Prima pagină » Cultural » Paula Seling, dezvăluiri neașteptate despre soț și problemele din cuplu. ,,Mi-e foarte greu să vorbesc…”

Paula Seling, dezvăluiri neașteptate despre soț și problemele din cuplu. ,,Mi-e foarte greu să vorbesc…”

05 iul. 2022, 10:23,
BZI.ro, în Cultural

Îndrăgita cântăreață Paula Seling a făcut dezvăluiri neașteptate despre soț și problemele din cuplu. Frumoasa artistă este extrem de discretă când vine vorba de viața privată și dorește să își țină familia departe de ochii curioșilor. Nu de puține ori, vedeta a fost întrebată de ce nu a devenit mamă până la această vârstă sau care au fost marile provocări din plan personal. Iată ce spune Paula Seling despre partenerul ei de viață și căsnicia sa.

Paula Seling, declarații neașteptate despre soț și căsnicie

Paula Seling este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România. Frumoasa artistă are o carieră de succes în muzică și face furori de fiecare dată când apare pe scenă sau la tv. Vedeta este o prezență discretă în showbiz-ul autohton și vorbește destul de rar despre problemele din viața privată.

Frumoasa artistă Paula Seling este căsătorită din anul 2005 cu Radu Bucura, aceștia formând unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi s-au cunoscut încă de pe vremea când erau adolescenți, iar de atunci au fost de nedespărțit. Povestea lor de dragoste a fost plină de provocări, însă artista și soțul ei au luptat pentru a fi împreună.

Paula Seling are o căsnicie frumoasă și o carieră artistică impresionantă. Dincolo de celebritate, vedeta radiază de fericire alături de partenerul ei de viață și se declară o femeie împlinită. Nu de puține ori aceasta a fost întrebată de ce nu a devenit mamă până acum, subiect sensibil pentru îndrăgita cântăreață.

Recent, Paula Seling și-a deschis sufletul și a dezvăluit de ce nu are un copil până la această vârstă.

,,Mie mi-e foarte greu să vorbesc despre lucrurile astea extrem de personale, pentru că o modalitate de a ne proteja și de a ne proteja relația este să nu vorbim despre noi. Partea cu copiii e de dorit. Dacă nu s-a întâmplat până acum nu înseamnă că suntem defecți. Ci pur și simplu că nu s-a întâmplat. Acum, când va vrea Dumnezeu și vom fi pregătiți, atunci va fi.”, a declarat aceasta.

O prezență discretă în showbiz-ul autohton este și Catrinel Sandu. Aceasta a renunțat la televiziune și se bucură de succes în afaceri. La vârsta de 46 de ani, Catrinel Sandu are o familie superbă și o carieră impresionantă. Și soția lui Andi Moisescu se bucură din plin de celebritate și se mândrește cu partenerul ei de viață.

Cum l-a cunoscut artista pe bărbatul care i-a cucerit inima

Paula Seling are doar cuvinte de laudă când vine vorba de soțul ei, Radu Bucura. Artista are un mariaj fericit și se mândrește cu partenerul ei de viață. Povestea de dragoste dintre cei doi a început atipic, iar provocările și dificultățile nu au făcut decât să le întărească și mai mult relația.

La început, distanța a reprezentat un obstacol între cei doi îndrăgostiți, însă după 9 ani Paula Seling și Radu Bucura s-au reîntâlnit și au decis să se căsătorească.

„Prima dată m-am îndrăgostit de cel ce urma să îmi devină soţ după nouă ani. Aveam 16 ani, ne-am cunoscut la Năvodari şi am păstrat o poză cu el în ghiozdan. Îi scriam scrisori la care nu prea răspundea. La 18 ani am făcut autostopul pentru el. Tot nu a răspuns. M-a sunat după nouă ani. Apoi, o săptămână şi jumătate mai târziu, ne-am căsătorit.”, a mărturisit aceasta.

În prezent, Paula Seling radiază de fericire alături de soțul ei și se declară o femeie împlinită. Artista a oferit câteva detalii inedite despre viața de cuplu, dar și despre partenerul ei de viață.

,,Cel mai mult admir la el ușurința cu care poate să învețe orice. Îmi place umorul lui, starea pozitivă și optimismul. Are multe calități despre care nu-i place să vorbească. Niciunul dintre noi nu știm cum reușim să ne păstrăm apropiați în vremuri în care și noi ne mirăm de rapiditatea cu care alții divorţează. Poate are legătură cu faptul că, demult, am hotărât să păstrăm detaliile căsniciei noastre cât mai ferite de privirile şi bârfele celorlalți.”, a mai precizat vedeta.

Paula Seling și soțul ei au un mariaj fericit și așteaptă cu nerăbdare să devină părinți. Cei doi formează un cuplu discret în showbiz-ul autohton și sunt extrem de apreciați de public.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *