Prima pagină » Cancan » Paula Chirilă i-a oferit o replică neașteptată Gabrielei Cristea, în timp ce aceasta o filma. „Eu n-am timp să stau pe Facebook, să pun poze…”

Paula Chirilă i-a oferit o replică neașteptată Gabrielei Cristea, în timp ce aceasta o filma. „Eu n-am timp să stau pe Facebook, să pun poze…”

06 mart. 2024, 14:32,
BZI.ro, în Cancan

Gabriela Cristea și Paula Chirilă, colege de platou la emisiunea pe care o moderează, au stârnit controverse în mediul online după o discuție tensionată care a avut loc în timpul filmărilor.

Internauții au considerat că Gabriela a fost lipsită de tact și empatie în abordarea anumitor subiecte, acuzând-o de superioritate și lipsă de respect față de Paula Chirilă.

Pe 5 martie, o pană globală a afectat platformele Meta, incluzând Facebook, Instagram și WhatsApp, lăsând miliarde de utilizatori fără acces la conturile lor timp de peste o oră.

În timpul filmărilor pentru o emisiune, Gabriela Cristea a abordat un subiect de actualitate: căderea rețelelor sociale de pe 5 martie. Soția lui Tavi Clonda a vrut să afle de la colega sa, Paula Chirilă, cum a fost afectată de această pană globală.

Paula Chirilă i-a oferit o replică neașteptată Gabrielei Cristea

Reacția Paulei Chirilă la întrebarea Gabrielei Cristea a fost una surprinzătoare. Vedeta a mărturisit că nici măcar nu a știut despre căderea rețelelor sociale, precizând că nu are timp pentru a le accesa în această perioadă din cauza programului său încărcat.

„Gabriela Cristea: Dragilor, știți că astăzi, pentru o oră, a căzut Meta și a dat cu dosul de pământ, cum s-ar spune și s-a închis. S-a închis lumea? S-a oprit planeta? Ce s-a întâmplat? Hai să vedem, însă, ce spun doamnele, de unde s-au mai inspirat ele? Ce au făcut în ora asta? S-au dus la coafor, au vorbit cu soțul? Sau ce alte activități au avut de făcut. Spune-mi că ești pe Instagram sau pe Facebook!

Paula Chirilă: Nu. Eram pe Whatsapp. Ce s-a întâmplat cu Meta?

Gabriela Cristea: A căzut Meta.

Paula Chirilă: Nu știu, că nu-s de pe partea locului eu. Eu nu-s de pe planeta asta, sunt de pe altă planetă. Am repetiții la teatru, mai scot o premieră. N-am timp să stau pe Facebook, pe Instagram, să pun poze. Abia am timp să vorbesc cu copilul meu la telefon și să vin la emisiune”, au discutat Gabriela Cristea și Paula Chirilă, într-un clip postat de soția lui Tavi Clonda pe Facebook.

Gabriela Cristea a fost criticată de internauți

Declarația Paulei Chirilă, care a mărturisit că nu a fost afectată de căderea rețelelor sociale deoarece nu are timp de ele, a stârnit un val de critici la adresa Gabrielei Cristea.

Internauții au acuzat-o pe soția lui Tavi Clonda de ipocrizie, arătând că ea însăși postează frecvent pe internet, expunându-și viața personală și familială.

Declarația acesteia a stârnit o avalanșă de reacții pozitive din partea internauților.

Publicul a apreciat sinceritatea vedetei și echilibrul pe care îl menține între viața profesională, cea de mamă și timpul petrecut online.

„Felicitări Paula Chirilă, poate o înveți și pe colega Gabriela Cristea că sunt oameni și lucruri mai importante un viață, decât să stai și să-ți expui non-stop viața pe toate rețelele de socializare” , este mesajul transmis de o urmăritoare, în secțiunea de comentarii de la postarea Gabrielei Cristea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *