Prima pagină » Cancan » Paula Chirilă a suferit enorm după divorț. Ce regrete are frumoasa actriță 

Paula Chirilă a suferit enorm după divorț. Ce regrete are frumoasa actriță 

27 dec. 2021, 14:35,
BZI.ro, în Cancan

Este mereu zâmbitoare și energică, însă puțini sunt cei care știu că Paula Chirilă a suferit enorm după divorț. Vedeta a avut parte de un trecut tumultuos și de provocări pe plan amoros. După o căsnicie de mai mulți ani, Paula Chirilă și Marius Aciu au hotărât să divorțeze. Iată ce regrete are frumoasa actriță.

Paula Chirilă a trecut printr-un divorț dureros

Dincolo de cariera impresionantă în televiziune, frumoasa Paula Chirilă ascunde un eveniment nefericit care a marcat-o enorm. Actrița a avut o căsnicie frumoasă alături de Marius Aciu și are împreună cu acesta o fetiță superbă. 

Din mărturisirile artistei, aceasta a încercat să ascundă problemele din cuplu, dar divorțul a fost inevitabil. După mai multe certuri și împăcări, cei doi au decis să se despartă, dar păstrează legătura de dragul fiicei lor, Carla Sofia.

După ce a divorțat de partenerul ei de viață în anul 2017, Paula Chirilă s-a confruntat cu o perioadă extrem de grea. Îndrăgita actriță a vorbit în cadrul unor emisiuni despre suferințele prin care a trecut, dezvăluind care au fost motivele despărțirii de Marius Aciu.

„Am divorţat. Drumurile noastre s-au despărţit. Încerc să fac faţă situaţiei şi să reduc daunele. Nu am fost singura care a luptat! Chiar în ultimii ani el făcea naveta! A făcut toate eforturile.

Amândoi am încercat să ne ţinem pe linia de plutire. Până la urmă am ajuns la concluzia că e mai bine așa. Să sperăm că vom fi fericiţi în altă parte. Au fost totuşi 12 ani de viață foarte frumoşi şi am fost fericiţi după care nu am mai fost.”, a declarat atunci Paula Chirilă. 

Artista a reușit să treacă peste momentele dificile și s-a dedicat fiicei sale, de care este tare mândră. 

Mai mult, vedeta nu ține cont de vârstă și se bucură de viață, după ce a trecut peste problemele de sănătate. Paula Chirilă a mărturisit, de asemenea, că este pregătită să iubească din nou.

„Sunt foarte bine acum! Mă bucur de viață. Mă bucur de iubire, mă iubesc în primul rând pe mine și  pentru că mă iubesc pe mine am atras lângă mine oameni care mă iubesc și mă fac fericită.

Oricum eram fericită și înainte că fericirea mea nu e în buzunarul nimănui, e la mine, dar am lângă mine oameni care îmi întregesc viața și mi-o fac frumoasă.”, a mărturisit aceasta.

Care sunt marile regrete ale frumoasei actrițe

Paula Chirilă este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din România. Extrem de sinceră cu fanii, aceasta a cucerit publicul de la primele apariții pe scenă. 

Vedeta a demonstrat de-a lungul timpului cât este de talentată, remarcându-se în lumea artistică. Paula Chirilă se bucură de aprecierea unui public numeros și de susținerea colegilor de breaslă. 

Pe lângă succesul profesional, artista a avut parte de provocări și momente dificile în viața privată. După divorțul surprinzător de partenerul ei de viață, vedeta s-a dedicat creșterii copilului și carierei.

Puțini sunt cei care știu ce regrete are frumoasa actriță. Înainte de a avea succes în televiziune, Paula Chirilă a avut o cu totul altă profesie. Vedeta a fost asistentă medicală, iar în perioada respectivă a fost martora unor evenimente tragice.

„Au fost câteva momente foarte grele în care efectiv au murit oameni în mâinile mele și nu am să uit asta nicio secundă cât o să trăiesc, nu am să uit să văd cum tinerii mureau fără să le mai putem face nimic, nici eu, nici medicul de gardă, pur și simplu cedau. A fost cumplit pentru că eu eram la urgențe medicale, chiar unde erau urgențele.”, a mărturisit actrița.

Paula Chirilă a recunoscut că nu regretă profesia pe care a avut-o, dar nu ar mai putea să treacă prin acele experiențe care au marcat-o.

„Nu a fost deloc ușor. Acum privesc în urmă, așa, cu îngăduință, dar atunci a fost o perioadă foarte grea. Însă atunci fiind foarte tânără, am putut să duc chestia asta. Acum nu știu cum aș mai duce-o.”, a mai precizat aceasta.

În ceea ce privește divorțul, actrița a mărturisit că are câteva regrete, dar își asumă greșelile din trecut.

„Regret foarte multe lucruri. N-am fost nici eu destul de atentă cu el, e un om minunat. Ţin foarte mult la el. S-a produs o fractură, o ruptură. (…) Avem foarte multe amintiri frumoase.”, a declarat artista la scurt timp după divorț.

O altă vedetă din showbiz-ul autohton care a trecut printr-un divorț neașteptat este Oana Roman. Aceasta a fost protagonista unui scandal de amploare după ce a anunțat în presă că se va despărți de Marius Elisei.

Paula Chirilă a trecut printr-un divorț dureros, dar păstrează legătura cu fostul soț de dragul fiicei lor.

Actrița a depășit momentele dificile și se bucură în prezent de aprecierea publicului, dar și a colegilor de breaslă. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *