei de la Institutul de Psihiatrie „Socola” Iași va fi renovat! Unitatea medicală plătește aproape 7 milioane de lei
Pavilionul III Femei de la Institutul de Psihiatrie „Socola” Iași va fi renovat! Unitatea medicală plătește aproape 7 milioane de lei

Pavilionul III Femei de la Institutul de Psihiatrie „Socola” Iași va fi renovat! Unitatea medicală plătește aproape 7 milioane de lei

20 iun. 2024, 02:00,
Codruța ȘOROAGĂ, în Local

Institutul de Psihiatrie „Socola” Iași vrea să reabiliteze și să modernizeze clădirea Pavilionului III Femei și să o cupleze funcțional cu Secția VI. Aceste lucrări vor costa 6.875.301 lei.

Institutul de Psihiatrie „Socola” Iași plătește 6.875.301 de lei pentru lucrări de renovare

Institutul de Psihiatrie „Socola” Iași vrea să reabiliteze și să modernizeze unul dintre pavilioanele unității medicale.

„Lucrări de execuție privind reabilitarea și modernizarea clădirii Pavilion III Femei și cuplare funcțională cu Secția VI (fost PS II). Se va încheia acord cadru pe 48 de luni, în baza căruia se vor încheia contracte subsecvente în funcție de creditele disponibile și necesitățile achizitorului, după acordarea acordului prealabil de la Ministerul Sănătății. Ca situație existenta, clădirea III Femei este în conservare, fiind într-o stare avansată de degradare. Terenul pe care este amplasată construcția este situat în intravilanul Municipiului Iași, sos. Bucium nr. 36, având folosință de curți-construcții. Complexul de clădiri este cuprins în Lista Monumentelor istorice 2015, cu denumirea Ansamblul Spitalului «Socola». În cursul anului 2020 au fost executate 70% din lucrările de infrastructură”, se arată în descrierea din Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP).

Ce condiții trebuie să îndeplinească firmele

Firmele care își doresc să presteze lucrări pentru unitatea medicale își pot depune ofertele până în data de 2 iulie 2024, ora 15.00. Acordul-cadru va fi atribuit societății care va obține cel mai bun raport calitate-preț. Componenta financiară va conta în proporție de 40 la sută. Punctajul maxim este de 40 de puncte.

„Algoritm de calcul: Punctajul se acordă astfel: a) Pentru cel mai scăzut dintre prețuri se acordă punctajul maxim alocat; b) Pentru celelalte prețuri ofertate punctajul P(n) se calculează proporțional, astfel: P(n) = (Preț minim ofertat / Preț n) x punctaj maxim alocat”, se arată pe SEAP.

Garanția acordată lucrărilor va conta în proporție de 20 la sută în atribuirea contractului.

„Algoritm de calcul: Algoritm de calcul: a) nu se acceptă perioade de garanție mai mici de 60 de luni calendaristice; b) pentru oferta care prevede o garanție acordata lucrării de minim 60, se acordă 10 de puncte c) pentru oferta care prevede cea mai mare perioada de garanție acordată lucrării, de maxim 84 de luni, se acordă 20 puncte; d) pentru altă perioadă decât cea prevăzută la pct. b) si c) se acordă punctajul astfel: Pn = (Gn – Gmin. acceptată)/(G max. – Gmin. acceptată) x 20 Unde: – Pn = punctajul ofertei ”n” pentru factorul de evaluare „Perioada de garantie acordata lucrării”; -Gn = perioada de garanție ofertata de ofertantul pentru care se calculează punctajul; -Gmin. acceptata = perioada de garanție minim acceptata (60 de luni) în cadrul procedurii de atribuire; -G max. = perioada de garanție maximă acceptată (84 de luni) în cadrul procedurii de atribuire; Note: Perioada de garanție se va exprima în luni de la data întocmirii procesului verbal de recepție (finala); -Ofertele care prevăd o perioadă de garanție mai mică de 60 de luni calendaristice vor fi declarate neconforme. -Ofertele care prevăd o perioadă de garanție mai mare de 84 de luni calendaristice nu vor primi punctaj suplimentar, ci punctajul maxim acordat de 20 de puncte. Punctaj maxim total 20”, se specifică pe SEAP.

Termenul de execuție a renovărilor și modernizărilor din cadrul Institutului de Psihiatrie „Socola” Iași va conta în proporție de 40 la sută.

„Algoritm de calcul: Algoritm de calcul: Ofertele cu termen de execuție mai mare de 48 de luni vor fi declarate neconforme. Oferta admisibilă care are cel mai scurt termen de execuție primește punctajul maxim acordat: 40 puncte. Formula de calcul pentru celelalte oferte admise, exclusiv oferta care are termenul cel mai scurt: t(i) = (Termen min. / ofertă (i)) x 40 (puncte) în care: t(i) – punctajul obținut de ofertantul (i) prin aplicarea factorului de evaluare Termen min. – termenul cel mai scurt – reprezintă cel mai scurt dintre termenii de execuție ai ofertelor admisibile ofertă (i)) – termenul ofertei admisibile a ofertantului (i) Punctaj maxim total 40”, se arată pe SEAP.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
29 iunie 2024
29 iunie 2024