Prima pagină » Cultural » Paula Chirilă și-a făcut o nouă operație estetică. Cum arată vedeta după intervenția la nivelul feței

Paula Chirilă și-a făcut o nouă operație estetică. Cum arată vedeta după intervenția la nivelul feței

18 aug. 2023, 11:07,
în Cultural

Paula Chirilă și-a făcut o nouă operație estetică. Actrița a declarat în repetate rânduri că este adepta intervențiilor estetice și de-a lungul timpului a apelat la tot felul de metode și tratamente pentru a avea înfățișarea mukt dorită. La vârsta de 48 de ani, Paula Chirilă a făcut o procedură complexă la nivelul feței și este mulțumită de rezultate. Iată cum arată vedeta după intervenția la nivelul feței.

Paula Chirilă și-a făcut o nouă operație estetică

Paula Chirilă este o prezență răvășitoare în showbiz-ul autohton la vârsta de 48 de ani. Actrița se menține în formă și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Artista a apelat recent la medicul estetician și a făcut o operație de eliminare a gușei. Totodată, vedeta a optat și pentru mezoterapie, ce presupune injectarea cu vitamine și acid hialuronic în zona ochilor.

Paula Chirilă este încântată de rezultat și a postat câteva fotografii pe rețelele de socializare.

,,Pielea de sub ochi arăta destul de urât, arăta așa, ușor creponată, fiind și foarte subțire, cu aspect de cearcăne. Am hotărât să-mi fac un cadou. Am făcut-o și pe asta! Am decis să-mi scot gușa. Recuperarea a fost una foarte ușoară. Nu au fost cicatrici, zona s-a umflat un pic după procedură.”, a declarat actrița.

Cum se menține în formă vedeta

Paula Chirilă arată spectaculos la vârsta de 48 de ani. Actrița se menține în formă și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Vedeta a dezvăluit recent cum reușește să arate atât de bine și care sunt secretele ei de înfrumusețare.

„Am reușit să slăbesc cu ajutorul unui nutriționist, care mi-a făcut o dietă echilibrată. Am dat jos din talie nouă centimetri. Mereu slăbeam și mă îngrășam la loc și problema era mâncatul la ore târzii. Cea mai mare greșeală este să nu mănânci nimic toată ziua și să ai o masă copioasă seară. Niciodată să nu săriți peste micul dejun.

De exemplu, eu mâncam într-o zi așa: la micul dejun iaurt cu fulgi de ovăz, semințe de chia și in, la prima gustare fructe de sezon, la prânz piept de curcan la grătar cu salată, la a doua gustare sticks de legume, la cina un shake sau pește la grătar. Fără zahăr și multă apă!

Faptul că am slăbit foarte mult mi-a dat un plus de încredere și un vibe foarte bun. Toată lumea când mă vede rămâne uimită. Și faptul că sunt în priză, am multe proiecte, filmez, repet la tot felul de spectacole ajută foarte mult. E un moment al carierei în care mă simt împlinită. Nu și foarte odihnită, dar foarte împlinită și îmi doresc să fie mereu așa”, a precizat vedeta tv.

Paula Chirilă și-a făcut recent o operație estetică la nivelul feței și este mulțumită de rezultat. Actrița se mândrește cu fizicul de invidiat și atrage multe priviri la evenimentele mondene. Vedeta are o carieră de succes și se bucură din plin de aprecierea publicului. Dincolo de lumina reflectoarelor, Paula Chirilă este extrem de discretă când vine vorba de planul personal.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *