Prima pagină » Cancan » Pavel Bartoș pare de nerecunoscut. Actorul arată mai bine decât atunci când era tânăr

Pavel Bartoș pare de nerecunoscut. Actorul arată mai bine decât atunci când era tânăr

02 dec. 2021, 15:16,
BZI.ro, în Cancan

Actorul Pavel Bartoș, care în trecut poza într-un tânăr rebel, a trecut recent printr-un proces de slăbire iar acum arată nemaipomenit. Celebrul prezentator de la Românii au Talent este un familist convins, împreună cu Anca, soția lui, având trei fiice. Transformarea lui Pavel Bartoș are legătură cu rolul pe care urmează să-l joace în filmul Ramon.

Îndrăgita vedetă TV Pavel Bartoș a trecut printr-o transformare spectaculoasă și nu are de gând să se oprească aici. Actorul a scăpat de kilogramele nedorite și arată total diferit față de cum îl știau fanii până acum. Astfel, prezentatorul de la Românii au Talent a dat jos nu mai puțin de 12 kilograme și spune că se simte mult mai bine acum, iar schimbarea îi priește de minune.

Pavel Bartoș a slăbit 12 kilograme

Actorul nu s-a grăbit deloc în procesul de slăbire și a făcut-o într-un mod sănătos, astfel că se simte foarte bine. Pavel nu a apelat la o dietă, ci a făcut mult sport și a avut o alimentație cât mai sănătoasă. El și-a dorit să slăbească în primul rând pentru rolul Ramon din filmul său cu același nume. Filmările vor începe în luna martie a anului 2022.

„Nu am avut un regim anume, ci am început să fac sport şi să am mai multă grijă la ceea ce mănânc. În total, am slăbit undeva la 12 kg, exact cam cât plănuisem la început. Să fiu sincer, a şi început să-mi placă”, a spus Pavel Bartoș.

Actorul are o familie minunată

Pe cât de exuberant este Pavel Bartoș în fața publicului, când se află pe scenă, pe atât de discret este cu privire la viața lui personală ori familie. Puțini sunt cei care știu că Pavel Bartoș este căsătorit de 17 ani și are trei fiice: Sofia, Rita și Eva. Actorul și Anca, soția lui, s-au cunoscut la Teatrul Național din Timișoara.

Pe atunci, ea era studentă în anul 4, iar Bartoș proaspăt absolvent. A fost dragoste la prima vedere, cel puțin din partea ei, care a știut din primul moment că Pavel va fi soțul ei. Anii au trecut, iar Pavel și Anca au pus bazele unei familii frumoase cu trei fiice de care amândoi sunt foarte mândri.

Cum arăta Pavel Bartoș când era tânăr

În tinerețe, Pavel Bartoş semăna cu Kurt Cobain, solistul trupei Nirvana. Astfel, puțină lume și l-ar putea închipui pe celebrul actor un tânăr rebel. Ei bine, Cu mai bine de 20 de ani în urmă, Pavel Bartoș își purta părul lung, era melancolic, dar totodată un tânăr chipeș, blonduț, care aducea foarte bine cu regretatul Kurt Cobain.

Orice ar fi, Pavel este de nerecunoscut acum, dacă ținem cont că în tinerețe poza într-un sex-simbol. În urmă cu ceva timp, actorul a postat pe Facebook o altă poză din tinerețe în care se vede ca era fan Tom Cruise. Acesta purta o geacă aproape identică cu ținuta lui Tom Cruise din Top Gun. În altă ordine de idei, Pavel Bartoș arăta bine și când era mai tânăr, dar și acum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *