Prima pagină » Cancan » Paula Seling regretă că nu are copii. „Mi-e foarte greu să vorbesc despre lucrurile astea extrem de personale…”

Paula Seling regretă că nu are copii. „Mi-e foarte greu să vorbesc despre lucrurile astea extrem de personale…”

16 mart. 2022, 15:14,
în Cancan

Una dintre cele mai apreciate artiste din România, Paula Seling, regretă că nu are copii. Celebra cântăreață are o carieră de succes în muzică și o căsnicie frumoasă alături de Radu Bucura, însă cei doi nu au devenit până acum părinți. Dincolo de zâmbetul afișat și energia debordantă, vedeta s-a confruntat cu momente dificile în viața privată. Puțini sunt cei care știu ce secrete ascunde Paula Seling.

Paula Seling are o căsnicie frumoasă, dar regretă că nu are copii

La vârsta de 43 de ani, Paula Seling se bucură de aprecierea publicului și de succes în muzică. Vedeta are o căsnicie frumoasă de mai mulți ani cu Radu Bucura, bărbatul care i-a cucerit inima încă din adolescență.

Cu toate acestea, Paula Seling regretă că nu a devenit până acum mamă, deși își dorește foarte mult. Artista a evitat de-a lungul timpului să vorbească despre această suferință a ei, însă este încrezătoare că la un moment dat se va afla și în ipostaza de mamă.

,,Mie mi-e foarte greu să vorbesc despre lucrurile astea extrem de personale, pentru că o modalitate de a ne proteja şi de a ne proteja relaţia este să nu vorbim despre noi. Partea cu copiii e de dorit. Dacă nu s-a întâmplat până acum nu înseamnă că suntem defecţi, ci pur şi simplu pentru că nu s-a întâmplat. Acum, când va vrea Dumnezeu şi vom fi pregătiţi, atunci va fi.”, a declarat îndrăgita cântăreață.

În pofida provocărilor și momentelor grele, Paula Seling se bucură din plin de viață și se menține în formă. Artista face furori de fiecare dată cu ținuta fără cusur și își surprinde fanii de pe rețelele de socializare cu fotografii inedite.

Prin momente dificile în plan personal a trecut și Anca Serea, care a suferit enorm după decesul primului soț. Aceasta și-a refăcut viața și are o familie frumoasă alături de celebrul artist Adrian Sînă.

Și îndrăgita cântăreață Elena Gheorghe se bucură din plin de celebritate și se mândrește cu copiii ei. Altfel stau lucrurile când vine vorba de frumoasa Delia Matache.  Excentrica artistă nu a devenit până acum mamă, însă are o căsnicie fericită alături de partenerul ei de viață.

Detalii inedite din viața privată a celebrei artiste

Paula Seling este extrem de discretă când vine vorba de viața privată. Cântăreața a încercat mereu să își țină familia departe de ochii curioșilor, fapt care a provocat interesul publicului. Puțini sunt cei care știu ce secrete ascunde vedeta și cum este ea în ipostaza de soție.

În cadrul unui interviu, Paula Seling a recunoscut că s-a confruntat și cu momente dificile în viața de cuplu, însă le-a depășit mereu împreună cu soțul ei, Radu Bucura.

,,Nu ştiu dacă e greu, până acum a fost firesc şi am considerat că simţim greutăţile pe care orice om le parcurge în devenirea sa personală şi de cuplu. Momente dificile sunt în existenţa tuturor, sunt convinsă că nu este doar meritul nostru că suntem împreună după atâţia ani şi mă rog ca Dumnezeu să ne dea puterea să ne înţelegem mereu unul pe celălalt.”, a declarat aceasta.

Mai mult, vedeta a mărturisit că povestea lor de dragoste a fost una atipică și a început încă din adolescență.

,,Prima dată m-am îndrăgostit de cel ce urma să îmi devină soţ după nouă ani. Aveam 16 ani, ne-am cunoscut la Năvodari şi am păstrat o poză cu el în ghiozdan. Îi scriam scrisori la care nu prea răspundea. La 18 ani am făcut autostopul pentru el. Tot nu a răspuns. M-a sunat după nouă ani. Apoi, o săptămână şi jumătate mai târziu, ne-am căsătorit.”, a mai precizat artista.

În prezent, Paula Seling și Radu Bucura formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul autohton. Aceștia se afișează destul de rar la evenimentele mondene, fiind discreți și dornici să fie departe de scandalurile din spațiul public.

O altă vedetă din România care se mândrește cu familia ei superbă și se bucură din plin de succes este Andra Măruță. Artista are o carieră impresionantă în muzică și cucerește publicul de la primele apariții pe scenă. Aceasta arată spectaculos și se afișează în ținute provocatoare, însă a refuzat până acum să pozeze nud pentru revistele de profil. Cu un fizic de invidiat, Andra Măruță face furori de fiecare dată când apare la evenimentele mondene.

Celebra artistă Paula Seling are o căsnicie frumoasă, dar regretă faptul că nu are copii. Cântăreața este extrem de apreciată de publicul autohton, iar în plan personal are parte de susținerea partenerului ei de viață.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *