Prima pagină » Cancan » Paula Hriscu, biografie surprinzătoare. Ce pierdere a suferit artista?

Paula Hriscu, biografie surprinzătoare. Ce pierdere a suferit artista?

28 apr. 2022, 10:16,
BZI.ro, în Actualitate

Paula Hriscu are o biografie surprinzătoare și este o cântăreața de succes. Artista a reușit să se facă remarcată în lumea muzicii de la vârsta de 22 ani, după ce a trecut printr-o experiență neplăcută. Cu toate acestea, tânăra a făcut față greutăților ce i-au apărut în cale și a devenit o cântăreață de succes. Deși este împlinită pe plan profesional, Paula a suferit o pierdere devastatoare în timpul pandemiei.

Chiar dacă aparițiile sale amintesc mai degrabă de Vitoria Lipan, Paula are un corp lucrat sub straiele portului popular. Aceasta este pasionată de sport, având o siluetă de invidiat. O altă vedetă ce se mândrește cu corpul său este și Carmen Negoiță în vârstă de 40 ani.

Paula Hriscu, o biografie impresionantă

Paula Hriscu în vârstă de 29 ani s-a apucat de cântat după ce a trecut printr-o experiență neplăcută. Originară din Hunedoara, cântăreața are o poveste foarte emoționantă. Viața tinerei i-a fost pusă în pericol și a fost la un pas de moarte. La 22 ani, aceasta a suferit o hemoragie din cauza unui chist ovarian ce a fost perforat. Cu toate că tensiunea și pulsul erau perfecte, medicii nu i-au dat prea multe șanse, Paula pierzând 3,5 litri de sânge. După câteva ore bune de intervenții, cântăreața a fost salvată de către medici. După experiența neplăcută pe care a avut-o, viața artistei s-a schimbat complet. Înainte de operație, Paula lucra la o sală de jocuri ca încasator. 

„Eram casier încasator într-o sală de jocuri. Mama s-a gândit că nu mai pot face efort fizic. Eu, la serviciu, mai aveam de cărat câte o ladă cu sucuri. După operaţie, nu mai puteam ridica greutăţi. Mama m-a întrebat dacă nu ştiu să cânt.”, a declarat Paula Hriscu.

Mama artistei avea un prieten instrumentist pe care l-a chemat acasă pentru a o asculta pe fiica sa cum cântă. După ce a auzit-o, acesta i-a spus că este talentată, însă trebuie să o pregătească cineva pentru a ști cum să se folosească de vocea sa. Ulterior, la cinci luni de la operație, Paula a început să urmeze „Școala Populară de Artă”. Vedeta a urmat și cursurile facultății de la „Academia Națională Gheorghe Dima”, specializarea Canto. Aceasta este de părere că Dumnezeu i-a oferit a doua șansă, prin muzica sa reușind să transmită un mesaj ce ajunge în sufletele oamenilor. Ba mai mult, pe pagina sa de Instagram, la descrierea sa apare mesajul: „Muzica mea este respirația sufletului meu”. După experiența ce i-a pus viața în pericol, Paula s-a apucat și de sport. Cântăreața și-a descoperit ce-a de-a doua pasiune din nevoia de a-și antrena mușchii abdominali. 

„Așa cum se știe, interpretarea vocală înseamnă susținere abdominală la modul cel mai serios. Ei bine, eu nu o mai aveam. Pe lângă susținere abdominală pentru a cânta, mai aveam nevoie și de întărirea mușchilor abdominali, care erau foarte slăbiți din cauză că incizia este pe tot abdomenul.”, a mai menționat vedeta.

Tânăra artistă a suferit o pierdere devastatoare

Pe lângă faptul că a fost la un pas de moarte, Paula Hriscu a suferit o pierdere foarte mare în timpul pandemiei. Ambii săi părinții au fost infectați cu virusul Covid-19. Din păcate, doar mama artistei a scăpat cu viață. Anul trecut, în pragul sărbătorilor Pascale, artista și-a petrecut Paștele pe lângă ferestrele spitalului în care părinții săi erau internați. 

„Din păcate, din sufletul meu s-a rupt o bucată în momentul în care cel care m-a crescut și a știut să fie prezent în viața mea, în fiecare moment important pentru mine, fie că a fost vorba de o bucurie sau de un necaz, s-a stins din cauza acestui virus. Nu a fost tatăl meu biologic, dar pentru mine a fost un părinte exemplu.”, a declarat Paula Hriscu.

Biografia Paulei Hriscu este foarte impresionantă, iar povestea sa de viață este emoționantă. Cu toate că a fost la un pas de moarte, artistei i s-a oferit o a doua șansă la viață, reușind să profite la maxim de ea. O altă vedetă cu o poveste de succes este și Cristina Bâtlan, vedeta reușind să construiască un brand de la o vârstă fragedă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *