Paula Chirilă a pozat nud. Ce profesie a avut frumoasa actriță înainte de a deveni celebră

14 ian. 2022, 09:51
BZI.ro, în Cancan

Una dintre cele mai apreciate vedete din showbiz-ul românesc, Paula Chirilă, a pozat nud. Aceasta se menține în formă și atrage privirile tuturor la evenimentele mondene. Dincolo de celebritate, artista a trecut prin momente grele pe plan personal și profesional.

Mai mult, Paula Chirilă a fost protagonista unor controverse în spațiul public. Puțini sunt cei care știu ce profesie a avut frumoasa actriță înainte de a deveni celebră. 

Ce spune Paula Chirilă despre ipostazele nud

Actrița Paula Chirilă s-a lăsat fotografiată în ipostaze nud provocatoare pe vremea când interpreta rolul Evei într-un serial românesc de succes. Frumoasa actriță a pozat goală pentru Revista Tango precum o adevărată Eva. 

Îndrăgita artistă nu regretă că a pozat nud, chiar dacă nu s-a mai afișat complet dezbrăcată de atunci pentru revistele de profil. 

Actrița a vorbit despre pictorialul provocator realizat pe vremea când juca într-un serial românesc de succes.

„Mi-am făcut fotografii nud. Fotografii… de verificare. Nu mi-ar fi ruşine dacă ele ar apărea public pentru că nu este nimic compromiţător. Este doar o femeie care arată bine, mândră de corpul ei, şi care voia să verifice cum stau lucrurile. Una este cum te vezi în oglindă şi alta cum e de fapt realitatea.

Eu am trecut prin nişte transformări, am slăbit destul de mult şi mai e nevoie din când în când de astfel de verificări! Aşadar, nu mi-ar fi ruşine, ci chiar aş fi mândră!”, a declarat Paula Chirilă. 

Dincolo de controversele provocate în lumea mondenă, vedeta nu regretă trecutul și își asumă fiecare apariție îndrăzneață. Mai mult, Paula Chirilă este extrem de activă pe rețelele de socializare, iar fotografiile sale sunt apreciate de public.

Ce profesie a avut Paula Chirilă până să ajungă o actriță de succes

La vârsta de 46 de ani, Paula Chirilă are o carieră de succes în televiziune. Frumoasa vedetă este una dintre cele mai îndrăgite actrițe de pe scena artistică românească, iar rolurile sale i-au adus și mai multă celebritate.

Cu toate acestea, traseul profesional al actriței a fost plin de provocări. Înainte de a deveni faimoasă, Paula Chirilă a avut o cu totul altă profesie. Aceasta a fost asistentă medicală, lucrând mai bine de 4 ani în spitale. Din mărturisirile artistei, acea experiență a contat enorm pentru dezvoltarea acesteia, însă anumite evenimente de atunci au marcat-o profund.

,,Au fost câteva momente foarte grele în care efectiv au murit oameni în mâinile mele și nu am să uit asta nicio secundă cât o să trăiesc, nu am să uit să văd cum tineri mureau absolut fără să le mai putem face nimic, nici eu, nici medicul de gardă, pur și simplu cedau. A fost cumplit pentru că eu eram la urgențe medicale, chiar unde erau urgențele.”, a mărturisit vedeta tv. 

Paula Chirilă a recunoscut că până să ajungă o actriță celebră a avut de înfruntat numeroase obstacole și răutăți din partea celor din jur. Mai mult, artista a precizat că perioada în care a lucrat la spital a fost una dintre cele mai grele experiențe din viața ei profesională.

,,Nu a fost deloc ușor. Acum privesc în urmă, așa, cu îngăduință, dar atunci a fost o perioadă foarte grea. Însă atunci fiind foarte tânără, am putut să duc chestia asta. Acum nu știu cum aș mai duce-o.”, a mai precizat frumoasa actriță.

Paula Chirilă a avut parte de provocări și în plan personal. Aceasta a avut mai multe relații de dragoste tumultoase și a trecut printr-un divorț scandalos. Vedeta a suferit enorm după separarea definitivă de Marius Aciu, dar păstrează legătura cu fostul partener de viață de dragul fiicei lor.

O altă vedetă din România care a trecut printr-un divorț dureros este Oana Roman. Aceasta a fost protagonista unui scandal de amploare după ce a anunțat despărțirea definitivă de soțul ei, Marius Elisei.

În prezent, Paula Chirilă se bucură de aprecierea publicului și a colegilor de breaslă. Aceasta are numeroase proiecte profesionale și se dedică frumoasei cariere artistice.

Paula Chirilă nu regretă că a pozat nud și își asumă fiecare apariție îndrăzneață în spațiul public. Cu toate că a avut parte de un trecut plin de provocări, actrița a demonstrat tuturor că este o femeie puternică. Aceasta face furori la evenimentele mondene, fiind una dintre cele mai frumoase și curtate artiste din showbiz-ul autohton.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *