Prima pagină » Radio » Actualitate » Pavel Bartoș are o soție superbă. Anca și fiicele, asemenea unor prințese la nunta lui Smiley

Pavel Bartoș are o soție superbă. Anca și fiicele, asemenea unor prințese la nunta lui Smiley

31 mai 2023, 09:49,
în Radio

Vedeta TV Pavel Bartoș are o soție absolut superbă, pe nume Anca, aceasta dăruindu-i trei fiice în cei 20 de ani de căsătorie. Soții Bartoș, alături de două dintre fiice, au participat în weekend la nunta lui Smiley și a Ginei Pistol. Anca Bartoș, care este la bază actriță, a renunțat cu timpul la cariera profesională pentru a se dedica familiei.

Pavel Bartoș a fost eclipsat la nunta bunului său prieten Smiley de fetele lui de acasă. A fost însoțit la nunta anului de soția Anca și de două dintre fiice, iar tabloul de familie a fost superb. Anca Bartoș are 46 de ani, dar nu-și arată vârsta reală. Nu multă lume știe că soția lui Pavel Bartoș a fost și ea vedetă TV, dar a renunțat la cariera profesională pentru a se dedica familiei.

Pavel Bartoș are o soție superbă

Pavel și soția lui, Anca Bartoș, au trei fete una mai frumoasă ca cealaltă: Eva (19 ani), Rita (15 ani) și Sofia (9 ani). Toate trei seamănă leit cu prezentatorul de la Pro TV, dar au luat și frumusețea angelica a mamei. La nunta lui Smiley cu Gina Pistol, eveniment care a avut loc weekendul trecut, Bartoș a venit însoțit doar de două dintre cele trei fete și a fost generos cu pozele publicate pe Instagram. Rar își expune familia, dar atunci când o face, fanii înroșesc butonul de like.

Anca Bartoș a fost superbă la nunta anului. A purtat o rochie fucsia, cu corset în partea sus, care i-a complimentat silueta armonioasă. Machiaj discret, coafură impecabilă, sandale fine, geantă roz și un accesoriu neprețuit, zâmbetul, au completat apariția rară și rafinată. Dar și fetele au fost îmbrăcate ca niște prințese, iar Pavel a fost un tată atât de mândru, încât a publicat un colaj cu 10 poze, pe Instagram, alături de următorul mesaj:

„A fost frumos de tot! Am fost frumoși de tot, mai ales partea feminină! Iubire, fericire, sănătate și multe provocări faine în viață, dragii noștri Gina și Smiley! Mulțam, Ana Radu, că mi-ai îmbrăcat atât de frumos ale mele fete, mulțam, Enoiu Violeta și Claudia, pentru make-up-ul fetelor, și mulțam, Irina Voinea, că ai avut timp și de mine, mirele fiind prioritatea! A fost de vis, cu prieteni de vis! Loc de vis.”

Cum s-au cunoscut Anca și Pavel Bartoș

Anca și Pavel Bartoș s-au căsătorit în 2003 și iată că au ajuns la două decenii de căsnicie. Cei doi s-au cunoscut încă din studenție, la Teatrul Național din Timișoara. Ana a știut încă din prima clipă că Pavel Bartoș o să fie soțul ei.

„Ne-am cunoscut la Timișoara, la Teatrul Național. Eu eram studentă în anul 4, el doar ce venise și vreau să spun că, în momentul în care l-am văzut pentru prima oară, am știut că o să fie soțul meu. Nu pot să explic, asta mi-a trecut prima oară prin cap”, povestea Anca Bartoș, în emisiunea online a lui Smiley.

Totuși, puțină lume știe că Anca Bartoș a lucrat și ea în televiziune, fiind prezentatoarea emisiunii „Slab sau gras” (2006, pe Senso TV), dar și actriță în serialul „La Urgență” și pelicula „Ho Ho Ho 2: O loterie de familie”, apărută în anul 2012. Totodată, soția lui Pavel Bartoș a mai fost vocea emisiunilor radio de pe postul Itsy Bitsy, unde a avut o emisiune pentru copii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *