Prima pagină » Cultural » Paula Pavel câștigă sume impresionante din activitatea sa. Vedeta colaborează cu nume grele de la Hollywood

Paula Pavel câștigă sume impresionante din activitatea sa. Vedeta colaborează cu nume grele de la Hollywood

11 iul. 2023, 09:14,
în Cultural

Paula Pavel câștigă sume impresionante din activitatea sa. Frumoasa vedetă este de profesie make-up artist și este apreciată pentru talentul cu care transformă celebritățile din țară și din străinătate. Sora Claudiei Pavel deține o avere impresionantă, însă este o prezență discretă în showbiz-ul autohton. Puțini sunt cei care știu că vedeta colaborează cu nume grele de la Hollywood.

Paula Pavel câștigă sume impresionante din activitatea sa

Paula Pavel este una dintre cele mai experimentate și apreciate make-up artiste din România. Aceasta este cunoscută pentru profesionalismul ei și energia debordantă. Dacă pe sora sa, Claudia Pavel, o cunoaște toată lumea, puține detalii se știu despre Paula Pavel.

Dincolo de realizările deosebite pe plan profesional, aceasta este extrem de discretă când vine vorba de viața privată și își ține familia departe de ochii curioșilor. Vedeta nu a dorit să ofere prea multe detalii despre planul personal. Câțiva prieteni ai make-up artistei a dezvăluit cât câștigă  Paula Pavel și care sunt vedetele de la Hollywood cu care a colaborat de-a lungul timpului.

,,Paula, sora cântăreței Claudia Pavel, este unul dintre cei mai experimentați make-up artiști. Pentru profesionalismul ei, Paula Pavel este plătită foarte bine. Aceasta nu se dă jos din pat pentru mai puțin de 300 de euro.

Sora Claudiei Pavel lucrează cu numeroase vedete din showbiz-ul autohton, dar a lucrat și pentru dive de la Hollywood.  Paula Pavel are cliente exclusiviste din elita Bucureştiului. Multe doamne din showbiz sau din lumea mondenă o preferă pe sora Claudiei, ca să le transforme în dive. Paula a lucrat și pentru câteva vedete de la Hoolywood, unde a machiat vedete din industria filmului precum Pamela Anderson şi Megan Fox, dar şi a modelling-ului.”, a declarat o sursă din anturajul Paulei Pavel.

O altă vedetă care are succes în carieră și deține o avere uluitoare este Cristina Bâtlan. Aceasta are mai multe afaceri care îi aduc în conturi sume colosale.

Cum se înțelege vedeta cu sora ei celebră

Paula și Claudia Pavel au o relație apropiată și se înțeleg de minune. Cele două merg împreună în vacanțe și fac furori de fiecare dată când apar la evenimentele mondene. Puține lucruri se cunosc despre viața amoroasă a Paulei Pavel. Altfel stau lucrurile când vine vorba de planul amoros al celebrei Claudia Pavel.

Artista are un băiat cu Jeremy, fostul partener de viață. Cei doi s-au despărțit, însă Claudia Pavel a rămas în relații foarte bune cu tatăl copilului ei. Cântăreața și fostul iubit  se văd des și merg în vacanțe împreună de dragul fiului lor. Chiar dacă nu mai formează un cuplu, Claudia Pavel are doar cuvinte de laudă pentru Jeremy, fostul partener de viață.

„Tatăl copilul meu este un om pe care o să-l iubesc pentru totdeauna, pentru că mi l-a dăruit pe Noah și pentru că este parte din Noah. Diferențele de cultură erau foarte mari. Ginecologul meu mi-a spus când eram gravidă că mă sfătuiește să mergem la terapie de cuplu, pentru că diferențele de cultură sunt extrem de mari și o să ne dăm seama de asta în momentul în care bebelușul va veni pe lume.

Probabil și ăsta a fost un motiv al despărțirii. Dar cred că nimic nu este întâmplător în viață. Eu cred că noi ne-am întâlnit să-l facem pe Noah, eu m-am născut în momentul în care l-am născut pe Noah și el este lumina ochilor mei. Eu nu am existat până el a venit în viața mea.”, a declarat Claudia Pavel.

Paula Pavel are o carieră de succes și colaborează cu vedete faimoase din România și din străinătate. Make-up artista câștigă sume impresionante și se bucură din plin de aprecierea publicului.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`