Prima pagină » Cancan ultimă oră » Paula Chirilă, după 4 ani de la divorț: „Nu intră oricine în viața fiicei mele!“

Paula Chirilă, după 4 ani de la divorț: „Nu intră oricine în viața fiicei mele!“

05 nov. 2021, 10:47,
în Cancan ultimă oră

După 4 ani de la divorț, Paula Chirilă, se declară pregătită să înceapă o nouă relație. Actrița arată excepțional și se simte fenomenal atât pe plan profesional cât și pe partea personală. Vedeta a rămas prietenă cu fostul soț, Marius Aciu, de dragul fetiței pe care o au împreună.

Aflată pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Constanța, alături de alți colegi, Paula Chirilă, a menționat că sufletul îi râde nu doar profesional ci și pe partea personală. Vedeta se declară fericită că are proiecte în timpul pandemiei și că nu stă degeaba.

paula chirila pe scena alaturi de actorul stelian milu

Paula Chirilă este pregătită pentru o nouă relație mai mult ca oricând

Paula Chirilă, divorț după un deceniu de căsnicie

Paula Chirilă și Marius Aciu au divorțat în secret în urmă cu 4 ani, după 12 ani de mariaj. Vedeta a luat divorțul drept o experiență de viață. Prezentatoarea TV mărturisește că este fericită și are lângă ea oameni care o susțin.

„Sunt foarte bine acum! Mă bucur de viață. Mă bucur de iubire, mă iubesc în primul rând pe mine și atunci pentru că mă iubesc pe mine am atras lângă mine oameni care mă iubesc și mă fac fericită. Oricum eram fericită și înainte. Fericirea mea nu e în buzunarul nimănui, e la mine, dar am lângă mine oameni care îmi întregesc viața și mi-o fac frumoasă”, a declarat Paula Chirilă.

paula chirila alaturi de fostul sau sot, Marius Aciu

Vedeta a rămas prietenă cu fostul soț, Marius Aciu, de dragul fetiței lor Carla

Paula Chirilă și Marius Aciu s-au căsătorit în 2005, la Cluj, iar în 2017 au decis să se despărțească. Prezentatoarea TV a spus că după această căsnicie a învățat să nu mai pună presiune pe partener, dar să ofere necondiționat.

Vedeta a menționat că este pregătită pentru o nouă relație mai mult ca oricând. Aceasta se simte foarte relaxată și aspiră la o relație echilibrată, fără stres și fără presiune. Prezentatoarea TV își dorește o relație fără termene limită, și dead line-uri, nu intenționează să-și fixeze scopuri precum căsătoria imediată sau să facă 10 copii.

„Pregătită am fost oricând, tot timpul, cred eu. Bine, acum sunt mai mult ca oricând! Că m-am mai relaxat, eram mult mai crispată mai demult așa, după ce am divorțat…”, povestește Paula Chirilă.

selfie paula chirila machiata

Paula Chirilă s-a născut în iunie 1975, în Iași

Paula Chirilă: Vârstă, înălțime, greutate și iubiți

Paula Chirilă s-a născut în iunie 1975, în Iași. Actrița, în vârstă de 46 de ani, 1,70 m înălțime și 65 kg greutate, s-a remarcat în diverse domenii, precum film, radio, teatru și televiziune. Prezentatoarea TV arată fenomenal la vârsta pe care o are, aceasta slăbind, la un moment dat, 15 kg și ajungând să aibă o siluetă de invidiat.

Aceasta arată senzațional datorită unui regim alimentar foarte strict, respectând reguli privind prepararea hranei.

După divorț, Paula Chirilă a încercat să-și refacă viața alături de un bărbat cu 16 ani mai tânăr decât ea, însă dragostea dintre ei nu a durat prea mult.

Despre actualul iubit, actrița mărturisește că nu se grăbește să oficializeze relația la altar. Vedeta a menționat, de asemenea, că are parte de mulți pretendenți ce visează să o cucerească, însă pentru a face parte din viața actriței, aceștia sunt supuși unor probe pentru a-și demonstra sentimentele.

Actrița a fost întrebată dacă fiica ei, Carla, ar accepta pe altcineva în viața mamei sale, Paula Chirilă a răspuns că:

„Carla e o fetiță foarte deșteaptă dar nici eu nu sunt de lepădat și am grijă ca partea asta din viața mea să se intersecteze cu viața ei atunci când e momentul, adică nu intră oricine în viața ei, am foarte mare grijă la acest aspect!”, a mai precizat vedeta.

paula chirila in timp ce zambeste

Paula Chirilă a slăbit cu 15 kg

Paula Chirilă se bucură de viață, de atenție și se simte minunat la vârsta pe care o are. Aceasta este obișnuită deja cu viața de femeie singură, lipsită de obligații, însă este deschisă pentru o nouă relație.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
31 august 2024
31 august 2024