Prima pagină » Cancan » Paula Chirilă, probleme grave de sănătate. A fost luată cu ambulanța direct din emisiunea lui Dan Capotos

Paula Chirilă, probleme grave de sănătate. A fost luată cu ambulanța direct din emisiunea lui Dan Capotos

20 ian. 2021, 09:28,
în Cancan

Clipe de groază în timpul emisiunii Xtra Night Show, după ce Paula Chirilă a acuzat probleme de sănătate fiind nevoie de intervenția ambulanței. Vedeta s-a plâns de dureri abdominale încă de la începutul emisiunii iar în cele din urmă a fost nevoie de intervenția medicilor. Conform spuselor vedetei TV, aceste probleme ar fi mai vechi iar Paula nu le-a dat prea mare importanță.

Îndrăgita vedetă TV Paula Chirilă a fost luată cu ambulanța, marți seara, direct din platoul emisiunii lui Dan Capatos. Prezentatoarea TV fusese invitată în emisiunea Xtra Night Show, după ce chiar ea o prezentase în ultimele două ediții. Vedeta a acuzat unele dureri abdominale încă de la începutul emisiunii. Întrebată de Dan Capatos ce se întâmplă cu ea, Paula a declarat că are ceva probleme digestive. În cele din urmă, durerile au devenit de nesuportat astfel că a fost nevoie de intervenția unui echipaj de ambulanță.

Paula Chirilă, probleme grave de sănătate

În vârstă de 44 de ani, Paula Chirilă a reușit să depășească orice obstacol din calea ei, iar acum vedeta parcă întinerește pe zi ce trece. Invitată la XNS, Paula a povestit că după mai bine de două luni de izolare, a simțit că are probleme de sănătate.

„Îmi beam cafeaua dimineața și m-a tăiat ceva pe la șale. Am stat nemișcată două ore, în aceeași poziție, pentru că nu mă puteam mișca. Nu puteam să mă întind să iau telefonul”, a declarat Paula.

Cu toate astea, actrița a spus că are probleme de sănătate mai vechi, nefiind prima dată când acuza dureri de spate și imposibilitatea de a se deplasa. Paula a mai declarat că a vorbit cu medicii la telefon, aceștia punându-i și un diagnostic.

„S-au tasat niște chestii. A prins un pachet de nervi și atât a fost. A fost foarte urât. Nu puteam respira, nu puteam mânca, nu puteam dormi, nu puteam să mă mișc de pe o parte pe alta, a fost absolut sinistru”, a mai dezvăluit Paula.

Echipajul medical a acționat ca la carte

Actrița și prezentatoarea TV a declarat că nu se simte bine încă de la începutul emisiunii. Și aceasta după ce prezentatorul Dan Capatos a observat că aceasta are probleme. Ulterior, vedeta a precizat că se confruntă cu câteva probleme digestive care s-au acutizat, astfel că a fost nevoie de intervenția unui echipaj de ambulanță. După două ore de emisie, Paula Chirilă nu a mai suportat durerile, motiv pentru care a cerut să fie chemat un echipaj de ambulanță. La scurt timp, paramedicii au ajuns la fața locului și au preluat-o pe actriță, aceasta urmând să fie supusă unui control medical pentru a stabili care sunt cauzele stării sale de rău.

Potrivit lui Dan Capatos, Paula ar fi avut probleme digestive încă din seara în care a fost în locul său, când prezentatorul TV a rugat-o să îl înlocuiască în emisiune, pentru că acesta își dorea să lipsească două zile. Actrița s-a descurcat de minune la cârma emisiunii, ba chiar a dezbătut subiecte incendiare în care i-a avut ca invitați telefonic atât pe Gabi Bădălău, cât și pe fosta lui soție, Claudia Pătrășcanu.

Acum rămâne de văzut ce se va întâmpla cu Paula Chirilă și cum se vor rezolva aceste probleme de sănătate care îi dau bătăi de cap…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`